Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki ápr.12-re nem...

Van valaki aki ápr.12-re nem várja?

Figyelt kérdés
Olyan nehéz várni-várni, mikor tesztelhetek stb. Már van két lányom, de velük soha nem izgultam ennyire, midig kibírtam, hogy megjön-e, soha nem stresszeltem ezen. Legszívesebben már ma tesztelnék, pedig eddig egyik hónap sem volt nálam ilyen, de kb. 1 hete kattog az agyamban, mi van ha most terhes vagyok? (ez a harmadik hónap, hogy nem védekezünk, de eddig még nem is gondoltam rá, de múlt hét péntek óta majd megőrülök egy tesztért)

2012. ápr. 4. 15:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/76 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 9-10-re nem várom!

Tünetem, hogy rettentően fájnak a melleim! Nekem még sajnos nincs gyerekem.

Még van 5 napom a mensimig, nagyon félek, hogy meg fog jönni megint! :(

Kedves kérdező, neked van valami tüneted?

2012. ápr. 4. 15:24
 2/76 A kérdező kommentje:
Folyamatosan olyan érzés, mintha meg akarna jönni. Hétvégén kezdett gyanús lenni, akkor néztem meg, hogy még bőven van időm, hogy megjöjjön (ezek a dolgok soha nem maradtak meg bennem, mindig csak utólag jövök rá, hogy késik :-D), de most nem! Ma is úgy érzem, mintha bármelyik percben megjöhetne, feszül a mellem, fel vagyok puffadva stb. Azóta egyfolytában a teszt kattog az agyamban :-D, pedig lehet, hogy csak bebeszélem magamnak!
2012. ápr. 4. 15:29
 3/76 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Nagyon drukkolok neked kérdező! Te is drukkolj értem! Nekem most az a szokatlan, hogy extra erősen fájnak a melleim. Máskor is fájtak, de nem ennyire nagyon, és nem kezdődött ilyen korán (ovuláció óta fájnak)!

2012. ápr. 4. 15:34
 4/76 anonim ***** válasza:
Sziasztok,én április 13.-ra nem várom.Nekem a derekam fáj nagyon már 4.-napja.Mellfeszülés csak az ovulációkor volt,azóta nincs.
2012. ápr. 4. 16:17
 5/76 Area ***** válasza:

Ápr. 12-re nem várom...Derékfájás,és néha az oldalam szurkál, de lehet, hogy csak beképzelem:S Három teszt is lapul a szekrényben, de talán kibírok még "pár" napot;) Vagy a palástfűtea okozna ilyeneket? Napi egy csésze délután.

Szorítsatok nekem is:D

2012. ápr. 4. 17:02
 6/76 A kérdező kommentje:

Szurkolok mindenkinek! Kitartás!!!

Addig is kellemes húsvétolást mindenkinek! Húsvét után már nem sokat kell várni a tesztekig!

2012. ápr. 4. 17:18
 7/76 anonim ***** válasza:

14-ére nem várom, csatlakozhatok?:)

Nekem szúrkál néha a hasam, és mensis jellegű hasfájás is van, és ma extra-sokat voltam pisilni - de persze tudom, hogy normál esetben talán fel sem tűnnének ezek a tünetek...:)

2012. ápr. 4. 17:54
 8/76 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok: még annyi tünetem van/volt, hogy tegnap úgy nyilallgatott középen lent a hasam, hogy kisugárzott a hüvelyembe is - ilyen eddig még sosem volt.

Drukkolok mindannyiunknak!:)

2012. ápr. 4. 17:56
 9/76 Area ***** válasza:
Én is szurkolok mindenkinek!!!;) Remélem gyorsan elmegy addig az idő!
2012. ápr. 4. 19:13
 10/76 Area ***** válasza:

Sziasztok Csajok!

Hogy vagytok?;) Pozitív hozzáállást és pozitív tesztet kívánok mindenkinek;)

2012. ápr. 5. 08:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!