Holnapra nem várom, tegnap egész este szurkált a köldököm környékén, egyszer itt, egyszer ott, van aki velem izgul? Ha igen vannak tünetek? Pedig ugy érzem megfog jönni, de bízom benne, hogy nem.
Én 100% voltam benne, hogy megjön. Nem volt semmi terhességi tünetem, de a szokásomhoz híven a menzi előtti napon nagyon rosszul voltam. Úgyhogy biztos voltam benne, hogy nincs baba...
DE VAN. Nem jött meg és pozitív a teszt...
De jó neked! Irigyellek. :S Mondjuk nekem menzi előtt a hátamon szoktak jönni nagy pattanások, ilyen bubosak. :$
De most is van de nem annyi. Viszont az arcom tele van, de nem nagy szerencsére... És sose szokott az arcomon lenni pattanás. Párom azt mondja biztos a terhesség megviselte a hormonokat és az arcomon ütött vissza.... Lehet benne vmi???
Első vagyok. Nekem is fájt a derekam 11, 12, 13, 15, és 17-én. Pedig nem szokott. :-) Tegnap, ma a hasam görcsölt, a cicim meg ovu óta érzékeny. Mármint a mellbimbóm. Pedig az sem szokott ilyen lenni. :-)
Amúgy az a gáz, hogy itt spanoljuk magunkat, aztán annál rosszabb érzés lesz, ha megjön, de tök jó megosztani egymással a tüneteket, csak ne csalódjunk!
11:46! Mikor teszteltél? Mostanában? Gratulálok!
Kedves Kérdező, drukkolok neked is!! +++++
11.46-os vagyok
pénteken teszteltem.
Nekem is érzékeny a mellbimbóm, de nem túlzottan
Első vagyok. Én a nemvárt napján pozit teszteltem!! :-)
Kedves Kérdező! Veled mi újság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!