Csajok van aki 6. -ára nem várja?
Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 08:02
61/66 A kérdező kommentje:
Majd reggel minden kiderül,de én sem nagyon bízom,a + os tesztben!Én is nagyon drukkolok neked!Azért írd meg az eredményt mindenképpen!
2012. ápr. 9. 14:18
62/66 anonim válasza:
Te is írd meg!
Egyébként nekem az a gyanúm, hogy nekem nem lesz szükségem a tesztre...na de majd kiderül még.
63/66 A kérdező kommentje:
Ma reggel megint - teszteltem.úgy hogy most már várom a nem vártat.
2012. ápr. 10. 06:34
64/66 anonim válasza:
Én meg nem is teszteltem, mert a hőm leesett 36,9-ről 36,5-re, szóval pont az alaphőmre.
Erre is számítottam. :(
Szóval baba nincs most se és továbbra sem...szerintem nem is lesz soha az életben.
65/66 A kérdező kommentje:
Csajok valakinél valami jó hír??
2012. ápr. 11. 06:52
66/66 A kérdező kommentje:
Sziasztok ez sem az én hónapom feladom nem mérem tovább a hőmet sem mert becsapott.Nem akar beköltözni hozzánk úgy hogy jobb ha elfogadom!Nektek sok sikert!
2012. ápr. 12. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!