Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja aprilis 8ra?

Ki nem varja aprilis 8ra?

Figyelt kérdés
Milyen tuneteitek vannak? Szerintetek ilyenkor mar lehet erezni valamit? Ma vagyok a 10. dpon
2012. ápr. 1. 15:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Szerintem pár nap múlva próbáld meg újra, 11. dpo-n még tényleg nagyon korai volt. Bár igen amúgy, ha tünetek vannak akkor már elvileg ki kéne mutatnia...de ha azt vesszük, hogy még csak 11 dpo-n vagy akkor pedig még bőven van remény! Én leghamarabb is csak akkor tesztelnék, ha legalább 2 napot késne a mensim, én akkor már a 16-18. dpo környékén fogok tartani. De el se jutok odáig...biztos meg fog jönni...:(
2012. ápr. 2. 17:58
 12/27 A kérdező kommentje:
Ti miota probalkoztok? Mi mar 1,5 eve es semmi :( Neked vannak tuneteid? Nekem tovabbra is a hasszuri, gyakori pisiles, meg a duzzadt cicik amik fajnak...neha nagyon
2012. ápr. 3. 11:44
 13/27 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Hát nekünk meg már lassan 2 és fél éve semmi...:((

A melleim még mindig nagyon fájnak, más különös tünetem nincs, csak néha fura a hasim, főleg reggel ébredésnél.

Amíg nem pecsételek, addig reménykedem picit...de nagyon nem tudok reménykedni ennyi sok csalódás után. :(

A görbém eddig jó, most így néz ki:

[link]

Neked van görbéd?

2012. ápr. 3. 12:32
 14/27 A kérdező kommentje:
Szep gorbe, meg van esely :) Nekem nincs gorbem, egydarabig vezettem, jol is mukodott, de amiota a duphastont szedem, azota bekavart. Mindig alacsonyan van, alig emelkedik ugyhogy igy abbahagytam. Ma delutan elegge faj a hasikom, olyan mintha meg akarna jonni, de szuntelenul igy faj. Meg 2 napig kell szednem a duphastont szoval addig tuti nem jon meg :)
2012. ápr. 3. 15:03
 15/27 A kérdező kommentje:
Nem birtam ki, este megint csinaltam egy tesztet .... es egy nagy negativ :((((((((
2012. ápr. 3. 20:13
 16/27 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Látod ezért nem érdemes korán tesztelni, mert még nem biztos az eredmény és akkor lehet, hogy teljesen fölöslegesen csalódott vagy most, miközben meg terhes vagy! Várd meg hogy késsen a mensid!

Én ezért is várom meg hogy legalább 2 napot késsen a mensi, mert akkor az már reménykedésre ad okot, mivel nekem nem szokott késni, szóval én leghamarabb is csak április 12-én tesztelnék, ha addig nem jön meg (9-10-re nem várom)! Nekem van 2 terhességi tesztem a fiókomban és pl. az egyik már novemberben le fog járni...olyan régen tárolom, mert soha nem volt lehetőségem, esélyem se arra, hogy tesztet csináljak, mert mindig megjött! :( Lehet, hogy már nem is felhasználható az a teszt, mert mindjárt lejár a szavatossága és lehetséges bizonytalan eredményt adna...

R.

2012. ápr. 3. 20:41
 17/27 anonim ***** válasza:
Egyébként milyen tesztet csináltál most?
2012. ápr. 3. 20:42
 18/27 A kérdező kommentje:
En az X-epil tesztet csinaltam, nemtudom az mennyire jo. De mar tenyleg csak akkor fogok en is csinalni, ha kesik. Nemtudom hogy birod ki hogy ne csinald meg.... en nem birom ki :(((((
2012. ápr. 4. 09:44
 19/27 anonim ***** válasza:

Én úgy bírom ki, hogy nem akarok feleslegesen csalódni, elég nagy csalódás lesz az, ha megjön a mensim, addig legalább lehet picit reménykedni.

Egyébként meg azért se tesztelgetek korábban, mert nincs pénzem, hogy állandóan tesztet vegyek. Tehát ez a másik oka. Úgyhogy én inkább a biztosabbra megyek és kicsit később tesztelek.

Amúgy most tartok ovuláció utáni 10. napomon. A folyásom most is fehér krémes (tegnap is ez volt). Melleim is fájnak még, valamint néha a derekamat is érzem. Még 5 napom van a nemvártig. Amíg nem pecsételek, reménykedem.

Te amúgy mit érzel ma kedves kérdező?

R.

2012. ápr. 4. 09:49
 20/27 anonim ***** válasza:
nekem is ugyanezek a tüneteim mint neked kedves R. csak én 11.dpon tartok :) még edig nem maszatolgatok remélem nem is fogok :) és van még 1 tünetem 4 napja görcsölgetek de ez általáb mindig van
2012. ápr. 4. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!