Csajok van aki 6. -ára nem várja?
Hát tünet az van, de nem lehet ezt még ilyen korán a terhességre fogni. :)
Még csak 4 napja volt ovulációm.
Reggel arra ébredtem, hogy fájt a derekam, mintha becsípődött volna, de hamar elmúlt. Aztán napközben néha a jobb oldalt a petefészkem környékén éreztem ilyen szurkálásokat. Ma ez volt. :)
És Neked kedves kérdező? Többieknek?
R.
Még annyi, hogy egy picit fájnak a melleim.
Pedig ilyenkor még nem szoktak, viszont most picit már érzem őket.
R.
Én ma sokat voltam pisilni és egyfolytában éhes vagyok. De tegnap egész délután a városban járkáltam és megfázhattam, az éhség meg lehet, hogy a szokásos reggeli 2 km-es futástól van. Sőt... Ha össze is jött, még be se ágyazódott. : )
L
Kedves 3-as!
Én kb. akkor tesztelnék leghamarabb, ha legalább 2 napot késni fog a mensim. Kb. 16. dpo-n szerintem.
Nekem ma még jobban emelkedett a hőm és most már erősödött a mellfájdalmam is, valamint néha érzek ilyen fura szurkálós érzést is odalent és fáradékonyabb vagyok. Most tartok az ovuláció után 5. napon.
R.
(3.) Megmutatom a görbém.
Kicsit "mindjárt megjön" érzésem van. A mellem sosem szokott fájni, de most mind 2 oldalt fáj. :(
Nem tudom, mikor teszteljek. Pont 1 hét múlva lesz 6-a, akkor már az ovu utáni 17. napon leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!