Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki szintén nemvárja...

Van aki szintén nemvárja április 24-25. -ére?

Figyelt kérdés

9-10.-én volt az ovulációm,még csak pár napja! Éz a 6.hónap hogy próbálkozunk.

Ha van kedvetek beszélgethetünk!

2012. ápr. 11. 18:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen L. !

Nagyon szurkolok Neked, amíg nem jön meg, addig van remény!!!!!!! Van valami amit érzel, és amit máskor nem szoktál?

2012. ápr. 22. 21:07
 72/80 anonim ***** válasza:

Most olvasom, hogy szurkál a hasam, meg fáj a cicid. Ha eddig nem éreztél ilyeneket, szerintem ezek jó jelek.Az még nem jelent semmit, ha nega a teszted.

Nekem is szurkál,feszít az alhasam, meg olyan mindjárt megjön érzésem van, vagy valami olyasmi. Meg néha úgy elálmosodom, és nem leszek jól, hogy le kell feküdnöm, de elmúlik kb negyed óra múlva. Meg én idegroncs szoktam lenni mensi előtt, most egyáltalán nem vagyok, sőt boldognak mondanám magam, sőt kiegyensúlyozottnak :))

Szurkolok Neked nagyon!!!! Írj majd mindenképp!

A.

2012. ápr. 22. 21:10
 73/80 anonim ***** válasza:

Ma délelőtt sajna megjött:(

A. majd írj,hogy mi újság. Úgy látom te maradtál egyedül,akinek nem jött meg és reméljük nem is fog egy darabig :)

L.

2012. ápr. 23. 20:47
 74/80 anonim ***** válasza:

Sajnálom lányok!

A jövő hónap a Tiétek lesz!

Nekem ilyenek a ma hajnali tesztjeim, és a tegnapelőtti amit feltöltöttem az 10es volt, ez meg 25ös. Erősödött, ugye?:)

Sikerülni fog lányok a következő hónapban!!! Én sem hittem volna, hogy látni fogok valaha pozitív terhességi tesztet!

Kitartás lányok, sikerülni fog!!!

2012. ápr. 24. 04:32
 75/80 anonim ***** válasza:

Na izgulok,hogy végülis mi lett kedves A! :)

21éves lány

2012. ápr. 24. 13:04
 76/80 anonim ***** válasza:

A linket elfelejtettem belinkelni, bocsánat :)

[link]

2012. ápr. 24. 13:11
 77/80 anonim ***** válasza:

Hát igen,kedves A. sokat erősödött a csíkod,termelődik az a jó kis HCG ezerrel :) Gratula!!!

L.

2012. ápr. 24. 13:43
 78/80 anonim ***** válasza:

Wow! GRATUlálok!

21 éves lány

2012. ápr. 24. 15:33
 79/80 anonim ***** válasza:
Az első vagyok aki 21-re nem várta....hár 22.-én megjött iszonyú kínok között és ilyen még sosem volt nagyon darabos, szerintem tuti terhes voltam:-(
2012. ápr. 24. 18:38
 80/80 anonim ***** válasza:
Ja és GRATULA a babásnak:-))))
2012. ápr. 24. 18:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!