Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 22 hetes terhes vagyok....

22 hetes terhes vagyok. Egyszer már éreztem a köldököm környékén belülröl bugyorgásokat. De azóta nem éreztem ilyet csak másféle dolgokat de nem mondanám biztosra hogy magzatmozgás volt. Nektek mikor mozdult meg és mit éreztetek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 11:32
 1/3 anonim ***** válasza:

szia

tuti a babád volt

én ugyanígy éreztem csak már a 14 héttől:D

nem mozog folyton volt hogy 10 napig meg se moccant aztán beindult

azóta itt mosolyog a 4, 5 hós kislányom

kis örökmozgó már bent is rúgott vágott

boldog babavárást nincs semmi gond !!!! :)

2010. júl. 28. 11:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem a babát érezted! :-))))

Mikor először éreztem 16 hetesen, én sem voltam benne biztos. De azután minden nap jelentkezett, és egyre többet. Ilyen pici apró mocorgást éreztem. Nekem 22 hetesen már kirúgta a ház oldalát, most meg már néha kellemetlen, de azért imádom!! :-) 28h.

2010. júl. 28. 14:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Szió!

Szerintem is a babókád volt. :-)))

nekem is a 21 hét végén mozdult először, aztán 1 teljes hétig semmi, már tiszta ideg voltam.

És utána is sokáig csak akkor éreztem, ha este lefeküdtem, nyugiban, leeresztettem a gőzt, és akkor, pici rúgásszerűség, meg bugyborékolás...:-)

Bezzeg most... amúgy isteni érzés! :-)

Minden jót!

37 hetes

2010. júl. 28. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!