7 hetes magzat milyen? Érzi már az abortuszt?
Kérdező!
Mi lett végül? Döntöttél? Én majdnem sírok, amíg mindent végigolvastam, és sajnállak nagyon titeket, és drukkolok, hogy tartsd meg, mert már a kérdésből is látszik (és utána a többi hsz-edből is), hogy ragaszkodsz a babához! És így még jobban megviselne az abortusz, mintha abszolút nem érdekelne, hogy ki van a hasadban:-(
Ha kell valami támogatás (babacucc, vagy ilyesmi), én szívesen segítek, konkrétan is!!!
Nem tudok semmi megnyugtatót írni...
A lelke már biztosan ki van fejlődve!!!
Nézz utána, mielőtt megteszed!
A gyermeklélektan szerint ugyanis egy ember személyiségére a vele történtek ,egészen magzati kortól hatással vannak...
Ilyenformán, ne az ő érzéseivel törődj elsősorban, hanem a magadéval!
(Melegen ajánlom az örökbeadást, hiszen sokaknak nem adatik meg a gyermekáldás, akik viszont szeretnék...)
Üdv!
2 lélek őszinte jóakarója
Hogyne, a lelke már biztosan....
Édes istenem, ennyi sötét, tudatlan nőt.
Ahhoz, hogy valaki tudja, érezze, egyáltalán felfogja azt, ami történik vele, ahhoz kellene mindenekelőtt egy fejlett idegrendszer. A 7 hetes magzatnak ilyenje nincs. Maradjunk ennyiben.
Kedves 66-os, a válaszod alapján csak annyit mondanék: te is megszülettél, pedig lehet okosabban tették volna a szüleid, ha aznap este inkább moziba mennek...
Bocsánat, de a lelketlen és tudatlan válaszaid kikészítenek. :-(
Kedves Gabka77, nem kell ám ennyire haragban lenni a valósággal... ami a személyeskedő jókivánságodat illeti, abban meg tökig igazad van...valszeg ez is történt volna, ha néhány vaskalapos magzatvédő aktívka nem találja meg biológiai anyámat a "tartsd meg add örökbe léccilécciléccikönyörgök" érzelmi zsarolással... meg nem tudom, akkoriban mi volt a divatos elődje a némasikolynak meg a magzatkanaplócskának...
Jól értem, Te, mint mai követőjük óhajtasz felelősséget vállalni a nevükben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!