Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnapra nem várom, tegnap...

Holnapra nem várom, tegnap egész este szurkált a köldököm környékén, egyszer itt, egyszer ott, van aki velem izgul? Ha igen vannak tünetek? Pedig ugy érzem megfog jönni, de bízom benne, hogy nem.

Figyelt kérdés
Nekem nincs, a kávét megiszom, nem hányom, nincs hányingerem, max. mostanában elalszok délig is...
2010. nov. 18. 11:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Én holnapra nem várom, és ma már hányingerem van :-S Elég fura. De lehet, hogy csak a gyomorideg a holnapi teszttől. Nagyon szeretnénk ezt a babát! :-)
2010. nov. 18. 11:40
 2/10 A kérdező kommentje:
Szurkolok!!!!!!!!!!! Mi is nagyon szeretnénk! Nem iszom semmi teát, meg nem szedek gyógyszert, de ha most sem sikerül, lehet veszek valamit, folsavat, elevitet vagy tudtok vmi mást? Palástfű teán gondolkozom... van aki elsőre teherbe esett van akinek meg nem használ semmit...
2010. nov. 18. 11:44
 3/10 anonim ***** válasza:

Én 100% voltam benne, hogy megjön. Nem volt semmi terhességi tünetem, de a szokásomhoz híven a menzi előtti napon nagyon rosszul voltam. Úgyhogy biztos voltam benne, hogy nincs baba...

DE VAN. Nem jött meg és pozitív a teszt...

2010. nov. 18. 11:46
 4/10 A kérdező kommentje:

De jó neked! Irigyellek. :S Mondjuk nekem menzi előtt a hátamon szoktak jönni nagy pattanások, ilyen bubosak. :$

De most is van de nem annyi. Viszont az arcom tele van, de nem nagy szerencsére... És sose szokott az arcomon lenni pattanás. Párom azt mondja biztos a terhesség megviselte a hormonokat és az arcomon ütött vissza.... Lehet benne vmi???

2010. nov. 18. 11:51
 5/10 A kérdező kommentje:
Meg a derekam fáj de az kegyetlenül. De tudom ennek nincs köze hozzá... :(
2010. nov. 18. 12:06
 6/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Nekem is fájt a derekam 11, 12, 13, 15, és 17-én. Pedig nem szokott. :-) Tegnap, ma a hasam görcsölt, a cicim meg ovu óta érzékeny. Mármint a mellbimbóm. Pedig az sem szokott ilyen lenni. :-)

Amúgy az a gáz, hogy itt spanoljuk magunkat, aztán annál rosszabb érzés lesz, ha megjön, de tök jó megosztani egymással a tüneteket, csak ne csalódjunk!

11:46! Mikor teszteltél? Mostanában? Gratulálok!

Kedves Kérdező, drukkolok neked is!! +++++

2010. nov. 18. 12:37
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Én is! Nekem a mellbimbóm nem érzékeny... :(
2010. nov. 18. 12:48
 8/10 anonim ***** válasza:

11.46-os vagyok

pénteken teszteltem.

Nekem is érzékeny a mellbimbóm, de nem túlzottan

2010. nov. 18. 13:32
 9/10 anonim ***** válasza:
szia ! megjött? vagy csináltál tesztet?
2010. nov. 21. 16:47
 10/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Én a nemvárt napján pozit teszteltem!! :-)

Kedves Kérdező! Veled mi újság?

2010. nov. 21. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!