Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki szintén nemvárja...

Van aki szintén nemvárja április 24-25. -ére?

Figyelt kérdés

9-10.-én volt az ovulációm,még csak pár napja! Éz a 6.hónap hogy próbálkozunk.

Ha van kedvetek beszélgethetünk!

2012. ápr. 11. 18:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:
* véletlenül elküldtem:) na,akkor teszteljek,ha mar 1hobapja késik. Meg lehet azért volt pozi a teszt,mert barnazom,ne legyek ennyire ragorcsolve,meg csak 21. Éves vagyok,hova sietek. Majdnem sírva fakadtam:((( úgyhogy nem tudok hova menni,így várnom kell mi lesz:( remelem nem az,ami múlt hónapban:(
2012. ápr. 19. 16:03
 32/80 anonim ***** válasza:
A. voltam.
2012. ápr. 19. 16:03
 33/80 anonim ***** válasza:

Jó bunkók,mondhatták volna kedvesebben is.Ilyenek a körzeti dokik,nekem még a 6 hetes terhességre is csak legyintettek.

Az igaz,hogy rá vagy görcsölve a témára,dehát én is úgyhogy megértelek. Viszont a rágörcsölés ellenére is teherbe lehet esni én vagyok rá az élő példa.

A múltkorinál,amikor pozit teszteltél és mégis megjött,volt ilyen barnázás?

L.

2012. ápr. 19. 16:31
 34/80 anonim ***** válasza:
Nem,nem volt múltkor barnazas. Múltkor csak halvány pozi teszt és megjött piros vérrel. Az a baj,hogy nem találok normális nőgyógyászt,akit ilyenkor fel tudnék hívni,tanácsot kérni. A pénz sem lenne akadály,voltam mar magannal is,de azok sem foglalkoztak velem. Merthogy 21. éves vagyok,meg ne idegeskedjek a gyerekteman. Dehát hogyne isegeskednek, ha rendszertelen a mensim,hol van,hol nincs pém. Ez elég elkeserítő:( borzasztó.. De nem tudok mit csinálni,csak várni :( hogy most mi lesz..
2012. ápr. 19. 16:43
 35/80 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én is 21 éves vagyok,ezért engem is többen "lehurrognak",emiatt már nem is mondom nagyon senkinek...Én mára,legkésőbb holnapra nem várom,még egyenlőre semmi,nagyon izgulok,megy a drukk nektek is!:))
2012. ápr. 20. 13:17
 36/80 anonim ***** válasza:

Szia! Én vagyok akit szintén lehurrognak a korom miatt (ugye szintén 21) :)

Én keddre, szerdára nem várom, nagyon nagyon minimálisan barnázom, de a bugyimon nem látszik, néha még a wc papíron sem. Nem tudom mire vélni, még sosem volt ilyen. Emellett nagyon álmos vagyok, lehet megyek is aludni picit, ilyen sem szokott sosem lenni, de lehet az időtől :) Lehet, hogy megjön, próbálok laza lenni, és nem szomorkodni, ha esetleg megjön.

Te Kedves Utolsó! Mióta próbálkoztok? Első baba lesz? :)

2012. ápr. 20. 13:22
 37/80 anonim ***** válasza:
A. voltam
2012. ápr. 20. 13:22
 38/80 anonim ***** válasza:
Első babánk lesz,és ez lesz a 9.hónapja.A fene gondolta volna,hogy ez nem is olyan egyszerű,nem?:) Azthittük a párommal,hogy mivel nagyon fiatalok vagyunk,pikk-pakk összejön...én is próbálom minden hónapban összeszedni az erőmet,hogy ne legyen nagy csalódás.Na de mégis mindig az,mert az ember ilyenkor elgondolkodik,hogy vajon miért nem.
2012. ápr. 20. 14:23
 39/80 anonim ***** válasza:
SZia! Ugye??? Azt hittük, hogy majd abbahagyom a gyógyszert és utána ha nem is rögtön, de a 2. vagy 3. hónapban sikerülni fog. Eléggé elkeserítő :( És ennyi kudarc után már persze, hoyg fél az ember lánya, hogy vajon van velünk valami baj..?! :/ Nagyon remélem, hogy a hónap lesz a miénk :)) Úgy örülnék! Nagyon vágyom már egy babucira!
2012. ápr. 20. 14:54
 40/80 anonim ***** válasza:
Igen,mi is ezt hittük...hát nagyon nagyon drukkolok!:DDD
2012. ápr. 20. 15:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!