Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja aprilis 8ra?

Ki nem varja aprilis 8ra?

Figyelt kérdés
Milyen tuneteitek vannak? Szerintetek ilyenkor mar lehet erezni valamit? Ma vagyok a 10. dpon
2012. ápr. 1. 15:16
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
0%
Még hányszor fogod ezt kiirni?
2012. ápr. 1. 15:20
 2/27 anonim ***** válasza:

Én 9-10-re nem várom. A 7. dpon tartok.

Rettentően fájnak a melleim már 3 napja egyre erősebben. Nem szokott ilyen korán kezdődni...szóval nekem ez új, de szerintem ilyenkor még nem lehet semmit se a terhességre fogni, korai még...

Neked mik a tüneteid?

2012. ápr. 1. 15:22
 3/27 anonim ***** válasza:
Jaa és néha-néha fura szurkálást is érzek odalent. :)
2012. ápr. 1. 15:24
 4/27 anonim ***** válasza:
én most járok a 8.dpo-n és 8.-ára nem várom,annyi a tünetem hogy mensi szerű görcseim vannak és ma másfél tized fokot leeset a hőm
2012. ápr. 1. 16:15
 5/27 anonim ***** válasza:

Én is 9-10 re nem várom,és a hőm egyre szebben emelkedik. Tünetem nincs,ugyanis még nem is lehetne. Folyás fehér krémes,meg néha szúrkál hol egyik hol másik oldalon. Feltennétek a görbéteket?

[link]

2012. ápr. 1. 16:56
 6/27 A kérdező kommentje:

Kedves elso nekem ugyanezek a tunetek, es nekem elegge koran kezdodott a mellfeszules ami sosem volt meg, es sosem volt igy megduzzadva meg, a hasikomba es neha ugy faj mintha valaki kes szurna bele, es tegnap estetol eleg gyakran jarok pisilni. Remelem ez az amire gondolok :))

A homet nem merem, a doki figyelte uh mikor volt ovum es mikortol probalkozzunk o mondta

2012. ápr. 1. 17:09
 7/27 anonim ***** válasza:

2. hozzászóló vagyok, aki 9-10-re nem várja:

Nekem ilyen a görbém jelenleg, az ovut rosszul húzta be, mert nekem a 14. napomon volt az ovulációm:

[link]

2012. ápr. 1. 19:49
 8/27 A kérdező kommentje:

Jaj de szep gorbed van, szerintem ebbol lehet baba. En ma reggel teszteltem 11.dpon total negativat :((((

El vagyok keseredve, most sem jott ossze

2012. ápr. 2. 09:36
 9/27 anonim ***** válasza:

Én vagyok újra, aki 9-10-re nem várom, aki utólag feltette a görbét.

Kedves kérdező!

Még ne add fel, még simán lehet pozitív!!! Túl korán teszteltél!

Rólam annyit hogy, nekem ma reggel 2 pici pattanás jelent meg, egyik a nyakamon, másik az államon. Nem látszik, csak nagyon picike, de ott van...és én ezek alapján már nem reménykedem...:( Mert minden mensim előtt ez van, hogy kb. 1 héttel előtte jönnek a pattanások, és abból tudom is hogy meg fog jönni! :(((

Amúgy kb. pont 1 hetem van a nemvártig, de én emiatt már nem reménykedem. :(

2012. ápr. 2. 16:19
 10/27 A kérdező kommentje:
Szerintem amig nem jon meg remenykedhetunk. Varok en is meg szerintem varj te is. Csutortokon fogok ujra tesztelni, ha kibirom addig. Csak azt nem ertem ha erzem a tuneteket akkor miert nem mutat meg semmit?
2012. ápr. 2. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!