Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnapra nem várom, van aki...

Holnapra nem várom, van aki velem izgul? Tünetek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 12:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
ezt nem értem:D
2011. jún. 4. 12:56
 2/11 anonim ***** válasza:
:DD Veled izgulok, de nekem nincs tünetem:)) hát neked?:))
2011. jún. 4. 13:02
 3/11 anonim ***** válasza:
Veled izgulok de ilyenkor még nincsenek tünetek :) én már azt várom hogy kibújjon a picikém :) sok sikert nagyon szurkolok neked üdv 38 hkm
2011. jún. 4. 14:19
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia! Én is holnapra nem várom, úgyhogy naná, hogy izgulok Veled (legalább nem egyedül :D). Nincs tünetem nekem sem, még a szokásos menzi előtti sem (mellfeszülés, hasfájás, ilyesmik), csak annyi, hogy nagyon fel vagyok puffadva, de ez mondjuk bármi miatt lehet.

Neked van bármi tüneted?

2011. jún. 4. 20:39
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is holnapra nem várom!

Második baba és nekem az elsőnél is már a 4. héten észre vettem, hogy gyakrabban járok pisilni. Még aznap csináltam egy tesztet és halvány pozi lett. Most ott alszik az ágyban :)

Most pár napja ugyanez és még érzékeny vagyok, ami lehet mensi is, de 3 napja erős pozi tesztem lett és a hőm is magas,s őt ma reggel még emelkedett is. Nagyon puffadok (első babámnál is iszonyúan puffadtam), úgyhogy remélem hihetek a tesztnek és minden rendben lesz.

Te nem teszteltél még? Szurkolok Neked! :)

2011. jún. 4. 21:53
 6/11 A kérdező kommentje:
Nekem is van haspuffadásom, de ez lehet azért is, mert megfog jönni... nem tom. de amugy bocsi, elszámoltam magam, mert már 3-án meg kellett volna jönnie! És még egyenlőre ma se jött meg. Még nem teszteltem. Ha holnap se jön meg, akkor veszek tesztet. Az már kimutatja ugye???
2011. jún. 5. 12:46
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha már ennyit "késik", akkor már ki kell mutatnia egy 25-ösnek is! Én mára nem vártam, reggel teszteltem egyet (leesett a hőm, de keveset és rosszul is aludtam)és már így a nemvár napján erős volt a 2 csík! Ha később is volt Nálad a beágyazódás, akkor is legalább halványnak kellene lennie.

Sok sikert! Szurkolok! :)

2011. jún. 5. 13:31
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia! Mi újság, mikor tesztelsz?

Nekem sajna van egy olyan érzésem, hogy hamarosan megjön, eddig szépen fent volt a hőm, de ma esett kicsit. Még mindig hordóra vagyok puffadva, de már megérkezett a menetrend szerinti hasfájás is, szóval inkább nem áltatom magam.

Drukkolok neked! (és gratula a pozitív teszteseknek :)

(tegnapelőtt 20:39-es voltam)

2011. jún. 6. 11:21
 9/11 anonim ***** válasza:
milyen lett a teszt? :)
2011. jún. 6. 17:08
 10/11 A kérdező kommentje:
SAJNA MEGJÖTT! :( CSAK KÉSETT...
2011. jún. 6. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!