Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki szintén nemvárja...

Van aki szintén nemvárja április 24-25. -ére?

Figyelt kérdés

9-10.-én volt az ovulációm,még csak pár napja! Éz a 6.hónap hogy próbálkozunk.

Ha van kedvetek beszélgethetünk!

2012. ápr. 11. 18:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/80 anonim ***** válasza:
Nekem pénteken volt pozitív ovu tesztem....21-re nem várom:-) Első baba lesz nektek?
2012. ápr. 11. 19:12
 2/80 anonim ***** válasza:
En is kb akkora nem varom:)) szurkolok magunknak!!!
2012. ápr. 11. 19:55
 3/80 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Drukkolok Nektek!!

Nekünk a második baba lenne. Már van egy kislányunk!

Régóta próbálkoztok?

2012. ápr. 11. 20:18
 4/80 anonim ***** válasza:

Nekünk az első baba lenne, én 21, párom 29 éves. 4 hónapja próbálkozunk, de múlt hónapban voltunk csak jókor együtt, akkor volt egy nagyon halvány pozi tesztem, de látszott! és sajnos nagy görcsökkel megjött időben :( Szerintem baba volt, bár nem tudom.

Azt gondoltam tegnap előtt volt peteérésem, tegnap meg tüszőrepim, de most vettem észre a bugyimon, pár csepp barnás-pirosas vért. Ilyen nekem még sosem volt, ma is együtt leszünk azért :) Hátha...

Nagyon várnánk már a babucit, minden megvan, már csak Ő hiányozna!

Mindegy lenne, hogy kisfiú vagy kislány :) Csak lenne már :) Az első Nektek hányadik hónapban sikerült?

2012. ápr. 11. 20:23
 5/80 anonim ***** válasza:
Amúgy 2. vagyok :)))
2012. ápr. 11. 20:24
 6/80 anonim ***** válasza:
Nekünk a harmadik....vagyis negyedik-az előző babát a 23.héten kellett megszülnöm októberben, de van két egészséges lányunk. Nagyon szeretnénk a kisbabát, Ők szinte elsőre lettek, hát majd most kiderül, mennyit számít a kor (37 vagyok)
2012. ápr. 11. 20:42
 7/80 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Az első babánk elsőre sikerült.a doki szerint ez a ritka. Előző hónapban lett vagy 6pozi tesztem,de nagyon korán felszívodott a magzat,és megjött. Most doki nézte. 2naponta uh-n hogy van-e tüszőrepedés. A 14.cn-on volt 19mm tüszőm és 16mm nyálkahártyám,ami jó. Na mi csak a 14.napon tudtunk együtt lenni. A 16.napra már megvolt az ovulációm. Bízom benne hogy sikerült, hogy 30valahány órát bírtak a kiskatonák.

Amúgy én 29 a férjem 36 éves.

Drukkolok mkinek!!!!!

2012. ápr. 11. 21:10
 8/80 anonim ***** válasza:

Nekem 10.-én volt peteérésem,szóval pont úgy vagyok mint te.Már van egy kisfiunk,ő a 8. hónapban fogant szóval kicsi az esély hogy elsőre sikerül,de azért reménykedem,olyan jó lenne!!!

Volt egy missed ab-om és azóta ez az első próbálkozós hónap.

Szerintem most pont jókor voltunk együtt,hátha...

Linda

2012. ápr. 12. 08:13
 9/80 A kérdező kommentje:

Szia Linda!

Remélem sikerül Nektek is! És itt mindenkinek aki nagyon szeretné a babát!

Most valahogy nem izgulok rajta....fél év alatt most először nem!

Ti szedtek vmit? Én előző hónapban ittam a teákat, most meg a mastodynon homeos cseppeket iszom!

2012. ápr. 12. 16:06
 10/80 anonim ***** válasza:

En 2. Vagyok:)) teakat iszom,meg zafir baratcserjet,c vitamint meg e vitamint:)) parom is e es c vitamint:)) de azt csak b 2 hete szedjuk. Nagyon remelem!!!!

A.

2012. ápr. 12. 17:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!