Ki nem varja aprilis 8ra?
Ma reggel ugy ebredtem hogy fajtak a melleim, mintha le akarnanak szakadni, puffadt volt a hasam, ami meg most is tart, es meg mindig tart a gyakori pisiles. kb 1-1,5.
Ma vettem egy 10 erzekenysegu tesztet, de majd csak pentek reggel fogom megcsinalni, mert csutortok este kell abbahagynom a duphastont, es ha akkor is nega akkor majd ha kesik akkor csinalok legkozelebb. Szoval mind a ketten remenykedunk, ugye neked is ez a legnehezebb idoszak :((((
Nalatok mind ketten ki vagytok vizsgalva?
Az én melleim továbbra is fájnak, de én már feladtam a reménykedést. :( Mert ma rózsaszín pecsétem volt és ez azt jelenti, hogy napokon belül meg fog jönni. :( Már megint! :( Úgy látszik, hogy nekem sose sikerülhet!!! :(( A hőm az fent van, azzal nincs semmi gond, de a pecsét elvette minden reményemet most már! Néha enyhe mensis érzésem is van és ilyen alhasi vérbőség érzetem. Én most már feladtam. :(
A görbém az ilyen:
Nektek sok sikert!
R.
Kedves 18:43-as!
Nagyon sajnálom! :( Szerintem nem leszel ezzel egyedül...:(
En is sajnalom. Nekem meg semmi de a teszt ma reggel negativat mutatott, szoval nincs baba :((((((
De sebaj, jon a kovetkezo honap ujabb remennyel.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!