Ki nem várja április 18-19 körül?
Figyelt kérdés
Vannak tüneteitek?Milyenek?Izguljunk együtt.2011. ápr. 16. 21:38
1/9 anonim válasza:
Szia.:) Én mostanában(17-19) nem várom:)) Túl vagyok a pecsételőn, mellfeszülés(fáj is), sötétebb, érzékenyebb mellbimbó, fáj a derekam 4 napja reggeli hányinger, kívánósabb vagyok.:)) Neked milyen tüneteid vannak?:)
2/9 anonim válasza:
Én szerdára nem várom. Hasam fájdogál, petefészkem néha erősebben, és kivételesen semmi mellfeszülés. Nem nagyon merek reménykedni.
3/9 anonim válasza:
Én 18-ra nem vártam. De már tegnap este pisiléskor ha megtöröltem magam halvány vérpecsét volt.Most fáj a derekam ,hasam alja de, nincs pecsételés.Már nem reménykedek. :-(
5/9 anonim válasza:
Én mára nem várom, és még nem is jött! Tegnap volt egy nagyon pici barnázásom!
És kb. 1 hete vannak menstruációs jellegű görcseim! Szerintetek?
Mindenkinek szurkolok a siker reményében!
6/9 A kérdező kommentje:
Hát sziasztok!Mindenkinek szurkolok hogy sikerüljön.Nekem csak olyan tüneteim vannak hogy száraz vagyok,semmi folyásom nincs,ez furcsa nálam mert mindig volt folyásom az elöző honapokban.A mellem sem fáj kivételesen,mindig szokott és most nem.Szoktam futni és most jöttem meg de ez sem inditotta meg a mensimet.Holnap már kellene hogy jöjjön valami,remélem nem jön.Már nem merek reménykedni mert már nagyon régota szeretnénk egy tesót.Ezért azt találtam ki hogy egy picit magammal is foglalkozok "karban fogom tartani magam"futni járok például,tehát nem görcsölök annyira rá a babára.Írjatok ha van valami,és én is jelentkezek majd!
2011. ápr. 17. 17:44
7/9 anonim válasza:
Drukkolok mindenkinek!
Én holnapra nem várom, de nem bírtam ki, ma teszteltem egyet, és úgy néz ki 9 hónapig most nem is fog megjönni, ha minden jól alalkul :)
Úgy örülök, és ezt kívánom Nektek is :)
8/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok, a tünetek lemaradtak:
mellfeszülés, de nem vészes.
Derekam sajgott pár napig, kb ennyi.
9/9 A kérdező kommentje:
Gratulálok utolsó!Ma kéne nem megjönni,és még nem jött,bizakodom.
2011. ápr. 18. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!