Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok van aki 6. -ára nem várja?

Csajok van aki 6. -ára nem várja?

Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 08:02
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
3. vagyok. Megjött. :(((
2012. ápr. 4. 07:50
 42/66 anonim ***** válasza:

Kedves 3.!

Nagyon sajnálom! :(((

De majd legközelebb sikerül, új hónap, új remény!

Nagyon átérzem azt, hogy most mennyire szomorú vagy, én is nagyon félek, hogy így járok megint, sokadjára! :((

Én addig reménykedem, amíg nem pecsételek...csak addig. Nekem még 5 napom van a nemvártig.

R.

2012. ápr. 4. 10:04
 43/66 A kérdező kommentje:

Kedves 3-as!

Nagyon sajnálom,hogy megjött!Remélem hamarosan sikerül neked a baba,ne add fel!!!!!Többiek veletek mi újság?Ki mikor fog tesztelni??

2012. ápr. 5. 06:52
 44/66 anonim ***** válasza:
Szia!1. vagyok.Tegnap teszteltem pozit és csak vasárnapra nem vártam,reméljük így is marad.Végre sikerült 1,5 év után.Drukk mindenkinek!
2012. ápr. 5. 08:35
 45/66 anonim ***** válasza:

Kedves 08:35-ös!

Gratulálok! Remélhetőleg, így már nem fog megjönni neked a mensid!

Én viszont már nem reménykedem, mert ma már volt a wc papíron egy rózsaszín pecsét. :(((

A hőm az jó, meg a melleim is rettentően fájnak, de ez a pecsét már mindent elárult, nekem napok múlva meg fog jönni. :( Ilyen vérbőség érzetem is van az alhasamban, enyhén mensis jellegű érzés, úgyhogy én már feladtam, nekem sose sikerülhet úgy látszik. :(

Itt a görbém:

[link]

R.

2012. ápr. 5. 12:43
 46/66 A kérdező kommentje:
Gratulálok 1!Nekem holnap nem kellene megjönnie semmi tünetem csak a hőm van fent meg fehér folyásom van de egyébként semmi.utolsó ne add fel míg meg nem jön addig van remény!
2012. ápr. 5. 15:13
 47/66 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

3. Sajnálom! Remélem a következő hónapban több szerencsével jársz! Irigyellek, hogy kikerültél a bizonytalanságból. Lehet koncentrálni a következő hónapra.

1. Gratulálok! 10-es tesztet csináltál? Tudod mikor volt ovud? Hányagik dpo-n csináltad a tesztet?

Kérdező. Mi újság veled? Izgalmas napod lesz. : )

Én elvileg szombatra nem várom, de most kicsit máskor volt PÉ-em, így keddig még simán belefér, hogy megjöjjön.

Reggel arra ébredtem, hogy megjött, rohantam wc-re, de csak erős folyásom volt. Ilyet még nem tapasztaltam. Felkelés után a mellem se fájt, ami azt jelenti, holnap megjön. De zuhi után megint elkezdtem érezni egy picit. Most már csak az a kérdés, hogy ezt bebeszélem-e magamnak, mert nem akarom, hogy megjöjjön. Csakhogy a hasam is elkezdett picit feszülni. Ez alapján pedig még ma meg fog jönni. De utálom ezt a bizonytalanságot!!!

Amúgy valószínűleg nem sikerült. Túl szép lenne... A férjemmel decemberben születtünk. Ha most összejött a baba a szülinapunk között születne elvileg valamikor.

Na, ma kelt tésztás sütit csinálok, az le fog foglalni egy darabig.

Többiek veletek mi újság?

L

2012. ápr. 6. 09:01
 48/66 anonim ***** válasza:

Kedves L.!

Drukkolok hogy ne jöjjön meg neked!

Nekem néha mensis érzésem van, és ma is jelentkezett rózsaszín pecsét. :( A hőm az ma is fent van még, 36,9-et mértem most is. De én már nem reménykedem. 12. dpo-n vagyok. Csináltam ma reggel egy tesztet és negatív lett. Ha nagyon megnézem, csak akkor van úgy, mintha lenne ott egy 2. extra halvány csík is, de szerintem csak beképzelem, mindenesetre nem dobtam el a tesztet, néha rápillantok és nagyon megnézem akkor látok ott valamit, de ez már úgyse számít.

R.

2012. ápr. 6. 09:09
 49/66 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok.Mára nem vártam nem is jött meg tünetem nincs,a hőm fent van 37.4 és fehér folyásom van de csak ennyi!
2012. ápr. 6. 10:28
 50/66 anonim ***** válasza:
Sziasztok!1.vagyok!Drukkolok mindenkinek!Nekem is van fehér folyásom igaz nem sok.Egyébként márc.25-én volt ovum és már a 9.dpo.napon facelle rossmanos 25-ös teszt kimutatta.Ja és a 10-es Qupido és one step meg holt negatív volt ekkor még.Persze most már kimutatja.Most vagyok a 12.dpo-n.Engem most a patik elkerültek.Akkor sejtettem,hogy van valami,amikor ovu után 8.nap reggel rosszul lettem az uborka szagától,ja és ment a hasam.Azóta is reggelente megy a hasam és emlékszem a fiammal is ugyanez volt.Bocsi hosszú lettem.
2012. ápr. 6. 13:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!