Van valaki aki ápr.12-re nem várja?
Móni, én már olvastam olyat itt a gyak.on, hogy rózsaszínezés után mégsem jött meg!
Szilvi, pont tegnap gondoltam rád, hogy veled mi lehet, de nagyon sajnálom, hogy megjött.:( Tudom mit érzel! De egészen biztos vagyok benne, hogy neked is sikerülni fog előbb-utóbb! Fel a fejjel!!
Nóri
UI: továbbra is megjön-érzésem van, már rohantam ma is 1x a wc-re, de még nincs semmi. Holnap lesz a 29. napom, legutóbb 29.-re jött meg, így vízválasztó lesz a holnapi nap, úgy érzem. Drukkoljatok...! Én is nektek!:)
Sziasztok, Nóri vagyok!
Hű, zajlanak az események, látom.:) De jó lenne, ha úgy lenne ahogy írjátok!:)
Azért is írom, mert képzeljétek, tegnap megint egész nap a mindjárt-megjön érzésem volt, majd megint elmúlt.
Délután párom elémtolta a kisfiunk kakis pelusát (ha nem én cserélem, mindig látni akarom a "termést"...:), és elfogott az émelygés.:O
Este pedig olyan hirtelen tört rám egy pár percig tartó hányinger, hogy csak néztem, közben szédelegtem ,remegtek a lábaim - biztos voltam benne, hogy babás vagyok! Fürdés után is továbbra is megvannak a cicis tünetek (de csak meleg víz hatására, de tegnap konkrétan tejbelövellős érzésem volt).
Erre ma reggel ilyen sötét-rózsaszín/ hússzínű krémes cucc jött és nagyon megjön érzésem van.:(( Annyira elkeseredtem.:( De akkor miért szórakozik velem a testem? Ennyi mindent nem lehet beképzelni!
De most hogy írjátok, hogy nektek elmúlt a rózsaszínezés, még van egy nagyon halovány reményem.
Légyszi azt írjátok még meg, hogy milyen "adag" rózsaszínetek volt? 1-2 napig tartott, ugye? Sötét vagy halvány-rózsaszín volt?
Köszi, és most megy igazán a drukk mindenkinek!!!!
Csajok, megtaláltam a kapaszkodónkat!!! (remélem sikerül is belinkelnem, elég béna vagyok ilyen téren)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Nóri:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!