Terhes vagyok-e, vagy jöhet egy újabb próbálkozós hónap? Április 4- 8 volt a mensim. Együtt voltunk 11-én,16-án és 18-án. Elég változó a ciklusom, de kb máj.1-jére neeeem várom! Érdeles, mert 16-a körül volt pár nap mikor nagyon szarul voltam.
Folyamatos hányinger, szédülés és nagyon szúrkált és görcsölgetett a hasam aljánál. Elég mélyről jött. Nem tudom, hogy ez csak a peteérés lehetett-e. Vagy esetleg 11-én összehoztunk egy babócát és annak a jelei voltak. Illetve lehettek-e?Egyébként még soha nem érzékeltem semmit abból, hogy mikor van a peteérésem..soha semmilyen tünetem nem volt..ezért is gyanakszom..
de jóó lenne egy baba!
A tesztet meg őrizgetem a szekrénybe, mert félek, hogy negatív lesz.
Várjak 1-jéig aa teszttel?
Köszi előre is a véleményeket, tanácsokat!
23 L
szia!
Szerintem várj.A megtermékenyülést illetve a beágyazódást nem lehet megérezni. Van ellenpélda is rá, hogy "de már én akkor is tudtam..." viszont igazság szerint, sok mindent hozzá lehet társítani. elseje plusz 2 nap, az már reggeli vizelettből adhat pontosabb eredményt. Sok sikert!
Szia!
én is máj.1-2 nem varom, remélem nem is jön meg, ezt kívánom Neked is.Nem akarlak elkeseríteni, de mar én is voltam hasonló helyzetekben, hogy hasfajásóm volt szurkált a hasam, reménykedtem és közben megjött :(. Szerintem meg kellene várd a máj. elejét, akkor ha késik, tesztelhetsz.
elterveztem, ha megjön AVIVA tornázni fogok, Te is kipróbálhatod nem veszítünk vele semmit. Mi is nagyon varjuk mar a kis babát.
Minden jót kívánok Neked , meg írj mi lett a teszt eredménye, nagyon szurkolok(, de ne éld bele nagyon magad)
DRUKKOLOK!!
Köszi szépen a jókívánságokat!
2.-nak is szurkolok!!
Remélem mindkettőnknek összejön! már csak pár nap és kiderül..addig megróbálok tüüüürelmesen várni, és vmi másra gondolni!
Köszi mégegyszer!
még annyi, hogyha esetleg lenne arra tapasztalata vkinek, hogy a terhesség kiderülése előtt..illetve alatt ( na ezt most jól megfogalmaztam ) hogyan változott a fehérfolyása..
mert tök érdekes..nekem mindig van/volt..de kb egy hete szinte semmi...lehet ez is egy jel a terhességre?
Kapaszkodj meg!
Teljesen száraz voltam mikor pozit teszteltem.
Minden mensi elött volt valamilyen jellegű folyásom,az volt a feltűnő,hogy akkor meg semmi.
Én drukkolok,szerintem esélyes vagy:)))
18 hetes km.
Én is elseje körül nem várom, 3-7-ig volt a mensim.
Szorítok neked!!! Mindenkinek mielőbbi babásodást!!!:)))
Megint én, az előbbi hozzászóló..
Mi is 11.-én voltunk együtt, akkor volt páfrányos a mikroszkóp. Már lehet hogy kimutatná a teszt, de én esetleg csak hétvégén tesztelek..
Esélyes, hogy baba lesz, de biztosabbat csak akkor tudsz, hamajd már teszteltél :) Légy türelmes, és írd meg az eredményt :)
10 hónapos baba anyukája
köszi a sok hozzászólást..reggel kaptam tesztet..és nem bírtam magammal..teszteltem..igaz nem az első vizeletből..negatív lett! :-(((
Abban bízom, hogy még korai volt..de most kivárom az elsejét..ha nem jön meg addig, akkor tesztelek..újra..
Még valami..
én nem szoktam hőmérőzni, de most elég nyomottnak éreztem magam..mert már a tök kicsit hőemelkedés is megvisel..
36,9-etmértem..
az ilyentájt mire utal??
Aki ért hozzá, legyen olyan kedves írjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!