Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki szintén nemvárja...

Van aki szintén nemvárja április 24-25. -ére?

Figyelt kérdés

9-10.-én volt az ovulációm,még csak pár napja! Éz a 6.hónap hogy próbálkozunk.

Ha van kedvetek beszélgethetünk!

2012. ápr. 11. 18:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:

Én gyógyteákat iszom:málnalevél,cickafark,palástfű. Úgy érzem jót tesznek,mert rövidítette kicsit a ciklusomat.

Majd még tanácskozunk,hogy kivel mi újság,még nagyon az elején vagyunk...

Köszi a drukkot!

Linda

2012. ápr. 12. 17:46
 12/80 anonim ***** válasza:

Hogy vagytok?

Ti ki bírjátok majd várni a nemvártat a teszteléssel?

Én most megpróbálok türelmes lenni,de 25.-én azért ellövök egy tesztet,már csak egy hét...

2012. ápr. 17. 13:16
 13/80 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nekem ma volt a wc papíron kicsi rózsaszínes barnás valami. Nem tudom ezt mire vélni, nem értem. Lehet a teáktól vagy a barátcserjétől van? Szurkál a hasam eléggé, a jobb oldalam. Még egy hét igen. Én is megpróbálok várni 25-ig, de lehet pénteken megpróbálok egyet tesztelni. Hétvégén a párom versenyére megyünk (autóversenyző) és lehet azelőtt ellövök egyet. Mit meg nem adnék ha pozitív lenne! Minden álmom az, hogy "adhassak" a szerelmemnek egy karácsonyi-újévi babát! :)) Persze ha máskor sikerül az sem baj, de ez nagyon nagy álmom! :) Karácsonyi ajándék-gyanánt:) Ti hogy álltok? Mit éreztek?
2012. ápr. 17. 13:37
 14/80 anonim ***** válasza:
A. voltam :)
2012. ápr. 17. 13:42
 15/80 anonim ***** válasza:

Lehet hogy a beágyazódástól van a barnázásod (előzőnek),szokták ezt mondani,de én kétszer voltam terhes és sose volt ilyen nálam. Nekem a mellem fájdogál,de nem hiszem hogy jelent valamit,hiszen elvileg 8. napon kezdődik a beágyazódás,ma még csak a 7. dpo-n vagyok.

Linda

2012. ápr. 17. 13:45
 16/80 anonim ***** válasza:

Ti vezettek hőgörbét?

L.

2012. ápr. 17. 13:50
 17/80 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

A- igen azt mondják a beágyazódásnál lehet a rózsaszínű barnás folyás. Habár az első terhességemnél nekem sem volt.

Linda, én nem vezetek, mert akkor kelek amikor a picilányom úgy gondolja..és nincs 5 perc lusti még, szóval azonnal ki kell szállnom az ágyból.

nekem annyi tünetem van, ha lehet már annak nevezni, hogy a mellem fáj- igaz ugy mint mensi előtt- és szurkál a hasam alul. Nem tudom mit jelent, remélem nem mensit!

Türelmet és pozi tesztet..:-)

2012. ápr. 17. 14:07
 18/80 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!!

Hogy vagytok? Valakinek van vmilyen megérzése? Vagy tünetszerűsége?

Nálam annyi van,hogy tegnap nagyon szurkált a hasam,de tényleg nagyon. Remélem elmúlik.

2012. ápr. 18. 08:18
 19/80 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nekem tegnap szurkalt a hasam,a jobb oldalam inkább,meg volt egy kicsi mindjárt megjön érzésem. De elmúlt. Nekem semmilyen érzésem nincs,nem érzem,hogy babas lennék. Múlt hónapban nagyon éreztem,megis megjött. Meg múlt hónapban mar peteeres utan iszonyatosan fajt a mellem,nem tudtam rajta aludni sem. Most meg mar csak 1het van mig megjonne,és meg csak nem is érzékeny a cicim. Ez zavar. Jajj lányok. Ma akartam tesztelni,hogy hátha...de aztán nem teszteltem. Ki kell bírnom jövőhet szerdáig!!!!!! Ti hogy vagytok? Tegnap este fajt a fejem nagyon,pedig nekem az sem szokott,meg nagyon fáradt vagyok,de csak a korán kelestol szerintem. Nagyon szeretnem,de szerintem meg fog jönni,vagy nem tudom... Nem érzek semmit.
2012. ápr. 18. 09:59
 20/80 anonim ***** válasza:
A. voltam:)
2012. ápr. 18. 09:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!