Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki mára vagy holnapra...

Van aki mára vagy holnapra nem várja? Tünetek? Nekem ma kellene megjönni.

Figyelt kérdés
2010. okt. 12. 14:37
 1/9 anonim ***** válasza:
És teszteltél már? Én holnap-holnaputánra nem várom. Nálam még semmi. És nálad?
2010. okt. 12. 14:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Én nem várom egyáltalán. Tegnap már csináltam egy tesztet, mert türelmetlen voltam, de negatív lett. Már vasárnap úgy éreztem, hogy most fog megjönni, aztán tegnap is görcsölt a hasam, de még semmi. Tünetem semmi, azon kívül, hogy kb egy hete minden éjjel fel kell kelnem pisilni egyszer, bár lehet, hogy ez nem annak köszönhető, hogy esetleg baba van a dologban. Azért drukkolok neked is, meg magamnak is. :) Neked van valami tünet?
2010. okt. 12. 14:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem ma van a 36. napom, ciklusaim 31-36 naposak, de volt már hogy 37.nap jött meg... Szóval mára holnapra nem várom. Ma is teszteltem és a 31.nap óta minden nap :) Persze negatív:( Megjön érzésem van, de mintha kicsit más lenne... nem tudom, lehet hogy csak beképzelem. Mintha lefelé húzna "v.mi". Mensi tünetem volt már tegnap előtt és tegnap is és nem jött... Remélem nem is fog. Tegnap estétől elkezdett bővebb vizesebb, de nem vizes folyásom lenni, ez mensi jele szokott lenni ha jól tudom... A teszt miatt kicsit elszomorodtam hogy negatív, de többen írták itt hogy jobb több nappal a nemvárt után tesztelni. Te mikor tesztelsz? Milyen tünetek vannak?
2010. okt. 12. 14:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Ja a második vagyok, tegnapra illetve mára nem várom.
2010. okt. 12. 14:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem még csak szombaton nem kellene megjönnie, de tegnap erős, ma kevésbé erős mensis tünetek. De mensi még sehol. Remélem nem is lesz, és csak a beágyikózás miatt produkáltam a tüneteket! Hőm tegnap leesett 36,8-ra, ma viszont ismét 37, bár ez még sok minden miatt lehet!

Szurkolok mindenkinek! Írjatok, ha teszteltetek!

Egyébként ti nem féltek? Mármint tesztelni. Én a mai napig annyira vártam,hogy legalább 10 nap elteljen, viszont ma meg azt érzem,hogy tolnám a tesztelést. Félek a csalódástól. A férjem meg is lepődött,mert két napja mondtam neki,hogy már csütörtökön tesztelni fogok, ma meg azt,hogy megvárnám a hétfőt. Pedig még csak ez az első próbálkozásunk! Csak valamiért annyira érzem,hogy az vagyok és félek,hogy kiderül, mégsem!

2010. okt. 12. 14:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Még nem teszteltem. Próbálok türelmesnek lenni, csak hétvégén tesztelek.
2010. okt. 12. 14:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem megjött ma reggel. Ti hogy álltok? Remélem sikeresebben
2010. okt. 14. 08:57
 8/9 anonim ***** válasza:
na mi lett a vege a tortenetnek? ugyanezek a tuneteim s szeretnek babat!
2010. okt. 18. 12:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Pénteken reggel teszteltem. Negatív lett. A férjem azt mondta még korai volt. Még azóta sem jött meg, úgyhogy majd a hét vége felé tesztelek mégegyet. Ha az is negatív irány a doki.
2010. okt. 19. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!