Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki ápr.12-re nem...

Van valaki aki ápr.12-re nem várja?

Figyelt kérdés
Olyan nehéz várni-várni, mikor tesztelhetek stb. Már van két lányom, de velük soha nem izgultam ennyire, midig kibírtam, hogy megjön-e, soha nem stresszeltem ezen. Legszívesebben már ma tesztelnék, pedig eddig egyik hónap sem volt nálam ilyen, de kb. 1 hete kattog az agyamban, mi van ha most terhes vagyok? (ez a harmadik hónap, hogy nem védekezünk, de eddig még nem is gondoltam rá, de múlt hét péntek óta majd megőrülök egy tesztért)

2012. ápr. 4. 15:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
Sziasztok én Szilvi vagyok,nekem iszonyúan fáj a derekam,de mindig csak a jobb oldalon:Ez lehet beágyazódásos tünet?13.-ra nem várom.8.hónapja próbálkozunk.A múlt hónapban besokalltam,nem számolok,nem iszom teákat sem.Még lúgosítottam is.Gyertyaállás is volt.Már alig várom,hogy teszteljek.Hátha most sikerül.
2012. ápr. 5. 21:16
 22/76 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Kedves Szilvi!

Semmit nem jelent a derékfájás, ez mensi előtt is szokott lenni. Pl. ma nekem is fáj egy pontban bal oldalt. Én 9-re nem várom, de lehet, korábban fog megjönni...persze jó lenne, ha nem jönne és baba lenne.

2012. ápr. 5. 21:22
 23/76 anonim ***** válasza:
Köszi első válaszoló.Neked volt,h előbb jött meg?Nekem 1-2 nappal előbb.Amúgy átlag 27.napon.Folsavat szedek,amiben van b-vitamin is.Már híztam is azóta 6 kg.-ot.Gondoltam már,h azt is abbahagyom,de mindig reménykedek,h sikerül a baba.
2012. ápr. 5. 21:32
 24/76 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Nekem nagyon rendszeres a mensim. Mindig 29 napra jött meg, az utóbbi pár hónapban pedig mindig 30 napra jött meg.

Ezért én hétfő-keddre nem várnám. De már most vannak jelek, hogy sajnos meg fog jönni. :( Én nem szedek semmit, nincs rá pénzem, meg azt akarom, hogy minden csodaszer nélkül sikerüljön.

2012. ápr. 5. 21:44
 25/76 Area ***** válasza:

Nóri, Szilvi és Kedves többiek!

Féltem pedig kicsit leírni, amit gondoltam, de látom nem lett belőle baj, mert sokan így gondoljuk.

Sajnos hajlamosak vagyunk tényleg nagyon rágörcsölni a dolgokra, de sohasem szabad elfelejtenünk, hogy szeretjük egymást a párjainkkal és őket sem lehet úgy használni, mint egy donort, de mi sem vagyunk azok.

Ma tudatosan tereltem a gondolataimat a munkahelyemen, mert most meg hányingerem volt:D szóval így elég nehéz... de ezt betudom a palástfűteának, a többi tünetet pedig a menses előtti dolgoknak. Nekem is fájt a derekam tegnapelőtt, a hasam is görcsölget, és a mai hányinger... de menses előtt és a terhesség alatt is(ami sajna missed ab lett:(( ) ugyanilyen tüneteim voltak/ vannak, akkor azért is nem tűnt fel, mert nem figyeltem ennyire magamat:) Csajok akkor annyira nem számítottam rá, hogy képzeljétek a párom szólt, hogy nem kellett volna már megjönnie???:) Nagyon boldogok voltunk...de nem mesélem tovább, ez nem az a fórum;) és senkit sem szeretnék elszomorítani. Ezt csak azért írtam, hogy elmondjam nekünk két év sikertelen próbálkozás után jött össze, akkor amikor már majdnem feladtam. És pont ezért nem vagyok hajlandó feladni most, mert ezek szerint képes vagyok teherbe esni spontán, ez az egyetlen pozitív oldala a dolognak, de ez is valami. És úgy döntöttem, hogy a két kis Angyal (így hívom Őket) fentről vigyáz majd ránk;) ez az ő kis dolguk:) Így próbálom pozitívan szemlélni a dolgokat, és biztos vagyok benne, hogy Nektek és nekem is sikerülni fog, mert sikerülnie kell és pont!!!

2012. ápr. 6. 14:01
 26/76 anonim ***** válasza:
Sziasztok ! En is csatlakoznek ha lehet. Aprilis 12-13-ra nem varom, 4 eve probalkozunk... Ez a honap erdekesen alakul, ovu ota fajnak a melleim, es 3 napig enyhen barnaztam ovu utan par nappal. A hasam alja folyamatosan szurkal, es most biztos hogy nem csak bebeszelem magamnak, van hogy kifejezettem faj. Talan most sikerul, annyira jo lenne. Nagyon drukkolok mindenkinek. Moni/29
2012. ápr. 6. 15:57
 27/76 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Kedves Móni!

Nagyon drukkolok neked, igazán megérdemelnétek már a babát ennyi várakozás után! Nekem pedig lassan 2 és fél éve nem sikerül...szóval azért ez se kevés idő. :(

Egyébként hasonlók voltak most velem is: ovutól fájtak a melleim, extra erősen és volt ovukor rózsaszín pecsétem is. Nekem nagyon szépen alakult a görbém, de most úgy néz ki, hogy sajnos mégis meg fog jönni, mert el kezdtem rózsaszínezni néha a wc-papíron. :( Nekem még 3 napom van a nemvártig.

2012. ápr. 6. 16:27
 28/76 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok,hogy vagytok?Nekem elmúlt a derékfájásom,talán reménykedhetek,hogy ez jó jel.Nekem 5 napom van a nem vártig.Mindenkinek kitartást!

Szilvi

2012. ápr. 8. 16:31
 29/76 anonim ***** válasza:
Szia, sziasztok! Nekem mar nem szurkal annyira es meg 4 napom van, nem tudom ezt jo jelnek vegyem e. Meglatjuk! Addig is mindenkinek megy a DRUKK! Moni
2012. ápr. 9. 01:38
 30/76 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Nekem "megjött" bár elég gyenge és nem tudom, hogy ez vérzés-e vagy mi ez...

A hőm is megemelkedett, pedig ha megjön akkor pont ez az, hogy csökkennie kéne...most nem értem én ezt:

Ilyen lett a görbém:

[link]

2012. ápr. 9. 09:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!