Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok van aki 6. -ára nem várja?

Csajok van aki 6. -ára nem várja?

Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 08:02
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:

Hát tünet az van, de nem lehet ezt még ilyen korán a terhességre fogni. :)

Még csak 4 napja volt ovulációm.

Reggel arra ébredtem, hogy fájt a derekam, mintha becsípődött volna, de hamar elmúlt. Aztán napközben néha a jobb oldalt a petefészkem környékén éreztem ilyen szurkálásokat. Ma ez volt. :)

És Neked kedves kérdező? Többieknek?

R.

2012. márc. 29. 20:09
 22/66 anonim ***** válasza:

Még annyi, hogy egy picit fájnak a melleim.

Pedig ilyenkor még nem szoktak, viszont most picit már érzem őket.

R.

2012. márc. 29. 20:10
 23/66 A kérdező kommentje:
Ma nekem kb 1 órát görcsölt a hasam azt hittem meg jön de hát az ilyen hamar nem lehet,és van sűrű fehér folyásom.De úgy semmi más nincs.
2012. márc. 29. 20:40
 24/66 anonim ***** válasza:

Én ma sokat voltam pisilni és egyfolytában éhes vagyok. De tegnap egész délután a városban járkáltam és megfázhattam, az éhség meg lehet, hogy a szokásos reggeli 2 km-es futástól van. Sőt... Ha össze is jött, még be se ágyazódott. : )

L

2012. márc. 29. 21:27
 25/66 A kérdező kommentje:
Szia L.Igazad van még valószínű,hogy még most fog beágyazódni!De azért jó mindenkit meghallgatni és biztatni!És drukkolni egymásnak!Remélem a jövőhéten már lesz mindenkinek komolyabb tünete!Lehet,hogy éppen neked már azért nagyobb az étvágyad!!!???
2012. márc. 30. 06:28
 26/66 A kérdező kommentje:
Csajok most nézem húsvéti meglepi lesz a tesztelés.
2012. márc. 30. 08:00
 27/66 anonim ***** válasza:
3. válaszoló vagyok. 10.dpo-n vagyok. Néha ég a gyomrom, meg émelygek. De ez szerintem bármitől lehet. Krémes fehér folyás nekem is van, semmi más. Ki mikor fog tesztelni?
2012. márc. 30. 08:57
 28/66 A kérdező kommentje:
Én olyan 9-10 re gondoltam ha addig ugye nem jelentkezik a nem várt.És te?
2012. márc. 30. 09:58
 29/66 anonim ***** válasza:

Kedves 3-as!

Én kb. akkor tesztelnék leghamarabb, ha legalább 2 napot késni fog a mensim. Kb. 16. dpo-n szerintem.

Nekem ma még jobban emelkedett a hőm és most már erősödött a mellfájdalmam is, valamint néha érzek ilyen fura szurkálós érzést is odalent és fáradékonyabb vagyok. Most tartok az ovuláció után 5. napon.

R.

2012. márc. 30. 10:01
 30/66 anonim ***** válasza:

[link]

(3.) Megmutatom a görbém.

Kicsit "mindjárt megjön" érzésem van. A mellem sosem szokott fájni, de most mind 2 oldalt fáj. :(

Nem tudom, mikor teszteljek. Pont 1 hét múlva lesz 6-a, akkor már az ovu utáni 17. napon leszek.

2012. márc. 30. 10:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!