Van aki szintén nemvárja április 24-25. -ére?
9-10.-én volt az ovulációm,még csak pár napja! Éz a 6.hónap hogy próbálkozunk.
Ha van kedvetek beszélgethetünk!
Én gyógyteákat iszom:málnalevél,cickafark,palástfű. Úgy érzem jót tesznek,mert rövidítette kicsit a ciklusomat.
Majd még tanácskozunk,hogy kivel mi újság,még nagyon az elején vagyunk...
Köszi a drukkot!
Linda
Hogy vagytok?
Ti ki bírjátok majd várni a nemvártat a teszteléssel?
Én most megpróbálok türelmes lenni,de 25.-én azért ellövök egy tesztet,már csak egy hét...
Lehet hogy a beágyazódástól van a barnázásod (előzőnek),szokták ezt mondani,de én kétszer voltam terhes és sose volt ilyen nálam. Nekem a mellem fájdogál,de nem hiszem hogy jelent valamit,hiszen elvileg 8. napon kezdődik a beágyazódás,ma még csak a 7. dpo-n vagyok.
Linda
Sziasztok!
A- igen azt mondják a beágyazódásnál lehet a rózsaszínű barnás folyás. Habár az első terhességemnél nekem sem volt.
Linda, én nem vezetek, mert akkor kelek amikor a picilányom úgy gondolja..és nincs 5 perc lusti még, szóval azonnal ki kell szállnom az ágyból.
nekem annyi tünetem van, ha lehet már annak nevezni, hogy a mellem fáj- igaz ugy mint mensi előtt- és szurkál a hasam alul. Nem tudom mit jelent, remélem nem mensit!
Türelmet és pozi tesztet..:-)
Sziasztok!!!
Hogy vagytok? Valakinek van vmilyen megérzése? Vagy tünetszerűsége?
Nálam annyi van,hogy tegnap nagyon szurkált a hasam,de tényleg nagyon. Remélem elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!