Csajok van aki 6. -ára nem várja?
Kedves kérdező!
Ne szomorkodj, én is így jártam, nega teszt a 12. dpo-n.:(
Még nekem nem jött meg, de ma is volt rózsaszín pecsétem...:(
Valamint most már a hőm is esett 36,9-ről 36,7-re. Igaz, hogy ez még nem alaphő alatt van, mert az alaphőm az 36,5, de én már teljesen feladtam. :( Szóval nekem is meg fog jönni kb. hétfőn már biztosan.
R.
Sziasztok!
Tegnap megjött. : ( Jöhet lassan a következő hónap. : )
Kérdező, R veletek mi újság!
L
Sziasztok!
Hát én rózsaszíneztem aztán volt egy kis piros pecsételésem is és ma hajnalban beraktam tampont mert enyhe mensis érzésem is volt.
De nem tudom, hogy ez most mensi-e vagy sem, mert nagyon-nagyon gyenge és a hőgörbém pedig így alakult, emelkedett a hőm, miért van ez, most mi van ilyenkor??
R.
Én amúgy nem reménykedem, biztos majd leesik a hőm...:( De mindenesetre ha holnap nem fog leesni alaphőre, azért csinálok egy tesztet, mert úgyis van otthon, de én nem reménykedem amúgy. Mert csak a hőm van fent, és ez szerintem nem elég, lehet, hogy egyszerűen most csak ilyen enyhe a mensim és kész...:(
Neked drukkolok!
R.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!