Ki tart velem most áprilistól/májustól?
Szia!
Mi ebben a hónapban vágtunk bele úgy igazából...vagyis márciusban!:D
És hát persze most rendetlenkedik a menstruációm is...miért is ne pont akkor mikor babaprojekt van!:D
Én nem szedek semmit...elsőre úgy vagyok vele hogy majd jön ha akar..régen se volt terhesvitamin!:)
Én nem szedtem fogamzásgátlót,de azért készülj fel hogy nem biztos hogy elsőre össze jön!Itt is van nagyon sok nő,meg ismerek is egy párat akik hónapokig meg majdnem évekig nem estek teherbe a gyógyszer után!Viszont van ugye olyan aki azonnal!Reméljük te az utóbbiba tartozol!:)
Én azt javaslom,ne stresszelj,ne ekörül forogjon a világ,csak élvezd hogy felhőtlenül lehettek együtt!:)
Aztán később ráérsz elméleteket gyártani!...de ne legyen később!:)
Szia!
Én is yasminellet szedtem 6 évig. 2 hónapja hagytam abba. A mensim rögtön beállt, 31 naposak a ciklusaim. Ebben a 2 hónapban megszakítással voltunk együtt. Április lesz nekünk is az "éles" hónap. mióta abbahagytam a gyógyszert, azóta szedem a Ladeevitet. Szerintem fontos már szedni a teherbeesés előtt. Mindketten 27 évesek vagyunk. Remélem ebben az első próbálkozós hónapban sikerül. Szurkolok nektek is.
sziasztok,
nekünk is tervben van a baba mostantól.
Csak annyit szeretnék nektek mondani,hogy megkíméljelek titeket az esetleges csalódástól 2 barátnőmnek se jött be ez a "gyógyszer után könnyebb" dolog.7hónapja hagyták abba,de baba sehol.Őket is ezzel biztatták és most nagyon csalódottak.
Remélem nektek nem így lesz!sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!