A leletemen (Ultrahang) az szerepel, hogy R. nagy uterus. Endometrium9mm Jobb ovariumban 20mm-es foll. Mit jelent ez? A nögyógyász még az ultrahang elött ép hymenális gyürüt állapított meg, minimális barna folyással. Terhes vagyok?
Szia.
Te .... péd van a mnyh 9mm a jobb petefészekben egy 20mm tüsző..... a nagy uterus meg méh , ennyit sem tudsz akkor hogy akarsz gyereket....
Istenem ha van neted legalább keress rá a szavakra te szer.....étlen....
A foll. a folliculus, azaz a tüsző megnevezése. Mivel nincs ott, hogy dominans, valószínűleg még nem érett meg, vagy egyszerűen a doki nem jegyezte meg külön. Számít az is az értékeknél, hogy a ciklusod hanyadik napján voltál uh-n.
Az endometrium a méhnyálkahártyát jelenti (ha 14. nap környékén voltál, a 9mm jó eredmény), az ovarium pedig a petefészek. Sajnos a hymeniális gyűrűről még nem hallottam, de sztem nem terhességet jelent, nézz utána a neten.
Remélem, azért segítettem.
A ciklusom 13. napján volt ez az ultrahangos vizsgálat.
Mi lehet az oka, ha nem ért meg a tüszö?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!