Van aki szintén nemvárja április 24-25. -ére?
9-10.-én volt az ovulációm,még csak pár napja! Éz a 6.hónap hogy próbálkozunk.
Ha van kedvetek beszélgethetünk!
Lányok, nekem újfent nem sikerült.
Neketek drukkolok nagyon, és majd írjátok meg!!
Kedves Kérdező!
Honnan tudod biztosan hogy nem sikerült,hiszen 24-25-re nem várod. Ennyivel hamarabb megjött? Ha most teszteltél,még lehet hogy csak nem mutatta ki.
L.
A. Csináltál új tesztet? Én lehet holnap reggel ellövök egyet.
L.
Sziasztok! Kedves kérdező! Miért nem sikerült? Mi történt? Megjött?:(
Én tegnap estig barnaztam nagyon picit,most elmúlt teljesen,vizes folyasom lett,pedig nekem mensi elott nagyon testapoloszeru van,és fajdogal a hasam,néha úgy mintha meg akarna jönni. Én tegnap teszteltek a 10. Dpon,nega lett. Ma vagyok a 11-en,szívem szerint tesztelnek holnap,de szerintem nem fogok. Kedden kene megjonne,de meg szerdán is lehetséges. Meg kene várnom a szerdát...
Amúgy almoskas vagyok,meg szedulok reggel 1-2 óráig,meg hohullamaim vannak. Hat majd kiderül! Szurkolok nektek!!!
csajok, érzem. plussz nem bírtam ki és csináltam egy Clearblue-t. Azért ilyet mert amikor a kislányommal terhes lettem a 10.dpo-n pozitív lett, sőt előző hónapban is a 10.dpo-n kiírta a digitális clearblue hogy pozitív. Ma vagyok a 11.dpo-n és negatív lett. Ráadásul megjelent rajta az a függőleges csík - ami miatt elsőre pozitív lenne- ami ezeknek a fajta teszteknek a hibája, de negatívat jelez.
De jövök még és nézem ,hogy nektek remélhetőleg sikerülni fog és kismamák lesztek!!!
Ma reggel nega teszt 12 dpo-n,és a hőm is leesett tegnap és ma is,szóval nincs már sok esélyem :(
L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!