Ki nem varja aprilis 8ra?
Kedves kérdező!
Hát nekünk meg már lassan 2 és fél éve semmi...:((
A melleim még mindig nagyon fájnak, más különös tünetem nincs, csak néha fura a hasim, főleg reggel ébredésnél.
Amíg nem pecsételek, addig reménykedem picit...de nagyon nem tudok reménykedni ennyi sok csalódás után. :(
A görbém eddig jó, most így néz ki:
Neked van görbéd?
Kedves kérdező!
Látod ezért nem érdemes korán tesztelni, mert még nem biztos az eredmény és akkor lehet, hogy teljesen fölöslegesen csalódott vagy most, miközben meg terhes vagy! Várd meg hogy késsen a mensid!
Én ezért is várom meg hogy legalább 2 napot késsen a mensi, mert akkor az már reménykedésre ad okot, mivel nekem nem szokott késni, szóval én leghamarabb is csak április 12-én tesztelnék, ha addig nem jön meg (9-10-re nem várom)! Nekem van 2 terhességi tesztem a fiókomban és pl. az egyik már novemberben le fog járni...olyan régen tárolom, mert soha nem volt lehetőségem, esélyem se arra, hogy tesztet csináljak, mert mindig megjött! :( Lehet, hogy már nem is felhasználható az a teszt, mert mindjárt lejár a szavatossága és lehetséges bizonytalan eredményt adna...
R.
Én úgy bírom ki, hogy nem akarok feleslegesen csalódni, elég nagy csalódás lesz az, ha megjön a mensim, addig legalább lehet picit reménykedni.
Egyébként meg azért se tesztelgetek korábban, mert nincs pénzem, hogy állandóan tesztet vegyek. Tehát ez a másik oka. Úgyhogy én inkább a biztosabbra megyek és kicsit később tesztelek.
Amúgy most tartok ovuláció utáni 10. napomon. A folyásom most is fehér krémes (tegnap is ez volt). Melleim is fájnak még, valamint néha a derekamat is érzem. Még 5 napom van a nemvártig. Amíg nem pecsételek, reménykedem.
Te amúgy mit érzel ma kedves kérdező?
R.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!