Ki tart velem most áprilistól/májustól?
Azért is írtam ezt a kérdést ki, h együtt tudjunk örömködni, esetleg biztatni egymást, ha nem sikerülne:)
Amúgy, én pozitívan állok ehhez, nem úgy szeretnék, h most x embernek nem sikerült, akkor nekünk sem fog!Őrült számolgatásokba sem kezdek, ezekkel ráérünk akkor elkezdeni foglalkozni, ha hónapok telnek el!egyedül terhesvitamint akarok majd nemsokára elkezdeni szedni!A többit meg majd a természetre hagyom :)
Sziasztok! 6. vagyok.
Én is így gondolom, hogy jó dolog az, hogy egy irányba haladunk. Megosztjuk egymással a tapasztalatokat, az örömöt és akár sajnos a bánatot is. Szerintem egyikünk sem esik kétségbe, ha nem az 1. hónapban fogan meg a baba. Csak olyan jó erről beszélni, olvasni, írni. :) Ennyi.
Sziasztok,én is szeretnék csatakozni a csapathoz :)Mi ebben a hónapban kezdtünk próbálkozni,ovulációs teszt szerint 5-én volt peteérésem és 18-ra nem várom,én egyelőre nem szedek terhes vitamint,nem görcsölünk rá mi sem,meg is lepődnék ha elsőre sikerülne :) sajnos a környezetembe nagyon sok pár próbálkozik hiába már évek otta :( remélem mi és ti kivétetek leszünk. Sok sikert mindenkinek!!
Üdv.:Niki
Szia,én a gyógyszertárban vettem Gabriel ovu tesztet,de lehet kapni a dm,müller-ben,nagyon egyszerű a használata. Nekem szerencsére rendezett a ciklusom 29napos,a menstruáció első napjától számított 13napon csináltam az első tesztet,este (előtte 2órával már mérsékelni kell a folyadék bevitelt) ezt nem reggel kell csinálni :) nekem már a 3-dik nap pozitív volt,akcióba is léptünk a párommal :).Én azért csináltam mert kíváncsi voltam hogy a pozitív eredmény egyezik-e a ciklus.hu-n vezetett eredményeimmel,és egyezett mindkettő szerint 5-én volt peteérésem :) ha esetleg veszel jövő hónapban szívesen segítek majd ki elemezni az eredményt :)
Szia,biztos hogy nem lesz baj ha a gyógyszer előtt is rendszeres volt a mesid,szerintem akkor most is az lesz :) én is halottam már a vaterás ovu tesztekről,szerintem ugyan olyan jó mint a többi és még olcsóbb is :)
Szia Orsi,a mesi első napjátol kell számolni az első teszt használatát,szerintem te csináld a 12nap az elsőt.Akkor pozitív ha a teszt csík olyan erős vagy erősebb mint a control csík.Kb. mikor fog megjönni??
Üdv.Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!