Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok-e, vagy jöhet...

Eszo kérdése:

Terhes vagyok-e, vagy jöhet egy újabb próbálkozós hónap? Április 4- 8 volt a mensim. Együtt voltunk 11-én,16-án és 18-án. Elég változó a ciklusom, de kb máj.1-jére neeeem várom! Érdeles, mert 16-a körül volt pár nap mikor nagyon szarul voltam.

Figyelt kérdés

Folyamatos hányinger, szédülés és nagyon szúrkált és görcsölgetett a hasam aljánál. Elég mélyről jött. Nem tudom, hogy ez csak a peteérés lehetett-e. Vagy esetleg 11-én összehoztunk egy babócát és annak a jelei voltak. Illetve lehettek-e?Egyébként még soha nem érzékeltem semmit abból, hogy mikor van a peteérésem..soha semmilyen tünetem nem volt..ezért is gyanakszom..

de jóó lenne egy baba!

A tesztet meg őrizgetem a szekrénybe, mert félek, hogy negatív lesz.

Várjak 1-jéig aa teszttel?

Köszi előre is a véleményeket, tanácsokat!

23 L

2010. ápr. 25. 10:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

36,9 az jó,de mikor mérted?Reggel közvetlen ébredés után az ágyban vagy már napközben?Mert nem mindegy.

Másik:kimaradt mensi elött nincs babás vagy nem babás hő,ill,hőgörbe.Ugyanis minden nőnek felugrik a hője ovu után egészen mensiig ez jelzi,hogy megrepedt a tüsző sikeresen.Mensi elött vagy mensi napján ált.leesik a hő és megjön a havi.Szóval a hőből csak akkor lehet babára következtetni ha a mensi napján még fenn van és nem is jön a mensi.

Én a szárazságra írtam,hogy gyanús mert nekem ez volt.

Lehet igazat mondott a teszt de lehet túl korán teszteltél,nem egy érzékeny fajtával és célszerű lenne megvárni,hogy egyáltalán késik e a mensid és akkor tesztelni újra.

Remélem segítettem,drukkolok,még nincs veszve semmi:)))

18 hetes km.

2010. ápr. 27. 15:11
 12/26 A kérdező kommentje:

Köszi!

Nagyon rendes vagy..háát még én is drukkolok magamnak..

különben dél körül mértem..mert mondom nem szoktam abszolút, de azt megérzem, ha magas..egy 37 fokos hőemelkedés már totál kiüt..

háát..mindegy..várok!

Minden jót!

2010. ápr. 27. 15:32
 13/26 anonim ***** válasza:
Szia! Remélem baba lesz nálatok és nálunk is:-) Nekem sem kéne 1-én megjönnie, s nem bírtam magammal, testeltem, s nega. Nerkem nincs semmiféle tünetem, de a hőről szerettem volna írni. 3 hónapig mindig mértem, s ovu előtt az alaphőm mindig 35,8 volt. Ovu után pedig 36,3 36,5 között mozgott. Már 2 hónapja nem mérem elég volt:-(, de 2-3 napja úgy éreztem, hogy lázam van. Fekvő helyzetben is néha elkezdtem izzadni, olyam melegség tört rám, hogy alig kaptam levegőt, így megmértem, s 37,3 volt a hőm. Ennyi még soha nem volt csak ha beteg voltam, az viszont nem vagyok. Most is érzem, hogy ég az arcom. A negatív teszt elkeserített, de majd szombaton csinálok egy másikat, ami remélhetőleg már 2 csíkos lesz. Minden jót neked.
2010. ápr. 27. 15:59
 14/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem ápr.3-7ig v mensim.25napos ciklusaim vannak. tehát nekem holnapra nem kéne megjönnie.A Pé.-m ovu teszttel néztem, 15.én volt+, akkor voltunk is együtt a párommal,és még 17.-én, ez már negatív nap volt az ovuteszten.Voltak jelek, cicifájás, derékfájás, és végül teszteltem terhességivel + at!!

Ezek a jelek, amit írtál terhességre utalnak, csak lehet a 18.ai akciótok talált be, és még azért nem mutatja ki a teszt.Drukkolok, h pár nap múlva + legyél!!

2010. ápr. 27. 16:04
 15/26 A kérdező kommentje:

Szia!

Örülök, hogy van akivel ilyen hasonló cipőben járok..szombat előtt már én sem tesztelek..

de én is érzem többször mintha lázas lennék..meg éjjelente baromira meg tudok izzadni..pedig alapjában nagyon fázós típus vagyok..

háát..nem tudom

Majd meglátjuk!

szorítok neked is!!!!!!!

2010. ápr. 27. 16:05
 16/26 A kérdező kommentje:

utolsónak!

Gratulálok és remélem igazad lesz!!

Bioldog babócavárást!!!

2010. ápr. 27. 16:07
 17/26 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Egy cipőben járunk jó sokan, látom :)

Nekem április 2-6 között volt legutóbb, 15-16-17-én voltunk együtt nem egy alkalommal, amikorra a pé-m eshet. A derekam majd leszakad, hányinger, szédülés, hasszurka, stb. Március 1-2-re nem várom, a tesztem meg a fürdőszobában lapul. De lehet, hogy holnap reggelnél nem bírom tovább és kipróbálom. :)

Viszont ma vettem gyermektervezős Femibion tablettát a gyógyszertárban, mert ha igen, akkor azért, ha nem, akkor meg felkészülésből lenne jó :)

Drukkolok mindenkinek, az utolsó szerencsés anyukának pedig gratulálok! :)

MAjd írjátok meg, mi a helyzet!

2010. ápr. 27. 21:50
 18/26 A kérdező kommentje:

Háát..köszi mindenkinek, aki írt..de sajnos reggelre megérkezett a nemvárt!!!

Sajnos nem jött össze most a baba..

talán májusban.. :-))

Többieknek drukkolok nagyon!!

minden jót!

2010. ápr. 28. 07:18
 19/26 anonim ***** válasza:
Jaj, nagyon sajnálom, de fel a fejjel. Tudom könnyű mondani, amikor nekem is meg szokott jönni, akkor pár napig nagyon padlón vagyok, s már volt, hogy azt mondtam a páromnak, hogy nem is akarok gyereket, de ez azért mindig elmúlik, s jön az újabb reménykedés és várakozás. Remélem nektek nem kell már sokáig várni, s májusban már 2 csíkos lesz a teszted. Megy a drukk!
2010. ápr. 28. 07:40
 20/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon sajnálom,ne csüggedj talán majd most sikerül.

Kitartást,sok akciót,sok sikert kívánok.Hidd el összejön az a baba:)))

18 hetes km.

2010. ápr. 28. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!