Van valaki aki ápr.12-re nem várja?
Sziasztok,
pont ezért nem érdemes tesztelgetni előre. csak felidegesítjük magunkat :-D
Én pl. egész éjjel nem aludtam, már azon filóztam, hogy kikukázom a tesztet és megnézem újra --> na jó, ez csak vicc volt :-D de nem igazán aludtam jól. A férjem szerint mindig ilyen vagyok, mielőtt megjönne, ugyanilyen hisztis, és "semmi sem jó" hozzáállásom van :-(
Már nem tudom, hogy a hányingert beképzelem-e, de ma úgyis eldől, mert ma kellene megjönnie, általában délután vagy este jön meg, tehát holnap reggel tesztelek, ha addig semmi.
Hihi:) én sem dobtam ki rögtön a tesztet, meglepetésszerűen ránéztem még olykor-olykor délelőtt, hátha már látok valamit, tudom dilis vagyok.:S
Teljesen igazatok volt amúgy, tök felesleges volt a tesztelés.
Drukkolok nektek a mai naphoz!!
Akkor holnap teszteltek újra?
Nóri
Nóri:)
Én nem tesztelek holnap még, nem merek, majd ha nem jön meg, akkor 5 nap múlva. Eldöntöttem:D Akkorát csalódtam így is...Ha 5nap múlva is negatív, akkor valami más baj van. Még semmi előjele, hogy megjön...de ez nem jelent semmit. Én is szorítok nektek;)
Sziasztok csajok! No, miújság veletek??
Én már tűkön ülök. Holnapra nemvárom, de rájöttem, hogy ha 29 napos lenne a ciklusom (legutóbb ennyi volt, előtte 26-28 naposok), akkor csak vasárnap a nemvárt napja - így én a hétvégén még biztosan nem fogok tesztelni, ha nem jönne meg.
Egyébként ma reggel is nagyon jellemző menzis tünetekre ébredtem, vártam egész délelőtt a Mikit, de semmi. Azóta egy folyamatos feszülést érzek a hasamban - persze könnyen lehet, hogy attól, mert mondjuk holnap fog megjönni.
De az igazat megvallva, kicsit gyanús nekem, hogy ennyire készülődik a menzim, már 1 hete.
Vannak pillanatok, amikor úgy érzem: biztosan babás vagyok. Aztán jön a menzis fájás és kiröhögöm magam, hogy ennyire beképzeltem a sima menzis tüneteket.
No mindegy, legalább a hétvége gyorsan fog telni, vendégünk érkezik, így nem lesz időm sem agyalni.
Írjatok ti is!:)
Sziasztok,
otthon meghalt a számítógépem :-(, így most csak munka után tudok nektek helyzetjelentést írni. (legközelebb hétfőn tudok jelentkezni)
Mesélek:
Tipikus mensi tüneteim vannak tegnap reggel óta. MA reggel 4kor arra ébredtem, hogy tuti megjött :-(. Kimentem WCre, nem jött meg, de hánytam :-(. Na erre bemérgeltem magam és csináltam egy tesztet. X-epil fajtájút (25ös erősségű). Hát ugyanez, ha akarom van csík, ha akarom nincs csík. Felkeltettem a férjemet, nagyon örült reggel fél ötkor, hogy ő mit lát. Közli velem, hogy per pillanat semmit, majd egy kávé után :-D Mire lefőztem a kávét, a második csík már ugyanolyan erős volt, mint a kontrollcsík :-D
A férjem nem is tudom, hogy örült-e neki hajnalban, majd este, ha a gyerekek lefeküdtek, lesz időnk beszélgetni :-D
Amúgy nekem van egy 4 éves és egy 2 éves lányom, és mellettük 8 órában dolgozom, tehát nem tudom, hogy milyen lesz, de már nagyon izgulok :-D
Hétfőn jelentkezem :-D
Mindenkinek drukkolok :-D :-D
UI: még mindig olyan érzés, mintha bármikor megjönne :-D
Kedves kérdező! Nagyon-nagyon örülök Neked!!!! De még nem gratulálok, persze csak babonából! Annyira irigyellek most;)
Nálam még mindig semmi jele, hogy megjönne. Tüneteim vannak, persze mindegyiket külön-külön meg tudom magyarázni, szóval nem jelentenek semmit:S Nem merem beleélni magam, nem szeretnék sírni :D
Tesztelni ma és holnap még biztos nem fogok, de amikor hétfőn jelentkezel, addigra már biztos írtam ide valamit;) , vagy megjön:( amit nagyon nem szeretnék!! de azt is megírom. (ez nem lett valami értelmes mondat, remélem így is érted:D ) Szoríts értem!:)
Többiek mi újság veletek?
Mindenkinek jó hétvégét!;)
Úristen, de jóóóó!!!:)) Nagyon örülök neked kedves Kérdező! Úgy megnézném a 2 nappal ezelőtti tesztedet, azon mi látszott már!
Írj hétfőn, addig is vigyázz magadra, magatokra, és szép hétvégét - bár ez azt hiszem most már abszolút meglesz!:)
Area, ezek szerint nálad sincs még menzi..ígéretesen alakulsz, de babonából én sem mondok semmit neked,megvárjuk szépen a tesztelési időt!:) Azért nagyon irigyellek, hogy bírni fogod az 5 napot tesztelés nélkül!:O
Nóri
Móni, tőled is várjuk ám a helyzetjelentést!:)
Nóri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!