Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki szintén nemvárja...

Van aki szintén nemvárja április 24-25. -ére?

Figyelt kérdés

9-10.-én volt az ovulációm,még csak pár napja! Éz a 6.hónap hogy próbálkozunk.

Ha van kedvetek beszélgethetünk!

2012. ápr. 11. 18:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:

Szia Kedves Utolsó! :)

Igen, lehet, hogy nega, de én még is mintha látnék benne valamit. Fene tudja, lehet, hogy csak szeretném látni. Nem is foglalkozom most evvel, megyek takarítgatok, meg ilyesmi. Majd kiderül :)

Ne legyél elkenődve, tudom milyen érzés :( Végülis mi is tavaly nyár óta szeretnénk babát, csak volt benne pár hónap, amíg védekeznünk kellett, mert kaptam gyógyszert eü. okokból.

Nekünk is mindjárt egy év eltelik azóta :(

Közel van már a kis angyalkátok, aki majd beköltözik a pocidba :) Meg remélem Nekem is :)

Ne szomorkodj!

A másik 21 éves lány

A.

2012. ápr. 22. 14:23
 62/80 anonim ***** válasza:

Köszönöm Kedves Kérdező!

Ne szomorkodj Te sem! Múltkor én nyitottam egy ilyen topicot, hogy ki nem várja, ez múlt hónapban volt.

Írtak nagyon sokat, összegyűltünk kb 20an, majdnem mindenkinek sikerült, csak nekem nem :( Nagyon szomorú voltam. Teljesen összetörtem, de aztán megjött, elmúlt, tanultam belőle sokat, türelmet is legfőképp, és azt, hogy fognak még ilyen dolgok történni velem az életben, ami után erőt kell venni, és csinálni kell újból, mindig meg kell próbálni :) Most itt vagyok, teljesen jókedvűen, süt a nap, jön a nyár,és tudom, hogy rendben lesz minden :))

Köszönöm, hogy érdeklődsz felőlünk :)

A.

De amíg nem jön meg, te se szomorkodj!!!! :)

2012. ápr. 22. 14:27
 63/80 anonim ***** válasza:

Köszönöm a bíztatást,reménykedek,hogy már tényleg nincs messze.

(Ha jövő hónapban is nyittok topikot,talán ismét összetalálkozunk:))

21éves lány

2012. ápr. 22. 19:55
 64/80 A kérdező kommentje:

Szia Kedves Utolsó,

mivel megjött , biztos lehetsz benne , hogy nyitok új topikot))

Remélem "találkozunk" ott is!!!

2012. ápr. 22. 20:08
 65/80 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok!

Sok sikert Nektek a következő hónapra! Nekem még nem jött meg, de remélem erősödni fog a csíkom, és nem is fog.

De ha esetleg mégis megjönne, akkor csatlakozom én is hozzátok :)

A.

2012. ápr. 22. 20:12
 66/80 anonim ***** válasza:

A. Látom a 2. csíkot,de tényleg nagyon halványka,épphogy látni,viszont nálad másik tesztnél is volt már halvány csík,úgyhogy gyanús a dolog..:)

Nekem nagyon fáj már a mellem meg a hasam,ennyivel mensi előtt még nem szokott,fura,de lehet nem jelent semmit,azért még picit reménykedek,hiába a nega teszt meg a leesett hő,hátha holnapra megemelkedik :)

2012. ápr. 22. 20:50
 67/80 anonim ***** válasza:

Lefényképeztem utána rá kb fél órával, itt már teljesen megszáradt, meg levettem az üveget róla.

[link]

Kicsit itt jobban látszik. Remélem ez tényleg pozi. Majd kiderül kedden reggel :)

2012. ápr. 22. 20:57
 68/80 anonim ***** válasza:
L. voltam
2012. ápr. 22. 20:58
 69/80 anonim ***** válasza:

A. Igen,igen egyértelműen látszik. Én akárhogy meredtem a sajátomra totál fehér volt. Korán teszteltél,úgyhogy nem csoda,hogy még halvány.

L.

2012. ápr. 22. 21:05
 70/80 anonim ***** válasza:
Én meg A. voltam, aki most feltette a képet :))
2012. ápr. 22. 21:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!