Van valaki aki ápr.12-re nem várja?
Area, nagyon örülök neked, végre egy jó hír is van!:) Persze, hogy drukkolunk továbbra is, te pedig akkor most már állítsd át magad kímélő üzemmódba, pihizz amennyit csak tudsz - és ne aggodalmaskodj!:)
Szilvi, hát nem hiszem, hogy van ilyen, hogy csak egy adott hónapban fogamzóképes egy nő, de abban lehet valami, hogy júniusban már szép napos idő van, jobb az ember kedve is, többet van kint a levegőn, talán ez is befolyásoló tényező.
Jónak tűnik a bicajos terved! Egy biztos: azzal, hogy számolgatunk és nézegetjük percenként a tüneteinket, azzal semmit nem érünk el - erre jó bizonyíték volt ez a mostani hónap sztem...
Akkor már inkább érezzük jól magunkat a párjainkkal, barátainkkal, barátnőinkkel, ennél többet nem igen tehetünk.
Nóri
UI: én betettem a figyelőmbe ezt a kérdést, ha bárkivel bármi hír van, írjatok!!!:)
Sziasztok
Mindenkinek szurkolok továbbra is, ha nem most, talán majd a köv. hónapban jön a baba :-D
Beszéltem a dokival, azt mondta, hogy leghamarabb május első hetében menjek :-(, pedig már úgy elmentem volna hozzá....
Férjem egy kicsit izgul, azt mondta, hogy ő nem gondolta, hogy a 3. hónapban összejön a baba, de az első kettőnél sem repesett egyből, mégis jobb apát nem tudok elképzelni nála :-D
Ahogy számoltam dec. 21re lesz kiírva, és mivel lányaimat is túlhordtam, szerintem karácsonyi baba lesz :-D
Amúgy az én lányaim januáriak, tehát lehet benne valami, hogy mindig ugyanakkor esünk teherbe :-D (öten vagyunk testvérek --> mind az öten jan. 14-febr. 12ig születtünk)
Most is téli baba lesz (apa dec. közepei, tehát szülinapi-karácsonyi baba lesz :-D )
A két nagy lányom elkapott valami hányós betegséget, a nagy közölte, hogy "anya, elkaptam tőled a hányást!" nem érti, hogy én nem a baciktól vagyok rosszul :-D
Puszi mindenkinek:
Kitartást!
Area várom a híreidet...
Kedves Kérdező!
Tényleg őszintén örülök Nektek!!!:)
A helyzet nálam az, hogy azóta megcsináltam még három különböző márkájú:D tesztet és halványan igaz, de mindegyik pozitív...a ma reggeli is, de még mindig nagyon halvány. Még mindig nem merem elhinni:) Ez szerintem látszik abból is, ahogy írok róla. Pedig legszívesebben kiugranék a bőrömből, de még nem merek:( A párom sem meri elhinni, sőt tegnap este még mondta is, hogy annyira még ne éljük bele magunkat, mert bármi történhet! Igaza van...
Én most orvost váltok, az előzőhöz babonából nem merek menni:S Lehet, hogy hülyeség, de ettől a gondolattól kicsit nyugodtabb vagyok.
Én már lehet, hogy most pénteken elmegyek az előzmények miatt, de csak vérvételre, az ultrahangot nem engedem meg, és feleslegesnek tartom még ilyen korán, mert előre tudom, hogy most csak a megvastagodott méhnyálkahártyát látná, aztán menjek pár nap múlva, na akkor már lát petezsákot, megkímélem magam ezektől, nem szeretnék idegeskedni! Én a szívhangot szeretném hallani, és akkor látni ŐT:)
Lányoknak üzenem: annyira sajnálom, hogy még nem örülhettek velünk, de nagyon szorítok Nektek, hogy rövid időn belül sikerüljön!!!
Vigyázzatok magatokra! Majd jelentkezem;) Puszi Nektek!
Kedves Area és kedves Kérdező!
Vigyázzatok magatokra és még egyszer gratulálok!
Nóri
Kedves kérdező és Area,örülök,hogy sikerült nektek.Köszönöm,hogy szorítotok értünk.Remélem nekünk is nemsokára sikerül.
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!