Csajok ki nem várja holnapra? Esetleg tünetek?
én nem várom holnapra és nem is fáj a hasam pedig szokott már ilyenkor és elég erőteljesen szokott fájni :S
most csak a cicifájás maradt meg és az enyhe derékfájás de az azóta megvan mióta mellem elkezdett fájni az kb egy hete kezdődött.. a méhszájamat nem is találtam amikor mosakodtam mintha eltűnt volna a folyásom pedig krémes állagú fehér... szerintetek ?
Írjatok ti is hogy hogyan érzitek :)
Én mára nem vártam, eddig még mindig semmi jel, hogy meg akarna jönni, bár a ciklusaim elég rendszertelenek.(27és 29 nap közöttiek a ciklus.hu szerint, amióta nem szedem a gyógyszert.)Olyan kajákat kívánok amiket utálok, de azon kívül semmi bajom.Holnap tesztelek, remélem + lesz :)
Drukkolok neked is!!!
Én szombatra nem várom. Fáradtságot érzek. Hát nem tudom, nem merem beleélni magam, mert már volt olyan, hogy beképzeltem magamnak tüneteket.. Úgy hogy ha nem jön meg, akkor majd tesztelek. Viszont néha érzem a hasamat, de ezt menszi előtt is szoktam érezni. A hőm is magas 37,1 de máskor is szokott ennyi lenni. Majd kiderül.
Drukkolok mindenkinek! :))
16.47-es vagyok
Én már nem tudok várni a hétvégéig :) már holnap tesztelek!! szurkoljatok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!