Ha kb. február 24. -e körül volt az utolsó menses és kimutathatóan Ikrek, de nincsen még szívhang és február 30. -án vagy másfél héttel később jöttek össze a Babyk akkor, ha április 19. -ére sincsen szívhang az Missed AB?
Február 30.-a ?:)
Kérdezd meg mégegyszer légyszíves:)
Szia. Ha február 24 körül volt az utolsó mensid első napja, akkor valószínűleg nem február 30-án estél teherbe, hanem később, másfél hétre rá a leírtak alapján. De úgyis az utolsó mensi alapján számolják.
Ezek szerint ma vagy 7 hetes. Április 19-én leszel 7+5. Olyankor már szokott lenni szívhang.
Ahogy írod, azt tudom elképzelni, hogy voltál orvosnál és UH-n, ott kimutatták hogy 2 baba van, de akkor még nem volt szívhang. És gondolom 19-re hívtak vissza. Ha akkor sem lesz szívhang, szerintem nem lesz rögtön missed ab, szerintem várnak még 1 hetet.
8.hét körül szokott lenni szívhang, de mivel Te nem tudod napra pontosan az utolsó mensid első napját, lehet nem 7+5 leszel aznap, hanem csak 7+1 vagy 7+2. Tuti várnak még a műtéttel.
De nem értem, miért gondolkodsz ilyesmin, arra kell gondolni hogy igenis lesz szívhang! :) Majd meglátod, milyen nagy élmény.
Légyszives írd majd meg 19-én az eredményt. És ne izgulj, ott lesz az a szívhang. Én nagyon drukkolok Neked.
31 hetes kismama
2. február 28 napos!!!! Hogy eshetne február 30-án teherbe?
1. voltam.
Sziasztok!
Igen állítólag február 30.-a vagy másfél héttel később, ez nem lehet???
Nincsen szívhang és az UH-on Missed AB kérdőjelet tettek.
Ha 19.-ére sem lesz, akkor műtét.
Ne higyjünk vagy mit tegyünk?
Köszönöm.
De a FEBRUÁR 28 NAPOS...
Nincs olyan h február 30...ááá mindegy...
2.vagyok és a másik válaszolónak írom: igen, persze, február 30. nem lehet. De valószínűleg nem a dátumokkal foglalkozott a kérdező, hanem azt számolta, hogy mikor eshetett teherbe. De ez csak tuti elírás, semmi több. Nekem fel sem tűnt a dátum, mert elővettem a naptárt és a február 24-hez számoltam. Úgyis az utolsó mensi első napja számít.
A Kérdezőnek: én hallottam olyanról, akinek csak a betöltött 9.héten volt szívhang. Nem tudom, a Ti kórházatokban meddig várnak. De az tuti, hogy február 24-hez képest még betöltött 8 hetes sem leszel április 19-én. Sajnálom, ha ijesztgettek a leleten :(
Én 6+4-en voltam UH-n, babát látták de szívhang nem volt. 8+2-re hívtak vissza, addigra már volt szívhang.
Szerintem bízzatok benne hogy 19-én már lesz. És azért a missed ab-ba bele is kell egyezni. Ha esetleg mégsincs szívhang 19-én, én elmennék egy privát orvoshoz, vagy csak simán egy másik nőgyógyászhoz. Én még olyat nem hallottam, hogy 8.hét előtt azért lenne missed ab mert nincs szívhang.
Szia!
Nem akarlak elkseríteni, de nekem az utolsó mensim február 23-án volt, és április 8-án már volt szívhang. Mi egyedül vagyunk.
7 hetes kismama
13.22-es vagyok. Hétfőn lesz április 19, akkor mentek orvoshoz. Én nagyon de nagyon drukkolok Nektek!
Írd majd meg, hogy mi volt. De szerintem minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!