Ki tart velem most áprilistól/májustól?
Szia Kérdező!
Először is sok sikert! Ami fontos,ne muszályból legyetek együtt! Szeretitek egymást,élvezzétek a szexet,ne babát gyártsatok! És ne higyj el mindent,amit hallassz! Én is bedőltem az abbahjagyom a gyógyszert akkor könnyebb dumának! Mint minden más is,ez is egyén függő! Decemberben abbahagytam,és azóta is próbálkozunk! Még nem jött össze azóta,de nem kesergünk,majd jön az a baba,ha akar! Szerintem terhes vitamint tök felesleges szedni még,mert ha ne adj isten nem jön össze egy évig,akkor aztán szedheted,a pénztárcád vékonyabb,de semmi más jelentősége nincs! Folsavat viszont lehet szedni,az nem árt,és az kell a babának is! De vehetsz multi vitamint,az negyede a terhes vitaminnak,és szinte u.a.! :) Én is azt szedek C-t,meg multit (folsav a napi bevitel 200%-a) Remélem én is segítettem egy picit! :) És ne keseredj,ha nem sikerül 1-re,ez nagyon ritka! Sok sikert!!!
Köszi Orsi :) holnap reggel tesztelek még,olyan hihetetlen hogy elsőre sikerült,nagyon szoritok hogy neked is igy legyen,mindenkép írjál majd hogy mikor kezdted el használni az ovu tesztet,én is megirom majd hogy vagyok :) jövö héten szeretnék nőgyógyászhoz menni,igaz látni szerintem nem fog még semmit,de szertnék felíratni vitamint,meg tanácsot kérni hogy hogyan tovább :)
Üdv.:Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!