Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki ápr.12-re nem...

Van valaki aki ápr.12-re nem várja?

Figyelt kérdés
Olyan nehéz várni-várni, mikor tesztelhetek stb. Már van két lányom, de velük soha nem izgultam ennyire, midig kibírtam, hogy megjön-e, soha nem stresszeltem ezen. Legszívesebben már ma tesztelnék, pedig eddig egyik hónap sem volt nálam ilyen, de kb. 1 hete kattog az agyamban, mi van ha most terhes vagyok? (ez a harmadik hónap, hogy nem védekezünk, de eddig még nem is gondoltam rá, de múlt hét péntek óta majd megőrülök egy tesztért)

2012. ápr. 4. 15:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim ***** válasza:
Sajnos én nem értek a görbéhez,még ne keseredj el,attól függ,hogy milyen a vérzésed,mikorra nem várod?
2012. ápr. 9. 11:27
 32/76 anonim ***** válasza:
Mára nem vártam, na dehát megjött...szerintem ez mensi, hőm meg biztosan leesik majd holnap...:(
2012. ápr. 9. 17:47
 33/76 anonim ***** válasza:
Sajnalom :( De meg van remeny! En elvileg holnap utanra nem varom, de nem birtam ki es teszteltem tegnap (raadasul deluan) hirtelen felindulasbol :D Ami persze 99% hogy negativ. Sima teszt volt, ha nagyon akartam bele tudtam kepzelni a masodik vonalat, aztan szet is szedtem az egeszet, mara teljesen kiszaradt, es ha bizonyos szogben megy ra a feny oda lehet kepzelni talan, de nagyon csak talan, igazabol nem is a csikot hanem inkabb annak a helyet, ahol lennie kellene... Holnap utan ujabb proba, nagy drukk mindenkinek, es irjatok Ti is! Moni
2012. ápr. 10. 12:46
 34/76 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én szombatra nem várom, reggelente arra ébredek, hogy mindjárt megjön. Fáj-feszül a hasam, és érzem is, hogy jött valami, rohanok a wc-re, de még semmi. De nagyon menzeszes érzés, nem igazán reménykedek most már.:(

Lehet, hogy csak 26 napos most ez a ciklusom (szokott ilyen lenni), és már csütörtökön érkezik a mikulás.

Nóri

2012. ápr. 10. 14:20
 35/76 A kérdező kommentje:

Hát én ma reggel teszteltem, nem bírtam ki :-(

De feleslegesen... ha akarom van csík, ha akarom nincs csík. Pont olyan lett az eredmény, mint amikor ide töltögetik fel a képeket, hogy "láttok csíkot?", és akkor az ember nem akar rosszat mondani és gubbad a szeme és talán....

Tehát kidobtam és várok. A tesztelés közben már leesett, hogy hülyeség amit csinálok, ráadásul, ha nem jön meg, akkor vennem kell egy másik tesztet, mert így már nincs itthon....

Nekem holnap kellene megjönnie (28. nap), de már volt 21 és 35 napos ciklusom is, tehát várok türelmesen.

Mindenkinek kitartást :-D

2012. ápr. 11. 07:49
 36/76 Area ***** válasza:

Kedves kérdező! Kicsit megmosolyogtam, amit írtál, persze csak azért, mert én sem bírtam ki:D Nekem is holnap nem kellene megjönnie...bár sztem jönni fog, és a teszt negatív volt tegnap:S Többet ilyet biztos nem csinálok, hogy előtte tesztelek, mert rányomta a bélyegét a napomra, pedig általában pozitívan állok a dolgokhoz, de tegnap olyan hisztiket levágtam, mint még soha és rossz kedvem volt egész nap. Ma már azért jobb valamivel, de még nem az igazi...kicsit lazítok ma és jobban leszek;)

De ne keseredj el, én sem teszem, ha mégis megjönne!

Puszi és szorítok;)

2012. ápr. 11. 11:17
 37/76 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Itt Nóri.:)

Kedves Kérdező - miért nem tettél fel képet erről a huncut tesztről, megszakértettük volna.:)) Ha bizonyos szögből láttál rajta valami halványat, akkor az elvileg pozi, nem..?

Kedves Area, tetszik a pozitív hozzáállásod!:) Sajnálom, hogy így elrontotta a kedved a korán ellőtt teszt, de örülök, hogy még mindig úgy érzed, nem reménytelen a helyzet!:)

Ami engem illet: nem tudom eldönteni, hogy mennyire képzelem be a tüneteket vagy mennyire reálisak: itt ezen az oldalon sokan írják, hogy mindjárt-megjön-érzésük volt a pozi teszt előtt. Hát nekem ilyen érzésem van már jópár napja, napközben és este is rámtör időnként, van, hogy érzek is vmt, mintha folyna - de aztán kiderül, hogy SEMMI nem volt. Aztán a hasam fáj még tovább egy kicsit, aztán mintha elfújták volna. Majd pár óra múlva megint kezdődik, és néha olyan érzésem van (vagy ezt akarom érezni?), hogy nem fog megjönni mégsem.:) Elvileg szombaton van a 28. ciklusnapom, szóval furcsán korai a megjön-érzés (kb. hétvége óta érzem igazán, előtte szúrkálás volt).

Viszont ami miatt egyszerűen MUSZÁJ ellőnöm az egyetlen tesztet, ami van itthon, az az, hogy most zuhizás után pont úgy duzzadt meg a mellbimbóm udvara (már elnézést a részletességért), és kiszélesedett, picit mintha barnább is lenne, és olyan "perzselő" érzés volt a fürdés után (menzi előtt sosincs cicis tünetem) - mint amikor szoptattam a kisfiam, és a meleg fürdő után bizsergett.

Hát nem tudom. Lehet, hogy ez a ciklusom most egyszerűen csak ILYEN és kész..., de nem bírom ki, muszáj tesztelnem egyet holnap reggel.

(Első terhességemet nemvárt előtt 4 nappal szépen kimutatta minden teszt, igaz, akkor középidő előtt fogant. De most is 12. napra tenném az ovumat, szóval meglátjuk.)

És továbbra is drukkolok mindenkinek! Írjatok, akik még nem jelentkeztek!!!

2012. ápr. 11. 22:02
 38/76 anonim ***** válasza:

(Moni vagyok) Huuu kedves utolso, ez nagyon biztatonak tunik, sok sikert a holnapi teszteleshez es ird meg legyszi az eredmenyt!

Kedves kerdezo, es utolso elotti valaszolo, ugy latszik kifejezetten tesztelos ez a honap ez, en ma is teszteltem egyet ugyan ugy delutan (tudom hogy hulyeseg de nem birtam ki) kb olyan lett mint a tegnapelotti, eros fenynel oda lehet kepzelni..... de mar nagyon mindjartmegjon erzesem van, leszakadnak a cicik, es kezd vizes lenni a folyasom, de annyira izgulok, orak ota csak a tesztemet nezegetem, neha latok vmit, neha nem....... DRUKKK

2012. ápr. 11. 22:35
 39/76 anonim ***** válasza:

Hát csajok...ez a teszt olyan negatív lett, mint a huzat.:( Amikor belemártottam a vizeletmintába, abban a pillanatban rózsaszín lett az egész csík (persze, ez így szokott lenni:), és határozottan a "babás" csík színesedett ki először egy pár pillanatra, de aztán haladt tovább a rózsaszínség, a babás csík totál fehér lett, a kontrol-csík pedig normál módon látszik.:(

Én akárhogy erőltetem a szemem, akármelyik lámpa alá viszem sem látok rajta másik csíkot, úgyhogy irigyellek benneteket, ha ti látjátok a tiéteken bizonyos szögből.:)

Na mindegy. Ráadásul éjszaka egyszer sem ébredtem arra a mindjárt megjön, menzis érzésre. Viszont most reggel tényleg olyan menzis feszítést érzek, nem olyat mint eddig hétvége óta, hanem olyan igazi menzi előttit.:( 1-2 nap és meg fog jönni, akármennyire is próbálok még pozitív maradni.

CSak nem értem, akkor mi volt ez a pár tünet, tegnap a mellbimbóm is, nem értem.:(

2012. ápr. 12. 05:37
 40/76 Area ***** válasza:

Szia Nóri, és kedves többiek!

Sajnálom a negatív teszteket, de én szóltam, hogy ne csináljátok:) Abból még bármi lehet szombatig amúgy is;)És felesleges tesztelni, mert meg tudjuk magyarázni, hogy persze negatív, még túl korai volt...szóval semmi értelme, én is így jártam:)

Nekem nem jött meg még,(ma nem kellene), de sztem most csak direkt húzza az agyamat és estére beállít...

Kedves kérdező, Veled mi újság?

Szép napot Nektek!

2012. ápr. 12. 07:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!