Van aki szintén nemvárja április 24-25. -ére?
9-10.-én volt az ovulációm,még csak pár napja! Éz a 6.hónap hogy próbálkozunk.
Ha van kedvetek beszélgethetünk!
Sziasztok!
Sztem minden ami picit másabb mint amikor meg kéne,hogy jöjjön az jó jel. Pl nekem soha nem szurkál a hasam,most igen. Ha nem fáj ugy a cicd mint szokott az is jó sztem.
"A" sztem vasárnapnál előbb ne teszelj,kitartást drukkolok mkinek!!!
Sziasztok!
Nekem továbbra is fáj a mellem,ma sokat szurkált a hasam.
Megérzésem nincs,valóságos csoda lenne,ha most sikerülne,mivel a kisfiam a 8. hónapban fogant,másodjára az 5.hónapban (missed ab 9. héten),szóval elvileg nem vagyok az a könnyen teherbeesős típus.
A. szerintem is várj még a teszteléssel,kicsi az esélye hogy már kimutatja és csak csalódnál,lehet feleslegesen.
Szerintem én 24.-én fogok majd tesztelni,ha semmi nem utal arra,hogy megjön.
Sziasztok Lányok! Képzeljétek vétkeztem :) Teszteltem tegnap délután, de csak kiváncsiságból. Rendeltem a vateráról még hó elején egy csomó ovutesztet és 5db terhességit. Délután megcsináltam, néztem kb 5-10 percig, semmi nem volt rajta. Ránéztem egy óra múlva és egy halvány, de rózsaszín 2. csík volt. Tudom, hogy az időn túli eredmény nem számít, de én már annyi tesztet tettem el, és soha nem lett semelyik nega pozi x óra után. Még most is tök jól látszik. Viszont csináltam emiatt ma reggeli elsőből, és azon nem ennyire egyértelmű, de azon is van "valami". De a tegnapi. Hát ha az időn belül jön ki, akkor ujjongok, mert olyan szép kis halvány rózsaszín csík. Ez a one step, lehet, hogy ilyen időn túl. Nem tudom :) Mindenesetre majd jövőhéten kiderül :) Nekem elmúlt a barnázásom, már a wc papíron sem látszik semmi, a hasam fájdogál, és esténként álmoskás vagyok. De ez szerintem csak az idő, meg a korán kelés :) Ti hogy vagytok?
A.
Ja, és a cicim is elkezdett nagyon picit érzékeny lenni, meg teltebb. De ez amúgy is minden mensi előtt van, szóval ez nem mérvadó :)
A.
Sziasztok
Hát nagyon remélem,hogy jövő héten már szép erős lesz a második csíkod. Ha már Te látsz vmit akkorr valami elkezdődött!!! Nagyon drukkolok.
Én ma reggel nagyon rosszul voltam,vert a víz és hányingerem volt,kb 10percig tartott. A mellem fáj,de szurkák nincsenek! Még nem teszteltem,mert még nem akarok,de bizakodom!!!
Megy a drukk nagyon!!!
A. te pontosan peteérés utáni hanyadik napon teszteltél? Jó lehet a teszt ha már ilyen hamar mutat valamit,reméljük hamarosan egyértelmű csíkod lesz :)
Amúgy már én is azon gondolkodok,hogy hamarabb kéne tesztelni....olyan nehéz kivárni :( Mondjuk az könnyít a dolgon,hogy nincs itthon teszt.
9. dpo-n már termelődhet HCG? Este felkeltem arra,hogy hányingerem van,de lehet csak a zsíros vacsi miatt.
Linda
Sziasztok A. vagyok.
Jaj lányok, én úgy aggódom!
Halvány két csíkom van. Csináltam már ilyen vaterás one step tesztet és nem lett pozi, pedig volt hogy másnap is nézegettem percekig, semmi nem volt rajta. Most mindkettőn van egy halvány, de látható rózsaszín csík.
De viszont 3-4 napja barnázgatok :( Nagyon minimálisan, de, látszik a wc papíron,meg néha a bugyimon is van pici maszat, meg ha megnézem a hüvelyemben a méhszájamat, teljesen zárt, de ott is picit barnás a váladék :(
Lehet el kéne mennem dokihoz? Hátha d valamit, mert nem tud megmaradni? :(
Amúgy ma vagyok a 9. vagy 10. dpon. De inkább a 9-en.
Szia A.
Nem tudom mi lehet nálad,de ha már 3-4 napja tart akkor nem a beágyazódástól van,3 napja még csak a petevezetékben vándorolt,de lehet hogy nálad mégis hamarabb indult meg a beágyazódás.
Menj el dokihoz,ha úgy érzed,de szerintem várd meg még,hogy tuti baba van-e a dologban. Még nem sok mindent lát ilyenkor a doki.
L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!