Ki nem varja aprilis 8ra?
Én 9-10-re nem várom. A 7. dpon tartok.
Rettentően fájnak a melleim már 3 napja egyre erősebben. Nem szokott ilyen korán kezdődni...szóval nekem ez új, de szerintem ilyenkor még nem lehet semmit se a terhességre fogni, korai még...
Neked mik a tüneteid?
Én is 9-10 re nem várom,és a hőm egyre szebben emelkedik. Tünetem nincs,ugyanis még nem is lehetne. Folyás fehér krémes,meg néha szúrkál hol egyik hol másik oldalon. Feltennétek a görbéteket?
Kedves elso nekem ugyanezek a tunetek, es nekem elegge koran kezdodott a mellfeszules ami sosem volt meg, es sosem volt igy megduzzadva meg, a hasikomba es neha ugy faj mintha valaki kes szurna bele, es tegnap estetol eleg gyakran jarok pisilni. Remelem ez az amire gondolok :))
A homet nem merem, a doki figyelte uh mikor volt ovum es mikortol probalkozzunk o mondta
2. hozzászóló vagyok, aki 9-10-re nem várja:
Nekem ilyen a görbém jelenleg, az ovut rosszul húzta be, mert nekem a 14. napomon volt az ovulációm:
Jaj de szep gorbed van, szerintem ebbol lehet baba. En ma reggel teszteltem 11.dpon total negativat :((((
El vagyok keseredve, most sem jott ossze
Én vagyok újra, aki 9-10-re nem várom, aki utólag feltette a görbét.
Kedves kérdező!
Még ne add fel, még simán lehet pozitív!!! Túl korán teszteltél!
Rólam annyit hogy, nekem ma reggel 2 pici pattanás jelent meg, egyik a nyakamon, másik az államon. Nem látszik, csak nagyon picike, de ott van...és én ezek alapján már nem reménykedem...:( Mert minden mensim előtt ez van, hogy kb. 1 héttel előtte jönnek a pattanások, és abból tudom is hogy meg fog jönni! :(((
Amúgy kb. pont 1 hetem van a nemvártig, de én emiatt már nem reménykedem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!