Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki ápr.12-re nem...

Van valaki aki ápr.12-re nem várja?

Figyelt kérdés
Olyan nehéz várni-várni, mikor tesztelhetek stb. Már van két lányom, de velük soha nem izgultam ennyire, midig kibírtam, hogy megjön-e, soha nem stresszeltem ezen. Legszívesebben már ma tesztelnék, pedig eddig egyik hónap sem volt nálam ilyen, de kb. 1 hete kattog az agyamban, mi van ha most terhes vagyok? (ez a harmadik hónap, hogy nem védekezünk, de eddig még nem is gondoltam rá, de múlt hét péntek óta majd megőrülök egy tesztért)

2012. ápr. 4. 15:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Én már nem reménykedem, mert ma már volt a wc papíron egy rózsaszín pecsét. :(((

A hőm az jó, meg a melleim is rettentően fájnak, de ez a pecsét már mindent elárult, nekem napok múlva meg fog jönni. :( Ilyen vérbőség érzetem is van az alhasamban, enyhén mensis jellegű érzés, úgyhogy én már feladtam, nekem sose sikerülhet úgy látszik. :(

Itt a görbém:

[link]

2012. ápr. 5. 12:39
 12/76 anonim ***** válasza:
Nektek pedig sok sikert!
2012. ápr. 5. 12:40
 13/76 anonim ***** válasza:

Én 7-8-as vagyok, aki jövő hét végére nem várja. Nekem elmúlt a hasfájás, csak néha érzem, és a pisilési inger is csak tegnap volt. Nem érzem babásnak magam, dehát majd meglátjuk.:)

Kedves Utolsó, amíg nem jön meg a mensi, addig tudod, hogy mindig van remény!:) Hú, én sajnos hőgörbében egyáltalán nem vagyok otthon, nekem semmit nem mondanak ezek az adatok...:O

Area, neked vannak tüneteid?

2012. ápr. 5. 14:05
 14/76 A kérdező kommentje:
Kedves első, nekem mindkét lányommal pecsételő vérzésem volt a menstruáció idejében. Tehát ez még nem jelent semmit, szurkolok neked.
2012. ápr. 5. 15:43
 15/76 Area ***** válasza:

Csajok, ne adjuk fel jó!? Kedves első, soha ne mondj ilyet, hogy soha. Ma sokat gondolkodtam ezen a dolgon, és visszagondoltam, hogy ezelőtt is amikor megjött ugyanezek a tüneteim voltak, de a terhességnél is (missed ab lett, még nincs egy sem:(..). Szóval nem tudom mit gondoljak, de nem is gondolok inkább semmire;) Csak nem vagyok hajlandó feladni!!!;) Megpróbálok mindenhez pozitívan hozzáállni, aztán lesz, ami lesz!

Kedves 7-es 8-as (hogy hívnak?:)) köszönöm a kérdésed, vannak, de ugye már írtam, hogy ez bármi lehet;) Nem élem bele magam, mert nem szeretnék sírni utána...De olyan jó, hogy itt vagytok;)

2012. ápr. 5. 16:55
 16/76 Area ***** válasza:
Jah, bocsi a görbékhez sajnos én sem értek. De olvastam valahol, ha az ember, folyamatosan méregeti a hőmérsékletét, táblázatokat készít, átalakulhat (ez egyátalán nem biztos, hogy igaz is) olyan erőltetett dologgá a szex, ezáltal ritkul a száma, így az esély is kisebb lesz. Ráadásul minden reggel azzal indul, hogy mérem a hőmet, így esély sincs arra, hogy egy pillanatra is elfelejtsük, hogy miért is görcsölünk folyamatosan...Én inkább azt mondom nagyjából lődd be a középidőt és hajrá minden másnap, vagy akár minden nap, ha jól esik;) Remélem nem bántottam meg senkit ezzel, mert nem az volt a szándékom, én csak egyszerűen így látom. Puszi mindenkinek és fel a fejjel;)
2012. ápr. 5. 17:05
 17/76 Area ***** válasza:
Azóta megnéztem a görbéd, a számokkal nincs baj:)
2012. ápr. 5. 17:42
 18/76 anonim ***** válasza:

Area, a 7-8-as vagyok.:) Egyébként Nóri.:)

Teljesen egyetértek veled, nem szabad feladni!

És amint a Kérdező is írta: bármilyen, "rossznak" tűnő előjel (pecsételés menzi körül) is lehet terhesség kezdete - mint ahogy klasszikus terhes tünetek sem feltétlenül jelentenek babát..:(

De előbb-utóbb mindenkinek meglesz a pozi teszt, ebben teljesen biztos vagyok!:)

2012. ápr. 5. 18:30
 19/76 anonim ***** válasza:

Nóri vagyok ismét.

Kedves Kérdező! Neked még ma is tart a menzis hasfájás egyébként? Mennyire erős? Folyamatosan érzed?

2012. ápr. 5. 18:32
 20/76 A kérdező kommentje:

Na pont ez az, hogy nekem a félidő óta folyamatosan vannak tüneteim, pedig nem szoktak.

Areával egyetértek, én soha nem hőmérőztem stb. mindig akkor voltunk együtt a férjemmel, amikor jól esett. Az első lányom menstruációt követő első nap fogant, pedig elméletileg a naptár módszer szerint az az időszak esélytelen :-D

Múltkor beszélgettem sógornőmmel (2 éve próbálkozik babával) és kiderült, hogy már csak akkor szeretkeznek, amikor idő van. Akkor is gyertyába áll stb. Ez azért nekem elég illúzióromboló lenne, hogy már nincs egyáltalán spontán semmi :-(

2012. ápr. 5. 19:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!