Csajok van aki 6. -ára nem várja?
Sziasztok! Nekem peteérés után 13-15 nappal szokott megjönni, de most 2 nappal a szokott idő előtt éreztem pé-t. Így valószínű a 26-28 napos ciklusból 24-26 lesz. A 28 napot mindenképp megvárom, az szerda. De teszteli csak péntek 13-án szeretnék, ha még aktuális és kibírom addig. : )
A nagy étvágy még megvan. Reggel ráálltam a mérlegre, mert mostanában vacsira is főtt kaját eszek és 2 kiló minuszban vagyok. : ) Ma a futás nem ment valami jól, olyan fáradt voltam mint a csuda, így visszafogtam kicsit a tempóból.
Olyan jó, hogy kiírhatom nektek mi van és olvashatom titeket mi foglalkoztat!
Még olyan távolinak tűnik az a kíváncsiság ami nemvárt előtt 1-2 nappal rámjött múlt hónapban. Igaz nekünk még csak a második próbálkozós hónapunk, úgyhogy könnyebben fogom venni ha nem sikerült. Sajnos a környezetembe mindenki már régóta próbálkozik, így 6-8 hónapot normálisnak veszek. De majd kiderül mi lesz. Sajna nem mindig sikerül az érzelmekt kordában tartani.
Szerencsére a férjem ma korábban haza tud jönni a munkából, így hétfőig jól elleszünk és kevesebb időm lesz gondolkodni. De még így is sok idő lesz 8-áig. A következő hétbe, meg jobb nem belegondolni. : )
Hú de hosszú lettem. : )
L
Nekem ma reggel 2 pici pattanás jelent meg, egyik a nyakamon, másik az államon. Nem látszik, csak nagyon picike, de ott van...és én ezek alapján már nem reménykedem...:( Mert minden mensim előtt ez van, hogy kb. 1 héttel előtte jönnek a pattanások, és abból tudom is hogy meg fog jönni! :(((
Amúgy kb. pont 1 hetem van a nemvártig, de én emiatt már nem reménykedem. :(
R.
Sziasztok! Nálam semmi fejlemény. Nem érzek semmi különöset. A mellem érzékeny, de ez mensi előtt is így szokott lenni. Majd, ha elmúlik másnap megjön. Sajnos elromlott a laptopom, így csak akkor tudok netezni, ha a szüleimhez jövök. : (
Több helyen olvastam, hogy minden arra utalt, hogy megjön, de mégse jött meg. Ne keseredjetek el! (Amennyire lehet.)
L
Sziasztok!
Nekem további pár pattanás jelent meg, én ezért is félek, hogy mensi lesz belőle. :(
A melleim azok fájnak továbbra is. A hőm megint szépen megugrott és újra 36,9 volt ma. Folyásom fehér krémes. Most délután picit fájogat a derekam és kicsit a fogam is.
Nekem még 6 napom van a nemvártig...
R.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!