Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok ki nem várja holnapra?...

Csajok ki nem várja holnapra? Esetleg tünetek?

Figyelt kérdés

én nem várom holnapra és nem is fáj a hasam pedig szokott már ilyenkor és elég erőteljesen szokott fájni :S

most csak a cicifájás maradt meg és az enyhe derékfájás de az azóta megvan mióta mellem elkezdett fájni az kb egy hete kezdődött.. a méhszájamat nem is találtam amikor mosakodtam mintha eltűnt volna a folyásom pedig krémes állagú fehér... szerintetek ?

Írjatok ti is hogy hogyan érzitek :)

2010. ápr. 21. 15:30
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hogy tegnap enyhe hasfájás volt de egyáltalán nem mensis fájás de lefeküdtem a délután aludni és mire felkeltem elmúlt!
2010. ápr. 21. 15:32
 2/29 anonim ***** válasza:
Szerintem lehetsz terhes, nekem a vérzés előtt egy-két nappal szokott lenni pár csepp vér, arról tudom, hogy megjön.
2010. ápr. 21. 15:33
 3/29 A kérdező kommentje:
köszi a választ :) remélem sikerült :) Várok még válaszokat ám de veletek kapcsolatban is hogy miket éreztek ha mostanság nem várjátok!
2010. ápr. 21. 15:38
 4/29 anonim ***** válasza:
van rá esély. mikor tesztelsz?
2010. ápr. 21. 15:43
 5/29 A kérdező kommentje:
háát ha nem jön meg holnap akkor mergvárom a 7végét :) bízok benne hogy nem jön meg ! :)
2010. ápr. 21. 15:46
 6/29 anonim ***** válasza:

Az én ciklusaim 28-30 naposak, ma vagyok a 31. napon, de még nem jött meg. Ma reggeli teszt-.

Azért még nem adom fel, míg me nem jön.

2010. ápr. 21. 15:48
 7/29 A kérdező kommentje:
:) a remény hal meg utoljára :) én szorítok neked nagyon :)
2010. ápr. 21. 15:51
 8/29 anonim válasza:
Nekem 1 hetet késik,de még várok, mert múltkor is 1 hetet késett és mire kezdtem örülni meg is jött :( de remélem nem jön meg holnapra és azutánra se , meg azutánra se, és még bő 9 hónapig sem :)
2010. ápr. 21. 16:47
 9/29 anonim ***** válasza:
Én holnaputánra nem várom. Tünet? Hogy nincs tünet, legalábbis egyelőre... Nem fáj, nem görcsölget a hasam, a mellem sem érzem, egyedül tán csak a fejem fájdogál egy egész picit, de ez a kialvatlanság számlájára is írható. Ami "új", de kellemetlen ebben a hónapban, hogy a folyásom sárgásfehér, krémes, s ami nem tetszik, hogy viszket is...
2010. ápr. 21. 17:28
 10/29 A kérdező kommentje:
Hmmm :) reméélem minél hamarabb elkezd nőni mindannyiunk pocija :):):) szerintem mindannyian esélyesek vagyunk a babára :) az én tüneteimről mit gondoltok?
2010. ápr. 21. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!