Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok! Ki nem várja április...

Lányok! Ki nem várja április 11-12 körül?

Figyelt kérdés

Én hétfőn voltam uh-n,ahol a doki egy 23mm-es tüszőt látott a bal petefészkemben.Azt mondta,hogy este mindenképpen legyünk együtt,mert meg fog hamarosan repedni.Csütörtöktől kell napi 2x1 Duphastont szednem 2 hétig,majd teszt.

Sajnos PCOs vagyok,de pozitívan gondolkodom.

A hőtök hogyan alakul?

2011. márc. 30. 07:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 11-re nem várom, sajnos nekem ez a hónap egyre reménytelenebb, mert a hőm alapján nem volt pé-m:(:( Most vagyok a 18. bár volt már olyan hogy a 20. napon volt ovum. Majd kiderül.

2011. márc. 30. 08:08
 2/15 anonim válasza:

Szia!

Nekem is 11-én kellene, hogy megjöjjön de remélem nem fog. Én is hétfőn voltam UH-on, nekem egy 18mm-es tüszőt talált. Aznap du-án kaptam egy tüszőrepesztő szurit és szedem napi 2x az Utrogestan-t is + Elevit. Nagyon szurkolok neked, majd írd meg, hogy sikerült-e. A hőm pedig a mai naptól emelkedni kezdett. Ez nem tudom, hogy mit jelent, remélem babát.

2011. márc. 30. 08:23
 3/15 anonim ***** válasza:
Én ápr. 14.-re nem várom. Hőmérőzni nem tudok a kisfiam miatt, de a nyákot figyelem, nagyon reménykedek. Drukkolok nektek is!
2011. márc. 30. 09:32
 4/15 A kérdező kommentje:

Az ovut rossz helyre húzta be a ciklus.hu,mert tegnap,vagy ma lehetett.Remélem,hogy megindul a hőm felfele és ott is marad!!!Holnap elkezdem a napi 2x1 Duphastont 2 hétig.

Nektek van diagramotok?

[link]

2011. márc. 30. 19:16
 5/15 A kérdező kommentje:
Ja...és szorítok mindenkinek!Írjatok,ha történik valami (éreztek valamit,stb)
2011. márc. 30. 19:18
 6/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Első vagyok, így alakul a hőm most.

[link]

2011. ápr. 1. 08:09
 7/15 A kérdező kommentje:

Nekem eddig ilyen:

[link]

Szerinted?

2011. ápr. 2. 19:23
 8/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem vagyok valami nagy görbeszakértő, de elég cikk-cakkos-os a görbéd.

Az enyém most ilyen. Igazából én nem tudom most mikor volt ovum:)

[link]

Érezni néha van egy kis nyomás a petefészkembe, de nem hinném hogy ez már tünet.

Te hogy vagy kedves kérdező?

Első voltam

2011. ápr. 4. 07:42
 9/15 A kérdező kommentje:

Szépen alakul a tied!

Amúgy ha láttad volna az előző görbéimet (50-110 naposak...tele cikk-cakkal...ovu nélkül),ahhoz a mostani nagyon jó.Végre!

Remélem,hogy a baba is megérkezik hamarosan!

[link]

2011. ápr. 5. 07:56
 10/15 A kérdező kommentje:
Ja és az ovud a 17-18. ciklusnapon lehetett.
2011. ápr. 5. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!