Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki szintén nemvárja...

Van aki szintén nemvárja április 24-25. -ére?

Figyelt kérdés

9-10.-én volt az ovulációm,még csak pár napja! Éz a 6.hónap hogy próbálkozunk.

Ha van kedvetek beszélgethetünk!

2012. ápr. 11. 18:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:
Én is drukkolok Neked/Nektek! :) Van már valami kis tüneted, ami más mint a többi ciklusban, mielőtt megjön?:))
2012. ápr. 20. 15:27
 42/80 anonim ***** válasza:
Annyi,hogy jobban érzékeny a mellem.Múlt hónapban kicsit fájt,azelött már évek óta nem,ebben a hónapban viszont igencsak.A másik tünetem olyan,mint mielött megjön:görcsölget a hasam. Neked esetleg valami?:)
2012. ápr. 20. 16:36
 43/80 anonim ***** válasza:
Hát én még soha nem barnáztam menstruáció előtt, csak megjön a tűzpiros vér, és így kezdődik. Most pár napig nagyon minimálisan barnáztam, néha még a wc papíron sem látszik, olyan kicsit. Álmos vagyok, jobban mint máskor, és hőhullámaim vannak, nagyon sok, főleg ma. Ilyen sem volt még nekem. Teázom, iszom a cicka-palástfű kombinációt, meg vettem barátcserje gyógynövény kapszulát, ami segiti a hormonokat, hogy rendben történjen, segíti a peteérést, meg a beágyazódást is :)) Lehet emiatt van, mert ez az első hónapom velük, de pár nappal ezelőtt még semmi bajom nem volt velük, ezek csak kb 2 napja vannak. Nagyon kiváncsi vagyok. Nem akarom beleélni magam, de ilyenkor mindig bizakodom. Szurkolok magunknak! Nekem ez a peteérés utáni 10. napom. Még van 4 napom a mensiig. :)) Ja és nekem általában nagyon fáj mensi előtt a cicim, most meg az sem, inkább csak érzékenyebb és meg van duzzadva. :) Na majd kiderül, de addig is reménykedem!!!
2012. ápr. 20. 16:42
 44/80 anonim ***** válasza:
Háát nagyon drukkolok!:)
2012. ápr. 20. 17:39
 45/80 A kérdező kommentje:

Lányok, nekem újfent nem sikerült.

Neketek drukkolok nagyon, és majd írjátok meg!!

2012. ápr. 21. 11:43
 46/80 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Honnan tudod biztosan hogy nem sikerült,hiszen 24-25-re nem várod. Ennyivel hamarabb megjött? Ha most teszteltél,még lehet hogy csak nem mutatta ki.

L.

2012. ápr. 21. 13:26
 47/80 anonim ***** válasza:

A. Csináltál új tesztet? Én lehet holnap reggel ellövök egyet.

L.

2012. ápr. 21. 13:28
 48/80 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Kedves kérdező! Miért nem sikerült? Mi történt? Megjött?:(

Én tegnap estig barnaztam nagyon picit,most elmúlt teljesen,vizes folyasom lett,pedig nekem mensi elott nagyon testapoloszeru van,és fajdogal a hasam,néha úgy mintha meg akarna jönni. Én tegnap teszteltek a 10. Dpon,nega lett. Ma vagyok a 11-en,szívem szerint tesztelnek holnap,de szerintem nem fogok. Kedden kene megjonne,de meg szerdán is lehetséges. Meg kene várnom a szerdát...

Amúgy almoskas vagyok,meg szedulok reggel 1-2 óráig,meg hohullamaim vannak. Hat majd kiderül! Szurkolok nektek!!!

2012. ápr. 21. 15:55
 49/80 A kérdező kommentje:

csajok, érzem. plussz nem bírtam ki és csináltam egy Clearblue-t. Azért ilyet mert amikor a kislányommal terhes lettem a 10.dpo-n pozitív lett, sőt előző hónapban is a 10.dpo-n kiírta a digitális clearblue hogy pozitív. Ma vagyok a 11.dpo-n és negatív lett. Ráadásul megjelent rajta az a függőleges csík - ami miatt elsőre pozitív lenne- ami ezeknek a fajta teszteknek a hibája, de negatívat jelez.

De jövök még és nézem ,hogy nektek remélhetőleg sikerülni fog és kismamák lesztek!!!

2012. ápr. 21. 19:51
 50/80 anonim ***** válasza:

Ma reggel nega teszt 12 dpo-n,és a hőm is leesett tegnap és ma is,szóval nincs már sok esélyem :(

L.

2012. ápr. 22. 10:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!