Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki ápr.12-re nem...

Van valaki aki ápr.12-re nem várja?

Figyelt kérdés
Olyan nehéz várni-várni, mikor tesztelhetek stb. Már van két lányom, de velük soha nem izgultam ennyire, midig kibírtam, hogy megjön-e, soha nem stresszeltem ezen. Legszívesebben már ma tesztelnék, pedig eddig egyik hónap sem volt nálam ilyen, de kb. 1 hete kattog az agyamban, mi van ha most terhes vagyok? (ez a harmadik hónap, hogy nem védekezünk, de eddig még nem is gondoltam rá, de múlt hét péntek óta majd megőrülök egy tesztért)

2012. ápr. 4. 15:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim ***** válasza:
Megjött rendesen, egyértelműen.:( Nagyon-nagyon szomorú vagyok. Nóri
2012. ápr. 15. 12:39
 62/76 anonim ***** válasza:
Sajnalom Nori, en is ugy vagyok mint Te, tegnap este megint elkezdodott, meg mindig nem rendes de mar piros szoval.....mar nem remenykedem. :( En is nagyon szomoru vagyok! Talan kov. honapban... Moni
2012. ápr. 15. 13:48
 63/76 anonim ***** válasza:
Sziasztok,Móni Nóri és a többiek.Sajnos nekem Ma reggelre megjött.Még időm sem volt tesztelni.A 2 nap barnázásom átment eléggé pirosra.Úgy érzem feladom.Szilvi voltam.
2012. ápr. 15. 14:15
 64/76 anonim ***** válasza:

Móni, Szilvi, sajnálom.:( Én még azon a szinten vagyok, hogy nem értem. Soha nem voltak még ennyire egyértelmű tüneteim, soha nem előzte meg menzit hányinger, 1,5 hetes hasfájás és ciciben a tejbelövellős érzés. Én arra gondolok, hogy valami mégiscsak volt, elkezdődött, de nem sikerült rendesen beágyazódnia.:(

Nem voltam rákattanva a babatémára alapból, szándékosan még nem is terveztük volna a kistesót férjemmel - de valamiért ebben a hónapban végig az az érzésem volt, hogy babás vagyok/leszek, és csak erre tudtam gondolni, minden nap ez volt eszemben.

Most próbálok új célokat kitűzni magam elé, hogy eltereljem a gondolataimat a babásodásról, mert ez így nagyon sokat kivesz, kivett belőlem. Jövő héten fodrászhoz megyek, új frizurám lesz, következő fizuból pedig meglepem magam pár csini rucival, még ha csak kínaival is.:) Kisfiam is kap egy új szett tavaszi rucit, már alig várom, hogy lássam rajta a kispasis ruhadarabokat.

És elhatároztam, hogy ráfexek a nyelvtanulásra, valamint feltett szándékom, hogy 2 naponta rendszeresen tornázni fogok. Azt hiszem egy 1 éves manó mellett ez több mint elég feladat lesz.:)

Ti hogyan tovább?

2012. ápr. 15. 14:40
 65/76 anonim ***** válasza:

Ja, Nóri voltam az előbb, de gondolom, kitaláltátok.:)

Area, veled mi a helyzet?? Remélem, legalább Te jó hírekkel fogsz jönni!!

2012. ápr. 15. 14:42
 66/76 anonim ***** válasza:
En nem is tudom hogyan tovabb, iden leszek 30 eves es sajnos meg nincs gyerekem es mar 4 eve nem sikerul.... Moni voltam
2012. ápr. 15. 14:59
 67/76 anonim ***** válasza:

Móni, és orvos mit mond? Látott már?

Nóri

2012. ápr. 15. 15:18
 68/76 anonim ***** válasza:
Móni és Nóri!Nekem van 2 gyerekem,és 37 éves vagyok.Én is most ebben a hónapban teljesen meg voltam róla győződve,hogy babás lettem.Most már beleuntam a teákba a vitaminokba a lúgosításba.Próbálok nem foglalkozni innentől ezzel,mert megőrülök.Nem fogok számolgatni,a vitaminokat eltettem a fiókba.Jövő héttől heti 3x biciklizni fogok a barátnőmmel és fogyózni,mert ugyanis 6 kg felment attól a rengeteg féle vitamintól állandóan farkasétvágyam volt tőlük.Egyedül csak a hőmet nem mértem,de nem is fogom.Még azon gondolkoztam,hogy nekem mindkét gyerek februári és csak júniusban vagyok fogamzóképes.Vagy ez hülyeség?Én már nem tudom mit gondoljak.
2012. ápr. 15. 16:15
 69/76 anonim ***** válasza:
Szilvi voltam.
2012. ápr. 15. 16:16
 70/76 Area ***** válasza:

Sziasztok Csajok!

Nóri, Szilvi, Móni nagyon nagyon sajnálom:(

Pont ezért azt sem tudom, hogy merjem most ideírni, de megígértem: ma nem bírtam tovább és teszteltem, mivel reggel annyira halvány lett a második csík, hogy azt hittem ezt is beképzelem még 2x megismételtem. Az előbb készült el a 3.:D ami már határozottan látszik, de még mindig halvány:)))Bár a párom mind a háromnál látta ugyanúgy...:) én még azt is elhiszem, hogy Ő is beképzeli:D

Jajj, lányok szorítsatok, hogy szépen erősödjenek azok a csíkok, mert én annyira félve mondok még bármit is az előzmények után, még leírni is alig mertem:(

Tudom, hogy könnyű mondani, de ne keseredjetek el!!! Szilvi: én nem gondolnám, hogy a korod miatt fel kellene adnod, mert most nem sikerült! Én nagyon szorítok Neked is és mindegyikőtöknek. Most lelépek, majd holnap jelentkezem, mert kíváncsi vagyok mi a helyzet a Kérdezőnkkel is:)

Puszi mindenkinek

2012. ápr. 15. 17:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!