Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki szintén nemvárja...

Van aki szintén nemvárja április 24-25. -ére?

Figyelt kérdés

9-10.-én volt az ovulációm,még csak pár napja! Éz a 6.hónap hogy próbálkozunk.

Ha van kedvetek beszélgethetünk!

2012. ápr. 11. 18:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 A kérdező kommentje:

L. én is azt érzem, hogy már bármikor megjöhet, már nagyon fáj a hasam... csak már jönne meg.

Jövő hónapban majd)) ( nekem sem nagy vigasz, de nem tudunk mit csinálni)

2012. ápr. 22. 10:22
 52/80 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nekem teljesen elmúlt a barnazasom. A hasam fajdogal,néha úgy mintha meg akarna jönni,néha meg feszít az alhasam,meg a derekam faj. Én a hőmet nem merem,de nem érzem magam melegnek,sokan azt mondjak,hogy úgy éreztek mintha hoemelkedesuk lenne,én nem érzek ilyet. Akartam ma tesztelni,de inkább nem. Meg az a furcsa,hogy mióta abbahagytam a fogamzasgatlot,minden hónapban mensi elott közvetlenül előjön a huvelygombam, és most mar csak 2 nap van a nemvartig,és se viszketes,se olyan folyas. Pedig ilyenkor mar szokott (sokszor lekopogom)!! Na szóval nem tudom,nem érzem úgy,mintha baba lenne. De furcsább ez a ciklus,mint a többi. Aztán lehet,hogy csak a teak meg a baratcserje miatt. Lehet megvárom a szerdat,és csak akkor tesztelek,ha nem jönne meg addig.

Lányok,amíg nem jön meg,addig szurkolok!!!!!:))) kiváncsi leszek,kinek hogy alakul! Magamra is nagyon,de lehet,hogy csak azt fogja bizonyítani,hogy minden ciklus más:/ álmos is vagyok,de csak azért,mert korábban kelek mostanában.

A.

2012. ápr. 22. 10:37
 53/80 A kérdező kommentje:

kezd megjönni...

(tegnap csináltam xepilt csont negatív. Most is csináltam ez meg nem egyértelmű negatív. van rajta vmi a második csíknál...de már jött a rózsaszínezés )

drukk nektek lányok

2012. ápr. 22. 12:12
 54/80 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nem bírtam ki, elmentem vettem egy predictor earlyt. 12,5-ös érzékenységű. Nem tudom, lehet, hogy nem iszom, és nem pisilek 3 órán keresztül, és akkor megcsinálom. Nagyon kiváncsi vagyok...

Kedves kérdező, attól még nem biztos, hogy megjön! Főleg ha volt 2. csík, valami kis halvány, az is valami :))))

Dillemában vagyok!!! Megcsináljam, ne csináljam?

Ha baba van, akkor ki kéne már mutatnia nem? Valaki azt írja, hogy már a 10 dpo-n délutániból pozit tesztelt. Nekem ez ma a 12. dpom

A.

2012. ápr. 22. 12:41
 55/80 anonim ***** válasza:

Megcsináltam most, negatív még eddig, de szerintem az is marad :)

Nem baj, majd jövő hónapban! :)

A.

2012. ápr. 22. 12:49
 56/80 anonim ***** válasza:

5 perc után kijött egy sötétebb árnyék a tesztcsík helyén, akkora amekkora lennie kell, meg jó helyen is van, csak a színe lenne más :) Szerintem ez szellemcsík, vagy mi a fene. Mindig szórakoznak velem ezek a tesztek :/

A.

2012. ápr. 22. 13:20
 57/80 anonim ***** válasza:
Ilyen lett a tesztem! Mit mondtok? Szellemcsík, ugye? :/
2012. ápr. 22. 13:39
 58/80 anonim ***** válasza:

Elfelejtettem belinkelni, de szétszórt vagyok :)

Szerintetek csajok? Szellemcsík szerintem...

[link]

[link]

2012. ápr. 22. 13:59
 59/80 anonim ***** válasza:

Szerintem ez teljesen negatív. Nekem sajnos megjött ma 2 nap késés után(ami nem szokott lenni,így nagyon reménykedtem,s most nagyot csalódtam)reggel még nem éreztem semmi görcsöt,így csináltam egy tesztet,negatív lett sajnos,és most jött meg,nagyon fáj is a hasam. Sajnos ismét nem sikerült.Úgy látom,ez most nem a mi hónapunk,de remélem a május babás hónap lesz!

A 21 éves lány.

2012. ápr. 22. 14:12
 60/80 A kérdező kommentje:

Szia, ezt a tesztet itt nem lehet kapni a patikákban,csak gabrielt meg romeded pf

Na én látok mindegyiken két csíkot,a másodikon jobban talán. 2nap múlva egy másiknak jobban kell mutatnia. Ha igen akkor majd akkor gratulálok!!!

Drukkolok nagyon.

2012. ápr. 22. 14:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!