Van valaki aki ápr.12-re nem várja?
Móni, Szilvi, sajnálom.:( Én még azon a szinten vagyok, hogy nem értem. Soha nem voltak még ennyire egyértelmű tüneteim, soha nem előzte meg menzit hányinger, 1,5 hetes hasfájás és ciciben a tejbelövellős érzés. Én arra gondolok, hogy valami mégiscsak volt, elkezdődött, de nem sikerült rendesen beágyazódnia.:(
Nem voltam rákattanva a babatémára alapból, szándékosan még nem is terveztük volna a kistesót férjemmel - de valamiért ebben a hónapban végig az az érzésem volt, hogy babás vagyok/leszek, és csak erre tudtam gondolni, minden nap ez volt eszemben.
Most próbálok új célokat kitűzni magam elé, hogy eltereljem a gondolataimat a babásodásról, mert ez így nagyon sokat kivesz, kivett belőlem. Jövő héten fodrászhoz megyek, új frizurám lesz, következő fizuból pedig meglepem magam pár csini rucival, még ha csak kínaival is.:) Kisfiam is kap egy új szett tavaszi rucit, már alig várom, hogy lássam rajta a kispasis ruhadarabokat.
És elhatároztam, hogy ráfexek a nyelvtanulásra, valamint feltett szándékom, hogy 2 naponta rendszeresen tornázni fogok. Azt hiszem egy 1 éves manó mellett ez több mint elég feladat lesz.:)
Ti hogyan tovább?
Ja, Nóri voltam az előbb, de gondolom, kitaláltátok.:)
Area, veled mi a helyzet?? Remélem, legalább Te jó hírekkel fogsz jönni!!
Móni, és orvos mit mond? Látott már?
Nóri
Sziasztok Csajok!
Nóri, Szilvi, Móni nagyon nagyon sajnálom:(
Pont ezért azt sem tudom, hogy merjem most ideírni, de megígértem: ma nem bírtam tovább és teszteltem, mivel reggel annyira halvány lett a második csík, hogy azt hittem ezt is beképzelem még 2x megismételtem. Az előbb készült el a 3.:D ami már határozottan látszik, de még mindig halvány:)))Bár a párom mind a háromnál látta ugyanúgy...:) én még azt is elhiszem, hogy Ő is beképzeli:D
Jajj, lányok szorítsatok, hogy szépen erősödjenek azok a csíkok, mert én annyira félve mondok még bármit is az előzmények után, még leírni is alig mertem:(
Tudom, hogy könnyű mondani, de ne keseredjetek el!!! Szilvi: én nem gondolnám, hogy a korod miatt fel kellene adnod, mert most nem sikerült! Én nagyon szorítok Neked is és mindegyikőtöknek. Most lelépek, majd holnap jelentkezem, mert kíváncsi vagyok mi a helyzet a Kérdezőnkkel is:)
Puszi mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!