Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja aprilis 8ra?

Ki nem varja aprilis 8ra?

Figyelt kérdés
Milyen tuneteitek vannak? Szerintetek ilyenkor mar lehet erezni valamit? Ma vagyok a 10. dpon
2012. ápr. 1. 15:16
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Ma reggel ugy ebredtem hogy fajtak a melleim, mintha le akarnanak szakadni, puffadt volt a hasam, ami meg most is tart, es meg mindig tart a gyakori pisiles. kb 1-1,5.

Ma vettem egy 10 erzekenysegu tesztet, de majd csak pentek reggel fogom megcsinalni, mert csutortok este kell abbahagynom a duphastont, es ha akkor is nega akkor majd ha kesik akkor csinalok legkozelebb. Szoval mind a ketten remenykedunk, ugye neked is ez a legnehezebb idoszak :((((

Nalatok mind ketten ki vagytok vizsgalva?

2012. ápr. 4. 18:11
 22/27 anonim ***** válasza:

Az én melleim továbbra is fájnak, de én már feladtam a reménykedést. :( Mert ma rózsaszín pecsétem volt és ez azt jelenti, hogy napokon belül meg fog jönni. :( Már megint! :( Úgy látszik, hogy nekem sose sikerülhet!!! :(( A hőm az fent van, azzal nincs semmi gond, de a pecsét elvette minden reményemet most már! Néha enyhe mensis érzésem is van és ilyen alhasi vérbőség érzetem. Én most már feladtam. :(

A görbém az ilyen:

[link]

Nektek sok sikert!

R.

2012. ápr. 5. 12:58
 23/27 A kérdező kommentje:
Nekem is valoszinu hogy meg fog jonni, mert ma delkorul pici veres folyasom volt, es a hasam is faj, szur egy pontba. Szoval mar en sem remenykedem...azt hiszem kezdem beletorodni, hogy nem lehet gyerekunk... :(((((
2012. ápr. 5. 17:27
 24/27 anonim ***** válasza:
nekem megjött ma :( 3 nappal hamarabb mint gondoltam,amúgy meg reggel le is esett 35.9-re
2012. ápr. 5. 18:43
 25/27 anonim ***** válasza:

Kedves 18:43-as!

Nagyon sajnálom! :( Szerintem nem leszel ezzel egyedül...:(

2012. ápr. 5. 18:51
 26/27 anonim ***** válasza:
Jaa, R. voltam.
2012. ápr. 5. 18:52
 27/27 A kérdező kommentje:

En is sajnalom. Nekem meg semmi de a teszt ma reggel negativat mutatott, szoval nincs baba :((((((

De sebaj, jon a kovetkezo honap ujabb remennyel.....

2012. ápr. 6. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!