Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok ki nem várja holnapra?...

Csajok ki nem várja holnapra? Esetleg tünetek?

Figyelt kérdés

én nem várom holnapra és nem is fáj a hasam pedig szokott már ilyenkor és elég erőteljesen szokott fájni :S

most csak a cicifájás maradt meg és az enyhe derékfájás de az azóta megvan mióta mellem elkezdett fájni az kb egy hete kezdődött.. a méhszájamat nem is találtam amikor mosakodtam mintha eltűnt volna a folyásom pedig krémes állagú fehér... szerintetek ?

Írjatok ti is hogy hogyan érzitek :)

2010. ápr. 21. 15:30
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Jaah és elfelejtettem írni hogy szoríítok nektek nagyon nagyon :)
2010. ápr. 21. 17:41
 12/29 anonim ***** válasza:
Én is holnapra nem várom, de úgy érzem hiába! Időnként vannak görcseim, mensi jellegűek. :-( El vagyok kenődve, hogy ismét újabb hónap következik.
2010. ápr. 21. 17:53
 13/29 anonim ***** válasza:

Én mára nem vártam, eddig még mindig semmi jel, hogy meg akarna jönni, bár a ciklusaim elég rendszertelenek.(27és 29 nap közöttiek a ciklus.hu szerint, amióta nem szedem a gyógyszert.)Olyan kajákat kívánok amiket utálok, de azon kívül semmi bajom.Holnap tesztelek, remélem + lesz :)

Drukkolok neked is!!!

2010. ápr. 21. 18:55
 14/29 anonim ***** válasza:
17.28-as, szerimtem lehet hogy elkaptál valami gombát. Nekem is volt, állandóan viszketett, Kilon kúptól meggyógyult. Egyébként én vasárnapra nem várom, a 2. inszemem volt múlt hét hétfőn. Azóta egyfolytában barnázom, a hasam fájogat.
2010. ápr. 21. 19:31
 15/29 anonim ***** válasza:

Én szombatra nem várom. Fáradtságot érzek. Hát nem tudom, nem merem beleélni magam, mert már volt olyan, hogy beképzeltem magamnak tüneteket.. Úgy hogy ha nem jön meg, akkor majd tesztelek. Viszont néha érzem a hasamat, de ezt menszi előtt is szoktam érezni. A hőm is magas 37,1 de máskor is szokott ennyi lenni. Majd kiderül.

Drukkolok mindenkinek! :))

2010. ápr. 21. 19:55
 16/29 anonim válasza:

16.47-es vagyok

Én már nem tudok várni a hétvégéig :) már holnap tesztelek!! szurkoljatok ;)

2010. ápr. 21. 20:39
 17/29 anonim ***** válasza:
Tegnap 17,53-as vagyok. Mizujs? Teszteltetek? Mi lett az eredmény? Nekem eddig nem jött még meg, de csak legkorábban holnap tesztelek.
2010. ápr. 22. 17:01
 18/29 A kérdező kommentje:
sziasztok :) remélem sikerül nektek nekem ma reggel erős + tesztem lett 5 ami rögtön kijött :) nem hittem a szememnek csináltam mégeggyet másfajtával és az is + lett :) hasonlókat kívánok nektek is és írjátok meg mindannyian mi lett az eredmény :)
2010. ápr. 22. 17:21
 19/29 A kérdező kommentje:
Bocsi érthetetlenül írtam :) 5 percen belül azt akartam írni :) az egyik tesztem gabriel volt a másik pedig Romed :)
2010. ápr. 22. 17:24
 20/29 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Előző voltam! Én várok még a teszttel, hátha ... Nem akarom ellőni feleslegesen, egyet már ellőttem 2 napja, az nega lett. De az medilab volt, amiről utólag nem sok jót olvastam. Ma vettem azért Gabrielt. Gyomorégésed nincs?
2010. ápr. 22. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!