Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam abba! Zsó
Szia!
Netti, nyugi, ha azt mondta nincs semmi bajod, akkor az úgy is van, miért hazudna?
Most arra koncentrálj, hogy az a kis pete megérjen és együtt legyél a pároddal! :)
A kis ciszták miatt ne aggódj, ezért írtam múltkor, hogy anyu terhességét és teherbeesését sem befolyásolta, sőt a terhesség alatt felszívódott neki, nem is foglalkoztak vele a dokik!
Szóval HAJRÁ BABA!!!!!!:)
szia zsó!!megnyugtattál!!csak most eléggé körülményes lesz lenne elkísérnem a páromat a dokihoz!!mert dolgozni fogok!!bár kétlem,hogy ő el akar menni a dokihoz!!és ez valahol rosszul esik meg eléggé megbántott meg idegesít is!!
ilyen most a görbém!!
szóval nem tudom mi is legyen és mit kezdjek az egésszel!!írj!!netti!!
Az a hematóma akkor már múlik szerencsére. Pihenj sokat, "sajna" én ezt már nem tehetem meg, most is rángatott össze vissza a kicsi, aztán végül bealudt. Tegnap megtudtam, hogy sikeresen lezártam a félévem és nincs is több tárgyam :), úgyhogy csak a szakdogám kell megírni és júniusban államvizsgázni... végre :) ... micsoda megkönnyebbülés.
Zsó bízok ebbe a dokiba, mert jó orvos és ha baj van azt sosem veszi könnyelműen. Bárcsak mind ilyen lenne. Szóval tuti neki van igaza, de most, hogy a 3.-at várom olyan mintha nem is lennék terhes. Az elsőnél még minden gondolatom e körül forgott, most meg úgy el sem akarom mondani senkinek, mivel ahogy észrevettem ellenszenvet is vált ki, meg annyi dolgom van ki sem látszok belőle.
Akink eddig mondtam úgy immel ámmal gratulált. Egyedül a barátnőm örült, de ő mindenben olyan lelkes. A többi ember meg mondjuk inkább lefigymáló volt. Pedig mi már az elsőnél mondtuk, hogy 3 gyerek lesz, ezért is vettünk egy 4 szobás házat. Na mindegy annyira nem ismeritek a körülményeket, meg engem sem, de azért gondolhatjátok kicsit rosszul érint. A bónusz ezek az emberek ismerik azért az anyagi helyzetünket, hogy mindketten melózunk bejelentve, meg úgy mindent és mégis... Miért fáj ez az embereknek???
Netti sajnálom, hogy a párod nem akar elmeni vizsgálatra. Ültesd le beszélgetni, hogy ez a kettőtök érdeke.
Elég furcsa ez a görbéd most, mintha lefele menne a hőd folyamatosan nem?!
(Nikovan)
Netti szerintem is beszélgess el a pároddal, ilyenek a férfiak, ha az én páromról lenne szó ő se menne el az tuti, úgy gondolják velük semmi se történhet! Pedig ez nem így van! Akarja azt a kisbabát???? Ha igen, akkor menjen el!!! Te is eljársz, görbét vezetsz, figyeled a tested...stb, ő meg azt hiszi, csak szerelmeskedni kell és kész??? Hát nem! Tenni is kell, hogy majd a szerelmeskedés meghozza gyümölcsét!
Bocsi, de kicsit kiakadtam! :) csak mert egyből a férjem jutott eszembe, ő sem akar semmit ami orvossal kapcsolatos, de én persze egy tüsszentésnél már menjek orvoshoz! :)
Nikovan gratulálok a félévedhez! Komolyan le a kalappal előtted, hogy két kisgyerek mellett főiskolát végzel és ráadásul várod a harmadikat! Büszke lehetsz magadra! csak azért nehogy túlerőltesd magad, vigyázz nagyon! :)
Netti beszéltél a pároddal? Én is tuti kiakadnék ha nem akarna részt venni a dolgokban, bár az én férjem szerencsére elmenne vizsgálatra, de mi fel sem eszméltünk az elsőnél már terhes voltam (védekezés mellett). Az annyira durva volt, el sem hittük az egészet. Amúgy akkor már 26 voltam, majdnem 27 mire megszületett, így nem volt mire várni.
Mindig 3 gyereket terveztünk, de olyan bunkók az emberek, hogy jobb nem kikürtölni. Tudjátok a duma, hogy minek már ez meg ilyenek...pfff na én meg ettől akadok ki.
Egyébként el ne hidjétek hogy látszik rajtam, hogy 30 éves 2 gyerekes anyuka vagyok. Ha azt mondanám 17 vagyok mindenki bevenné kanyar nélkül :):)... néha szoktam is ilyennel szórakozni :), mert ugye nagyon fiatalnak néznek és látják, hogy 2 gyerek. Tök vicces az emberek feje olyankor :). Ráadásul kis 40 kg-mal :). Ne ítélj elsőre ugye :):).
Zsó köszi a gratulációt a vizsgához. Muszáj csinálnom, mert kell egy előreléptetéshez, amire most nagy esélyem van, hogy meg is kapom. Iszonyú szerencsés vagyok, mert a főnököm tudja, hogy 3 gyerek és pártolja mert neki is 3 van ill. nagyon meg volt elégedve velem eddig és a lelkemre kötötte, hogy mindenképp fejezzem be ezt a fősulit, mert kell a poszthoz. Amúgy van már 1 diplomám, de az kevés.
Amúgy külön büszke vagyok, mert 3-ast kaptam egy olyan tárgyból amiből 90% bukás van a szakon :) úgyhogy még mindig örömmámorban úszom :).
Sajnos még mindig rosszul érzem magam, a húst abszolút nem bírom megenni. Jó lenne már ezen az időszakon túlleni :).
Írjatok mi volt/van vletek?
Zsó neked most van magánd dokid is meg jársz rendesen sztk-s rendelésre is?! Mit mondott a doki a hematómára?
(Nikovan)
sziasztok csajok!!mizus veletek??remélem minden rendeben van nálatok!!hát a párommal szerintem függőbe hagyom az egészet legalább is egyelőre!!férfi büszkeség!!legalább az együttlétek jól sikerülnek és ezzel nincs baj!!megpróbálunk minél többet együtt lenni bár nem is tudom mi a helyzet!!valaki meg tudná mondani,hogy meg volt már a pé-m vagy csak ezután lesz!!
itt a görbém:
u.i:bocs nikován én is gratulálok a vizsgádhoz!!ügyes vagy!!netti!!
Netti szerintem 2.-a volt a ti napotok. Tényleg szorítok értetek. Persze valahol természetes, hogy a férfiak ilyen büszkék. A sógoromék is 2 éve küzdenek, hogy legyen baba és ugye a sógorom is berendlték vizsgálatra. Nem szívesen de elment, aztán botrány volt, mert neki turkáltak a fenekébe. Mondjuk ahogy ezt előadta én mai napig röhögök, de ne értsétek félre a felháborodásán. Mondtam is neki, hogy nekünk (nőknek)többet ki kell bírni pl. egy (vagy több) szülést, úgyhogy meséltem neki mi volt. Mondjuk a férjem annyira lazán veszi az ilyeneket. Az első gyerekünk mikor született és mondták, hogy látszik a feje ő megnézte, mert mondván ilyet még sosem látott. Azóta is ugyan olyan minden nem undorodott meg tőlem meg semmi ilyen.
Szóval szerintem annyira bugyuta mikor itt az oldalon is olvasom, hogy férfi ember nem oda való, meg anyukák annyira tudják, hogy még a szülőszobán is sminkelnek, mert a férjecske nehogy meglássa őket anélkül.
Egynlőre jegeld a dolgot aztán majd csak elmegy ő is orvoshoz. Doki konkrétan mondott valamit vagy csak ami papírt adott? Olyan fura, hogy én sima sztk-ba járok terhesgondozásra is (nem volt magán dokim) de mindent elmond, minden kérdésemre válaszol és egy nő a nőgyógyász, de annyira jó fej.
(Nikovan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!