Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki tart velem most áprilistól/...

Ki tart velem most áprilistól/májustól?

Figyelt kérdés
Most kezdünk neki a babaprojecktnek!Ma hagytam abba a gyógyszert, már csak meg kell várni, h rendesen megjöjjön a kövi mensi, bár most még azért megszakítással védekezünk ebbe az első hónapba, bár a doki azt mondta egyből neki lehet állni, nem zavar be a fogamzásgátló (yasminellét szedtem majdnem 2 évig), mert elég gyenge volt. Szóval ki tart velem?Ki kezdi most, vagy ki kezdte mostanában?szerintetek érdemes elkezdeni szedni valamilyent erhes vitamint?Vagy ráérünk később?

2012. ápr. 7. 12:35
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Azért is írtam ezt a kérdést ki, h együtt tudjunk örömködni, esetleg biztatni egymást, ha nem sikerülne:)

Amúgy, én pozitívan állok ehhez, nem úgy szeretnék, h most x embernek nem sikerült, akkor nekünk sem fog!Őrült számolgatásokba sem kezdek, ezekkel ráérünk akkor elkezdeni foglalkozni, ha hónapok telnek el!egyedül terhesvitamint akarok majd nemsokára elkezdeni szedni!A többit meg majd a természetre hagyom :)

2012. ápr. 7. 17:02
 12/27 anonim ***** válasza:

Sziasztok! 6. vagyok.

Én is így gondolom, hogy jó dolog az, hogy egy irányba haladunk. Megosztjuk egymással a tapasztalatokat, az örömöt és akár sajnos a bánatot is. Szerintem egyikünk sem esik kétségbe, ha nem az 1. hónapban fogan meg a baba. Csak olyan jó erről beszélni, olvasni, írni. :) Ennyi.

2012. ápr. 7. 17:11
 13/27 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek veled utolsó :) én sem fogok kétségbe esni ha elsőre nem sikerül!szerintem eleve rossz ha valaki így indul neki!
2012. ápr. 7. 17:22
 14/27 anonim ***** válasza:

Sziasztok,én is szeretnék csatakozni a csapathoz :)Mi ebben a hónapban kezdtünk próbálkozni,ovulációs teszt szerint 5-én volt peteérésem és 18-ra nem várom,én egyelőre nem szedek terhes vitamint,nem görcsölünk rá mi sem,meg is lepődnék ha elsőre sikerülne :) sajnos a környezetembe nagyon sok pár próbálkozik hiába már évek otta :( remélem mi és ti kivétetek leszünk. Sok sikert mindenkinek!!

Üdv.:Niki

2012. ápr. 7. 22:41
 15/27 A kérdező kommentje:
De jó, üdv köztünk :) Mi most még csak elleszünk ebbe a hónapban, mert ugye most hagytam el a gyógyszert!de kitudja lehet össze is jön, az se volna baj ;) ilyen ovi tesztet hol vettél, és h kell használni? én abszolút nem rétek hozzá :D
2012. ápr. 8. 08:53
 16/27 anonim ***** válasza:

Szia,én a gyógyszertárban vettem Gabriel ovu tesztet,de lehet kapni a dm,müller-ben,nagyon egyszerű a használata. Nekem szerencsére rendezett a ciklusom 29napos,a menstruáció első napjától számított 13napon csináltam az első tesztet,este (előtte 2órával már mérsékelni kell a folyadék bevitelt) ezt nem reggel kell csinálni :) nekem már a 3-dik nap pozitív volt,akcióba is léptünk a párommal :).Én azért csináltam mert kíváncsi voltam hogy a pozitív eredmény egyezik-e a ciklus.hu-n vezetett eredményeimmel,és egyezett mindkettő szerint 5-én volt peteérésem :) ha esetleg veszel jövő hónapban szívesen segítek majd ki elemezni az eredményt :)

2012. ápr. 8. 14:15
 17/27 A kérdező kommentje:
Szia Niki!Igen már meg is rendeltem teszveszről, 8dbot!:) Bár nekem még a rendes mensi nem jött meg, majd csak májusba fog, de a gyógyszer előtt rendesen meg jött 29-30 napra mindig!meg mikor 1 évre abbahagytam a gyógyszert akkor is rendesen megjött!de azért még izgulok, h ne legyen baj :) de most azért majd megcsinálom én is ezt a tesztet, kíváncsi vagyok :)
2012. ápr. 9. 09:23
 18/27 anonim ***** válasza:

Szia,biztos hogy nem lesz baj ha a gyógyszer előtt is rendszeres volt a mesid,szerintem akkor most is az lesz :) én is halottam már a vaterás ovu tesztekről,szerintem ugyan olyan jó mint a többi és még olcsóbb is :)

2012. ápr. 10. 11:00
 19/27 A kérdező kommentje:
Szia Niki!Igen, első próbálkozáshoz megteszi :) és kb mikortól kell elkezdeni ezeket használni?mensi után hányadik naptól?Ja, amúgy én meg Orsi vagyok :)
2012. ápr. 10. 13:00
 20/27 anonim ***** válasza:

Szia Orsi,a mesi első napjátol kell számolni az első teszt használatát,szerintem te csináld a 12nap az elsőt.Akkor pozitív ha a teszt csík olyan erős vagy erősebb mint a control csík.Kb. mikor fog megjönni??

Üdv.Niki

2012. ápr. 12. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!