9 hetesen hüvelyi vagy hasi uh-val vizsgál a nőgyógyász?
Orvosa és műszere válogatja.
Azt tudom hogy nekem esély sem volt arra hogy a 12. hét előtt hasi uh-ot csinájanak, mert automatikusan kérte a doki hogy jó akkor vegyem le a nadrágot és a bugyit a paraván mögött... uppsz... ráadásul apuka is bent volt mert szerette volna látni a picúrt.
Kicsit kellemetlen volt elsőre hogy a párom előtt így vizsgálnak, de aztán azonnal elszállt ez a röpke gondolat amint a doki mutatta a monitoron a mi kis gyönyörűségünket és ahogy hallottuk a szíve dobogását...
Doki és uh gép függő.
Sztk-s dokim hasi uh-t csinált mindig, magándokim viszont hüvelyi uh-t csinált a 12. hétig.
Nekem soha nem csináltak hüvelyi UH-t, pedig 8 hetesen voltam először, utána pedig 11 és 12 hetesen is. Ráadásul közben költöztem is, tehát a vizsgálatokat nem is ugyanott végezték el.
39 hkm
Én sem ugyanannál a dokinál voltam, és az egyik hasit, másik hüvelyit csinált.
A hüvelyivel sokkal többet láttam a babámból, mint sima uh-n.
Gondolom amúgy dokitól is függ milyet szeretne csinálni, és hogy az uh készülék milyen minőségű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!