Mikortól látszik a magzat az ultrahangon? A sima ultrahang is kimutatja vagy csak amit a nőgyógyász végez?
4. hetesen magzat a monitoron???? Az hogy lehet? :) Nekem 5 hetesen még csak üres petezsák volt, 7 hetesen már volt egy folt is a zsákban (az volt a magzat), ami pulzált egy pontban.
Milyen sima uh-ra gondolsz kérdező? Nyilván a nőgyógyász fogja nézni a méhedet valószínűleg hüvelyi uh-gal. Hasi uh a legtöbb helyen sck a 12. héttől van, mivel az nem annyira pontos mint a hüvelyi, de persze orvosonként eltérő is lehet.
simán lehet 2.ez a megfoganástól függ,van akinek korábban foga nem a baba, van akinek később az adott ciklusban.
Barátnőmnek 7 hetesen sem mondtak semmi biztatót,csak visszarendelték,nekem 5 hetesen már volt szívhang:)
Nekem 5+6 hetesen hasi UH-t csináltak, mert hiába mentem el előtte pisilni 3x is, mire bementem megint kellett.
Mondta az ultrahangos, hogy most már akkor maradjak, megpróbáljuk hasival.
Láttuk a petezsákot, és ha ráközelített, akkor a picikémet is, aki akkor volt 3 mm, és pulzált a szíve :)
Én 4+5 hetesen voltam sima hasi UH-n és látszott szépen mind a két babám és már a szívhangjukat is hallottuk :)
12hkm
kerek 4 hetesen, ha sikerül meglátni a babát, akkor látszik egy pár mm-es petezsák. baba nem, hiszen még ki se fejlődött.
én 5+5 hetesen mentem orvoshoz (pontosan tudom a korát) és akkor volt 3 mm-es. egy jó géppel, hüvelyi uh-val látták. (szívhang is volt, ami szintén nagy mázli. nem ez a jellemző. nem számítottam még rá, de nagyon örültem neki)
mármint a baba volt 3 mm-es a petezsák másfél cm körüli.
én egy ilyen táblázaton nézegettem anno, hogy "hol állunk".
5+2 hétnél kezdődik a táblázat, hiszen onnantól lehet a baba méreteiről beszélni. addig csak petezsákról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!