Holnapra nem várom, van aki velem izgul? Tünetek?
Szia! Én is holnapra nem várom, úgyhogy naná, hogy izgulok Veled (legalább nem egyedül :D). Nincs tünetem nekem sem, még a szokásos menzi előtti sem (mellfeszülés, hasfájás, ilyesmik), csak annyi, hogy nagyon fel vagyok puffadva, de ez mondjuk bármi miatt lehet.
Neked van bármi tüneted?
Szia!
Én is holnapra nem várom!
Második baba és nekem az elsőnél is már a 4. héten észre vettem, hogy gyakrabban járok pisilni. Még aznap csináltam egy tesztet és halvány pozi lett. Most ott alszik az ágyban :)
Most pár napja ugyanez és még érzékeny vagyok, ami lehet mensi is, de 3 napja erős pozi tesztem lett és a hőm is magas,s őt ma reggel még emelkedett is. Nagyon puffadok (első babámnál is iszonyúan puffadtam), úgyhogy remélem hihetek a tesztnek és minden rendben lesz.
Te nem teszteltél még? Szurkolok Neked! :)
Szia!
Ha már ennyit "késik", akkor már ki kell mutatnia egy 25-ösnek is! Én mára nem vártam, reggel teszteltem egyet (leesett a hőm, de keveset és rosszul is aludtam)és már így a nemvár napján erős volt a 2 csík! Ha később is volt Nálad a beágyazódás, akkor is legalább halványnak kellene lennie.
Sok sikert! Szurkolok! :)
Szia! Mi újság, mikor tesztelsz?
Nekem sajna van egy olyan érzésem, hogy hamarosan megjön, eddig szépen fent volt a hőm, de ma esett kicsit. Még mindig hordóra vagyok puffadva, de már megérkezett a menetrend szerinti hasfájás is, szóval inkább nem áltatom magam.
Drukkolok neked! (és gratula a pozitív teszteseknek :)
(tegnapelőtt 20:39-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!