Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szóval létezik, hogy terhes...

Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam abba! Zsó

Figyelt kérdés
A "problémám" a következő: menzeszem után rögtön nekiláttunk a férjemmel a babaprojektnek, ez pont két hete volt, azóta folyamatosan próbálkozunk! Pár napja azonban rendkívül fáradt vagyok, émelygek, hánytam is többször (nem reggel, hanem délután), a mellbimbómon pedig ilyen kis ici-pici fehéres dudorkák jelentek meg, de nem feszül és nem érzékeny, ja és a hasam is görcsöl és a derekam is majd leszakad, mint a mikor menzesz előtt vagyok! A menzeszemnek másfél hét múlva kell megjönnie, remélem nem fog), tehát még csak tesztet sem csinálhatok, mert még az is korai!
2011. nov. 10. 10:01
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
 271/351 Szundika20 ***** válasza:
Menjetek már hogy mindenikek sikerült a baba:D
2012. febr. 13. 15:36
 272/351 anonim ***** válasza:

Ááá Zsó rajtam sem látszik semmi, majd olyan 5-6 hónap környékén. Legalább addig sem kérdezősködnek. Több negatívot kapok sajnos...

4 hét múlva akkor 18 hét és már meg tudják mondani, hogy milyen nemű is pontosan. Őszintén én nagyon kíváncsi vagyok rá :), mármint az enyémre... így 2 lány után.

Nektek van elképzelésetek mihez húz a szívetek?! Nven gondolkoztatok már?

Üdv Szundika! Netti még a hétre nem várja úgyhogy még versenybe vagytok :). Mizu? Hogy tengeted napjaid!?

(Nikovan)

2012. febr. 13. 19:13
 273/351 Szundika20 ***** válasza:
Ne haragudjatok de én már nem tudom követni annyi ilyen fórumon fent vagyok... hát el teltek álmodtam 1x rosszat és teljesen magamba fordultam tőle és nem is próbálkoztunk most vele... ugyhogy nekem most fog lassan elmúlni...de nem számolom most ki..az életre bízom magam....
2012. febr. 13. 21:47
 274/351 anonim ***** válasza:

Azt hiszem ez a lehető legjobb taktika amit választhatsz ;) és szívből kívánom neked is hogy végre babáról számolj be nekünk...

(Nikovan)

2012. febr. 13. 22:02
 275/351 anonim ***** válasza:

sziasztok csajok!!hát eléggé lemaradtam!!velem nem sok minden van!!örülök,hogy növögettek zsó és nikován!!

szundika:ne add fel!!most én se tudok annyira ezen a témán gondolkodni,rágódni mert délután megyek dolgozni és ott nincs időm gondolkodni rajta!!én elvileg 17-re +2 napra nem várom!!bár nem tudom mit gondoljak mert elég csúnyácska a görbém!!még mindig az alaphő felett van de nem ível szépen!!

hát ilyen a februári görbém:

[link]

ugye nincs remény??netti!!

2012. febr. 14. 07:43
 276/351 anonim ***** válasza:

Szerintem Netti remény mindig van.

Jó is ha melózol, legalább nem agyalsz. Itt a valentin nap úgyhogy csajok hajrá :)

(Nikovan)

2012. febr. 14. 21:16
 277/351 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Így van, hajrá Netti és Szundika!!!:)

Nikovan hogy vagy? Rosszullét??? Rám még néha rámjön, de már nem vészes...le is kopogom! :)

Jaj, neven még nem gondolkoztunk, legalább is fiú neven nem, mert lányra készültünk, de ha van jó ötlet, akkor jöhet! :) Nektek van elképzelés???

2012. febr. 15. 10:48
 278/351 anonim ***** válasza:

sziasztok csajok!!

hát nekem most ilyen a görbém:

[link]

szerintetek van esély??netti!!

2012. febr. 15. 10:52
 279/351 anonim ***** válasza:

Netti szerintem nem olyan vészes ez a görbe mint te hiszed.

Tegnap is ugyan akkor mértél, mert ott egy picit lejjebb van a hőd. Izgulok érted :), mindjárt itt a hétvége...

Zsó! A rosszullétek viszonylag elmúltak, most inkább a zabálós korszakot élem, de ma nem esett még jól semmi különösen.

Az én lányaim Nikoletta (mint én) és Léda, a választott neveink: Lilla, Noémi, Angéla. A Lilla nagyon hasonlít a Lédához, a Noémi i-r végződik mint a családnevünk, úgyhogy apa favoritja maradt az Angéla és hát kreatív vagyok ha fiú akkor apa nevét kapja: Attila. A lánynév még változhat, ha találunk jobbat. Hol van még a szeptember atyaég! Akkor most Zsó mikorra vagy kiírva?!

(Nikovan)

2012. febr. 15. 15:01
 280/351 A kérdező kommentje:

Augusztus 7-11-ig már minden napot mondtak, szóval valamikor augusztus eleje! :)

Nálunk nem kaphatja apa nevét, ha fiú lesz, mert ő lenne a nem is tudom hányadik és apa nem akarja, hogy még több legyen, mert ő is folyton gubancba keveredik, amikor összetévesztik az apukájával és egy fontos levél nem neki megy, hanem az apukájának, vagy fordítva...(mert egy helyen dolgoznak) Szóval a későbbiekre nézve nem szeretné, úgyhogy max. a második neve lesz az.

Netti én sajna a görbékhez nem értek, de miért is vezeted??? Semmi értelme, csak aggódsz, ha nem úgy néz ki, mint ahogy meg van írva! Egyszerűen csak legyetek együtt a pároddal és kész! Én sem görbéztem, mert mint kiderült a mensim előtt 3-4 nappal fogant, szóval elég hülyén nézett volna ki a görbém és csak idegeskedtem volna miatta.

2012. febr. 15. 17:04
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!