Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam abba! Zsó
Ááá Zsó rajtam sem látszik semmi, majd olyan 5-6 hónap környékén. Legalább addig sem kérdezősködnek. Több negatívot kapok sajnos...
4 hét múlva akkor 18 hét és már meg tudják mondani, hogy milyen nemű is pontosan. Őszintén én nagyon kíváncsi vagyok rá :), mármint az enyémre... így 2 lány után.
Nektek van elképzelésetek mihez húz a szívetek?! Nven gondolkoztatok már?
Üdv Szundika! Netti még a hétre nem várja úgyhogy még versenybe vagytok :). Mizu? Hogy tengeted napjaid!?
(Nikovan)
Azt hiszem ez a lehető legjobb taktika amit választhatsz ;) és szívből kívánom neked is hogy végre babáról számolj be nekünk...
(Nikovan)
sziasztok csajok!!hát eléggé lemaradtam!!velem nem sok minden van!!örülök,hogy növögettek zsó és nikován!!
szundika:ne add fel!!most én se tudok annyira ezen a témán gondolkodni,rágódni mert délután megyek dolgozni és ott nincs időm gondolkodni rajta!!én elvileg 17-re +2 napra nem várom!!bár nem tudom mit gondoljak mert elég csúnyácska a görbém!!még mindig az alaphő felett van de nem ível szépen!!
hát ilyen a februári görbém:
ugye nincs remény??netti!!
Szerintem Netti remény mindig van.
Jó is ha melózol, legalább nem agyalsz. Itt a valentin nap úgyhogy csajok hajrá :)
(Nikovan)
Sziasztok!
Így van, hajrá Netti és Szundika!!!:)
Nikovan hogy vagy? Rosszullét??? Rám még néha rámjön, de már nem vészes...le is kopogom! :)
Jaj, neven még nem gondolkoztunk, legalább is fiú neven nem, mert lányra készültünk, de ha van jó ötlet, akkor jöhet! :) Nektek van elképzelés???
Netti szerintem nem olyan vészes ez a görbe mint te hiszed.
Tegnap is ugyan akkor mértél, mert ott egy picit lejjebb van a hőd. Izgulok érted :), mindjárt itt a hétvége...
Zsó! A rosszullétek viszonylag elmúltak, most inkább a zabálós korszakot élem, de ma nem esett még jól semmi különösen.
Az én lányaim Nikoletta (mint én) és Léda, a választott neveink: Lilla, Noémi, Angéla. A Lilla nagyon hasonlít a Lédához, a Noémi i-r végződik mint a családnevünk, úgyhogy apa favoritja maradt az Angéla és hát kreatív vagyok ha fiú akkor apa nevét kapja: Attila. A lánynév még változhat, ha találunk jobbat. Hol van még a szeptember atyaég! Akkor most Zsó mikorra vagy kiírva?!
(Nikovan)
Augusztus 7-11-ig már minden napot mondtak, szóval valamikor augusztus eleje! :)
Nálunk nem kaphatja apa nevét, ha fiú lesz, mert ő lenne a nem is tudom hányadik és apa nem akarja, hogy még több legyen, mert ő is folyton gubancba keveredik, amikor összetévesztik az apukájával és egy fontos levél nem neki megy, hanem az apukájának, vagy fordítva...(mert egy helyen dolgoznak) Szóval a későbbiekre nézve nem szeretné, úgyhogy max. a második neve lesz az.
Netti én sajna a görbékhez nem értek, de miért is vezeted??? Semmi értelme, csak aggódsz, ha nem úgy néz ki, mint ahogy meg van írva! Egyszerűen csak legyetek együtt a pároddal és kész! Én sem görbéztem, mert mint kiderült a mensim előtt 3-4 nappal fogant, szóval elég hülyén nézett volna ki a görbém és csak idegeskedtem volna miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!