Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki ápr.12-re nem...

Van valaki aki ápr.12-re nem várja?

Figyelt kérdés
Olyan nehéz várni-várni, mikor tesztelhetek stb. Már van két lányom, de velük soha nem izgultam ennyire, midig kibírtam, hogy megjön-e, soha nem stresszeltem ezen. Legszívesebben már ma tesztelnék, pedig eddig egyik hónap sem volt nálam ilyen, de kb. 1 hete kattog az agyamban, mi van ha most terhes vagyok? (ez a harmadik hónap, hogy nem védekezünk, de eddig még nem is gondoltam rá, de múlt hét péntek óta majd megőrülök egy tesztért)

2012. ápr. 4. 15:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
Bocs hogy ennyi hulyeseget is irtam, a telefonom atirja a szavakat es nem vettem eszre. Moni
2012. ápr. 13. 19:16
 52/76 anonim ***** válasza:
Sziasztok,itt Szilvi,sajnos 13.-án megjött.Teljesen kész vagyok.Kedves kérdező,gratulálok neked.
2012. ápr. 14. 00:48
 53/76 anonim ***** válasza:

Móni, én már olvastam olyat itt a gyak.on, hogy rózsaszínezés után mégsem jött meg!

Szilvi, pont tegnap gondoltam rád, hogy veled mi lehet, de nagyon sajnálom, hogy megjött.:( Tudom mit érzel! De egészen biztos vagyok benne, hogy neked is sikerülni fog előbb-utóbb! Fel a fejjel!!

Nóri

UI: továbbra is megjön-érzésem van, már rohantam ma is 1x a wc-re, de még nincs semmi. Holnap lesz a 29. napom, legutóbb 29.-re jött meg, így vízválasztó lesz a holnapi nap, úgy érzem. Drukkoljatok...! Én is nektek!:)

2012. ápr. 14. 15:19
 54/76 anonim ***** válasza:
Szia,drukkolok neked.Nekem a nemvárt napján úgy jött meg,h barnás cseppek,ma is.Fáj a fejem és hányingerem is van.Egyenlőre várok.Most nem értem mi van.Szilvi.
2012. ápr. 14. 17:07
 55/76 anonim ***** válasza:
Ja és eszembe jutott még Nóri,h a szervezet emlékszik a menzire és azért jön meg,de máshogy,de már terhes vagy.Én azért várok,nem tesztelek.Még mindig reménykedek.
2012. ápr. 14. 17:11
 56/76 anonim ***** válasza:
Lanyok! Majdnem teljesen elmult a rozsaszinezesem, pedig mar tutira vettem hogy ma ejjel durvan megjon majd de semmi sem jott. Ilyen meg nem volt. Es azt vettem eszre bar ez lehet mensis tunet hogy a hasam alja a csipocsonttol picit lefele es befele ko kemeny. Jajj tiszta ideg vagyok mar....... Nagyon drukkolok mindenkinek!
2012. ápr. 14. 18:02
 57/76 anonim ***** válasza:
Moni voltam
2012. ápr. 14. 18:05
 58/76 anonim ***** válasza:

Sziasztok, Nóri vagyok!

Hű, zajlanak az események, látom.:) De jó lenne, ha úgy lenne ahogy írjátok!:)

Azért is írom, mert képzeljétek, tegnap megint egész nap a mindjárt-megjön érzésem volt, majd megint elmúlt.

Délután párom elémtolta a kisfiunk kakis pelusát (ha nem én cserélem, mindig látni akarom a "termést"...:), és elfogott az émelygés.:O

Este pedig olyan hirtelen tört rám egy pár percig tartó hányinger, hogy csak néztem, közben szédelegtem ,remegtek a lábaim - biztos voltam benne, hogy babás vagyok! Fürdés után is továbbra is megvannak a cicis tünetek (de csak meleg víz hatására, de tegnap konkrétan tejbelövellős érzésem volt).

Erre ma reggel ilyen sötét-rózsaszín/ hússzínű krémes cucc jött és nagyon megjön érzésem van.:(( Annyira elkeseredtem.:( De akkor miért szórakozik velem a testem? Ennyi mindent nem lehet beképzelni!

De most hogy írjátok, hogy nektek elmúlt a rózsaszínezés, még van egy nagyon halovány reményem.

Légyszi azt írjátok még meg, hogy milyen "adag" rózsaszínetek volt? 1-2 napig tartott, ugye? Sötét vagy halvány-rózsaszín volt?

Köszi, és most megy igazán a drukk mindenkinek!!!!

2012. ápr. 15. 08:07
 59/76 anonim ***** válasza:

Csajok, megtaláltam a kapaszkodónkat!!! (remélem sikerül is belinkelnem, elég béna vagyok ilyen téren)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Nóri:)

2012. ápr. 15. 08:13
 60/76 anonim ***** válasza:
Jó hogy elküldtem a linket, mert nekem már nincs több remény.:( Egyre pirosabb. ez menzi.:((((((((
2012. ápr. 15. 09:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!