Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki tart velem most áprilistól/...

Ki tart velem most áprilistól/májustól?

Figyelt kérdés
Most kezdünk neki a babaprojecktnek!Ma hagytam abba a gyógyszert, már csak meg kell várni, h rendesen megjöjjön a kövi mensi, bár most még azért megszakítással védekezünk ebbe az első hónapba, bár a doki azt mondta egyből neki lehet állni, nem zavar be a fogamzásgátló (yasminellét szedtem majdnem 2 évig), mert elég gyenge volt. Szóval ki tart velem?Ki kezdi most, vagy ki kezdte mostanában?szerintetek érdemes elkezdeni szedni valamilyent erhes vitamint?Vagy ráérünk később?

2012. ápr. 7. 12:35
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Szia!Hát most tegnap jött meg!De ez még a tabis mensi, a következő, szerintem olyan május 8-10 között fog!Ha jól számoltam!:)
2012. ápr. 12. 11:22
 22/27 anonim ***** válasza:
Szia Orsi,nem bírtam várni és vettem terheségi tesztet,és pozítiv lett,ma délután csináltam meg.Remélem nem is fog megjönni holnap után,nem akarom nagyon bele élni magam,de nagyon örülök :)
2012. ápr. 16. 18:11
 23/27 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező!

Először is sok sikert! Ami fontos,ne muszályból legyetek együtt! Szeretitek egymást,élvezzétek a szexet,ne babát gyártsatok! És ne higyj el mindent,amit hallassz! Én is bedőltem az abbahjagyom a gyógyszert akkor könnyebb dumának! Mint minden más is,ez is egyén függő! Decemberben abbahagytam,és azóta is próbálkozunk! Még nem jött össze azóta,de nem kesergünk,majd jön az a baba,ha akar! Szerintem terhes vitamint tök felesleges szedni még,mert ha ne adj isten nem jön össze egy évig,akkor aztán szedheted,a pénztárcád vékonyabb,de semmi más jelentősége nincs! Folsavat viszont lehet szedni,az nem árt,és az kell a babának is! De vehetsz multi vitamint,az negyede a terhes vitaminnak,és szinte u.a.! :) Én is azt szedek C-t,meg multit (folsav a napi bevitel 200%-a) Remélem én is segítettem egy picit! :) És ne keseredj,ha nem sikerül 1-re,ez nagyon ritka! Sok sikert!!!

2012. ápr. 16. 20:26
 24/27 anonim ***** válasza:
Ja,és ne lepődj meg,ha nem jön meg időre a mensid! Mármint az első rendes! Nekem mindig 28 napos volt,29. nap jött meg (órára pontosan),az ugye az első ciklus nap! Hát aztán az első gyógyszer utáni ciklusom 36 nap volt,aztán 24 nap,és azóta 29 nap! Már szerencsére beállt,remélem így is marad! Vagyis remélem nem lesz több ciklusom! :D:D:D:D És nektek sem! ;)
2012. ápr. 16. 21:00
 25/27 A kérdező kommentje:
Szia Niki!Gratulálooooook!Nagyon örülök nektek!!!Remélem hamarosan mi is ebben szituban leszünk!!!!!!:)
2012. ápr. 17. 09:25
 26/27 A kérdező kommentje:
Szia Kisvuk!Nem szeretnénk úgymond babát gyártani, úgy leszünk együtt, ahogy eddig :) kivéve ha az ovuteszt jót mutat :D A terhesvitamint elkezdtem szedni, mert eddig egyáltalán nem ettem rendesen, nem figyeltem ezekre, és kell h szedjek vitamint!Elevitet vettünk! :)
2012. ápr. 17. 09:28
 27/27 anonim ***** válasza:

Köszi Orsi :) holnap reggel tesztelek még,olyan hihetetlen hogy elsőre sikerült,nagyon szoritok hogy neked is igy legyen,mindenkép írjál majd hogy mikor kezdted el használni az ovu tesztet,én is megirom majd hogy vagyok :) jövö héten szeretnék nőgyógyászhoz menni,igaz látni szerintem nem fog még semmit,de szertnék felíratni vitamint,meg tanácsot kérni hogy hogyan tovább :)

Üdv.:Niki

2012. ápr. 17. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!