Csajok van aki 6. -ára nem várja?
Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 08:02
1/66 anonim válasza:
Szia!Én 7-8.ra nem várom,bár eléggé elvagyok keseredve,mert már 1,5 éve nem jön a babó,de neked drukkolok.
2/66 A kérdező kommentje:
Szia.Remélem mind kettőknek sikerül most.
2012. márc. 29. 08:17
3/66 anonim válasza:
Szia! Én!!!! Még több, mint egy hét!!! :(
4/66 A kérdező kommentje:
Bizony még egy hét.De azért ilyenkor már benned van hogy na most hátha sikerült!!??Te nem így vagy vele?
2012. márc. 29. 09:07
5/66 anonim válasza:
Dehogynem. Próbálok nem generálni mindenféle tüneteket, meg elterelni a gondolataimat. Mint tudjuk, ez nem olyan könnyű. :( Természetesen azért bizakodom. Te hogy érzed? Van valami megérzésed, tüneted? :)
6/66 anonim válasza:
Én 6 ra nem várom, de valószínű, hogy korábban megfog jönni, mert ma reggeltől alhasi fájdalmaim vannak amolyan mensi szerű.
Drukkolok nektek:)
7/66 A kérdező kommentje:
A tüneteket inkább mással magyarázom magamnak meg,a férjem meg csak mosolyogja,ő azt mondj szerinte ugyan az mint az előző terhességemnél amit én nem merek elhinni így marad a várakozás!
2012. márc. 29. 09:47
8/66 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó szerintem korai még a mensi tünet!Bízom benne hogy nálad másra utalnak a tünetek.Egyébként mit érzel?
2012. márc. 29. 09:51
9/66 anonim válasza:
Semmi egyéb nincs, csak hasfájás reggeltől bizonyos időközönként. És ugyan ilyen szokott lenni mensinél is.
Nálad van valami tünet? Régóta vártok rá?
10/66 anonim válasza:
ez lemaradt: mensi előtt kb 1-2 nappal szokott ez lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!