Van valaki aki ápr.12-re nem várja?
Szia!
Én 9-10-re nem várom!
Tünetem, hogy rettentően fájnak a melleim! Nekem még sajnos nincs gyerekem.
Még van 5 napom a mensimig, nagyon félek, hogy meg fog jönni megint! :(
Kedves kérdező, neked van valami tüneted?
Első vagyok!
Nagyon drukkolok neked kérdező! Te is drukkolj értem! Nekem most az a szokatlan, hogy extra erősen fájnak a melleim. Máskor is fájtak, de nem ennyire nagyon, és nem kezdődött ilyen korán (ovuláció óta fájnak)!
Ápr. 12-re nem várom...Derékfájás,és néha az oldalam szurkál, de lehet, hogy csak beképzelem:S Három teszt is lapul a szekrényben, de talán kibírok még "pár" napot;) Vagy a palástfűtea okozna ilyeneket? Napi egy csésze délután.
Szorítsatok nekem is:D
Szurkolok mindenkinek! Kitartás!!!
Addig is kellemes húsvétolást mindenkinek! Húsvét után már nem sokat kell várni a tesztekig!
14-ére nem várom, csatlakozhatok?:)
Nekem szúrkál néha a hasam, és mensis jellegű hasfájás is van, és ma extra-sokat voltam pisilni - de persze tudom, hogy normál esetben talán fel sem tűnnének ezek a tünetek...:)
Utolsó vagyok: még annyi tünetem van/volt, hogy tegnap úgy nyilallgatott középen lent a hasam, hogy kisugárzott a hüvelyembe is - ilyen eddig még sosem volt.
Drukkolok mindannyiunknak!:)
Sziasztok Csajok!
Hogy vagytok?;) Pozitív hozzáállást és pozitív tesztet kívánok mindenkinek;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!