Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok van aki 6. -ára nem várja?

Csajok van aki 6. -ára nem várja?

Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 08:02
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 A kérdező kommentje:
Ma teszteltem egy nagy negát úgy hogy szerintem megfog jönni!A hőm még mindig fent folyás még van de semmi tünet sem babára sem mensire!
2012. ápr. 7. 08:26
 52/66 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ne szomorkodj, én is így jártam, nega teszt a 12. dpo-n.:(

Még nekem nem jött meg, de ma is volt rózsaszín pecsétem...:(

Valamint most már a hőm is esett 36,9-ről 36,7-re. Igaz, hogy ez még nem alaphő alatt van, mert az alaphőm az 36,5, de én már teljesen feladtam. :( Szóval nekem is meg fog jönni kb. hétfőn már biztosan.

R.

2012. ápr. 7. 12:46
 53/66 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Tegnap megjött. : ( Jöhet lassan a következő hónap. : )

Kérdező, R veletek mi újság!

L

2012. ápr. 8. 21:51
 54/66 A kérdező kommentje:
Nálam a helyzet változatlan mensi sehol tünetek semmi!!!A hőm még mindig fent fehérfolyás is meg van még!Többiek???Kedves R?
2012. ápr. 9. 07:50
 55/66 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hát én rózsaszíneztem aztán volt egy kis piros pecsételésem is és ma hajnalban beraktam tampont mert enyhe mensis érzésem is volt.

De nem tudom, hogy ez most mensi-e vagy sem, mert nagyon-nagyon gyenge és a hőgörbém pedig így alakult, emelkedett a hőm, miért van ez, most mi van ilyenkor??

[link]

R.

2012. ápr. 9. 08:54
 56/66 A kérdező kommentje:
Teszteltél már R?Lehet baba azért ilyen a hőd!
2012. ápr. 9. 09:57
 57/66 anonim ***** válasza:
Ha holnap nem esik le legalább az alaphőmre, tehát 36,5-re akkor reggel csinálok egy tesztet.
2012. ápr. 9. 10:02
 58/66 anonim ***** válasza:
R. voltam.
2012. ápr. 9. 10:03
 59/66 A kérdező kommentje:
Én is holnap akarom megismételni a tesztet ha csak reggelre meg nem jön!Nekem a hőm ma 37,5 volt.de semmi tünetem.És neked?
2012. ápr. 9. 10:34
 60/66 anonim ***** válasza:

Én amúgy nem reménykedem, biztos majd leesik a hőm...:( De mindenesetre ha holnap nem fog leesni alaphőre, azért csinálok egy tesztet, mert úgyis van otthon, de én nem reménykedem amúgy. Mert csak a hőm van fent, és ez szerintem nem elég, lehet, hogy egyszerűen most csak ilyen enyhe a mensim és kész...:(

Neked drukkolok!

R.

2012. ápr. 9. 10:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!