Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki ápr.12-re nem...

Van valaki aki ápr.12-re nem várja?

Figyelt kérdés
Olyan nehéz várni-várni, mikor tesztelhetek stb. Már van két lányom, de velük soha nem izgultam ennyire, midig kibírtam, hogy megjön-e, soha nem stresszeltem ezen. Legszívesebben már ma tesztelnék, pedig eddig egyik hónap sem volt nálam ilyen, de kb. 1 hete kattog az agyamban, mi van ha most terhes vagyok? (ez a harmadik hónap, hogy nem védekezünk, de eddig még nem is gondoltam rá, de múlt hét péntek óta majd megőrülök egy tesztért)

2012. ápr. 4. 15:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 A kérdező kommentje:

Sziasztok,

pont ezért nem érdemes tesztelgetni előre. csak felidegesítjük magunkat :-D

Én pl. egész éjjel nem aludtam, már azon filóztam, hogy kikukázom a tesztet és megnézem újra --> na jó, ez csak vicc volt :-D de nem igazán aludtam jól. A férjem szerint mindig ilyen vagyok, mielőtt megjönne, ugyanilyen hisztis, és "semmi sem jó" hozzáállásom van :-(

Már nem tudom, hogy a hányingert beképzelem-e, de ma úgyis eldől, mert ma kellene megjönnie, általában délután vagy este jön meg, tehát holnap reggel tesztelek, ha addig semmi.

2012. ápr. 12. 07:45
 42/76 anonim ***** válasza:

Hihi:) én sem dobtam ki rögtön a tesztet, meglepetésszerűen ránéztem még olykor-olykor délelőtt, hátha már látok valamit, tudom dilis vagyok.:S

Teljesen igazatok volt amúgy, tök felesleges volt a tesztelés.

Drukkolok nektek a mai naphoz!!

Akkor holnap teszteltek újra?

Nóri

2012. ápr. 12. 12:25
 43/76 Area ***** válasza:

Nóri:)

Én nem tesztelek holnap még, nem merek, majd ha nem jön meg, akkor 5 nap múlva. Eldöntöttem:D Akkorát csalódtam így is...Ha 5nap múlva is negatív, akkor valami más baj van. Még semmi előjele, hogy megjön...de ez nem jelent semmit. Én is szorítok nektek;)

2012. ápr. 12. 16:18
 44/76 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok! No, miújság veletek??

Én már tűkön ülök. Holnapra nemvárom, de rájöttem, hogy ha 29 napos lenne a ciklusom (legutóbb ennyi volt, előtte 26-28 naposok), akkor csak vasárnap a nemvárt napja - így én a hétvégén még biztosan nem fogok tesztelni, ha nem jönne meg.

Egyébként ma reggel is nagyon jellemző menzis tünetekre ébredtem, vártam egész délelőtt a Mikit, de semmi. Azóta egy folyamatos feszülést érzek a hasamban - persze könnyen lehet, hogy attól, mert mondjuk holnap fog megjönni.

De az igazat megvallva, kicsit gyanús nekem, hogy ennyire készülődik a menzim, már 1 hete.

Vannak pillanatok, amikor úgy érzem: biztosan babás vagyok. Aztán jön a menzis fájás és kiröhögöm magam, hogy ennyire beképzeltem a sima menzis tüneteket.

No mindegy, legalább a hétvége gyorsan fog telni, vendégünk érkezik, így nem lesz időm sem agyalni.

Írjatok ti is!:)

2012. ápr. 13. 14:12
 45/76 A kérdező kommentje:

Sziasztok,

otthon meghalt a számítógépem :-(, így most csak munka után tudok nektek helyzetjelentést írni. (legközelebb hétfőn tudok jelentkezni)

Mesélek:

Tipikus mensi tüneteim vannak tegnap reggel óta. MA reggel 4kor arra ébredtem, hogy tuti megjött :-(. Kimentem WCre, nem jött meg, de hánytam :-(. Na erre bemérgeltem magam és csináltam egy tesztet. X-epil fajtájút (25ös erősségű). Hát ugyanez, ha akarom van csík, ha akarom nincs csík. Felkeltettem a férjemet, nagyon örült reggel fél ötkor, hogy ő mit lát. Közli velem, hogy per pillanat semmit, majd egy kávé után :-D Mire lefőztem a kávét, a második csík már ugyanolyan erős volt, mint a kontrollcsík :-D

A férjem nem is tudom, hogy örült-e neki hajnalban, majd este, ha a gyerekek lefeküdtek, lesz időnk beszélgetni :-D

Amúgy nekem van egy 4 éves és egy 2 éves lányom, és mellettük 8 órában dolgozom, tehát nem tudom, hogy milyen lesz, de már nagyon izgulok :-D

Hétfőn jelentkezem :-D

Mindenkinek drukkolok :-D :-D

UI: még mindig olyan érzés, mintha bármikor megjönne :-D

2012. ápr. 13. 15:30
 46/76 Area ***** válasza:

Kedves kérdező! Nagyon-nagyon örülök Neked!!!! De még nem gratulálok, persze csak babonából! Annyira irigyellek most;)

Nálam még mindig semmi jele, hogy megjönne. Tüneteim vannak, persze mindegyiket külön-külön meg tudom magyarázni, szóval nem jelentenek semmit:S Nem merem beleélni magam, nem szeretnék sírni :D

Tesztelni ma és holnap még biztos nem fogok, de amikor hétfőn jelentkezel, addigra már biztos írtam ide valamit;) , vagy megjön:( amit nagyon nem szeretnék!! de azt is megírom. (ez nem lett valami értelmes mondat, remélem így is érted:D ) Szoríts értem!:)

Többiek mi újság veletek?

Mindenkinek jó hétvégét!;)

2012. ápr. 13. 15:44
 47/76 anonim ***** válasza:

Úristen, de jóóóó!!!:)) Nagyon örülök neked kedves Kérdező! Úgy megnézném a 2 nappal ezelőtti tesztedet, azon mi látszott már!

Írj hétfőn, addig is vigyázz magadra, magatokra, és szép hétvégét - bár ez azt hiszem most már abszolút meglesz!:)

Area, ezek szerint nálad sincs még menzi..ígéretesen alakulsz, de babonából én sem mondok semmit neked,megvárjuk szépen a tesztelési időt!:) Azért nagyon irigyellek, hogy bírni fogod az 5 napot tesztelés nélkül!:O

Nóri

2012. ápr. 13. 16:37
 48/76 anonim ***** válasza:

Móni, tőled is várjuk ám a helyzetjelentést!:)

Nóri

2012. ápr. 13. 16:42
 49/76 anonim ***** válasza:
Sziasztok,itt Moni. Nalam sajnos nem tul biztato a helyzet, ket napja rozsaszinezek ami nalam mensit jelez es raadasul pont akkor kezdodott amikorra nem vartam....szoval sajnos igyexem tunik hogy nem sikerult most sem. Nem is tudom hogy vagyok kepes ennyire hinni benne Egeo irán is hogy vegre sikerul.. Huuuu kedves kerdezo ez nagyon jol hangzik remelem hetfo
2012. ápr. 13. 19:12
 50/76 anonim ***** válasza:
N igazibol gratulalhatnk. Hajra Nori es mindenki varjuk a fejlemenyeket!
2012. ápr. 13. 19:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!