Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szóval létezik, hogy terhes...

Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam abba! Zsó

Figyelt kérdés
A "problémám" a következő: menzeszem után rögtön nekiláttunk a férjemmel a babaprojektnek, ez pont két hete volt, azóta folyamatosan próbálkozunk! Pár napja azonban rendkívül fáradt vagyok, émelygek, hánytam is többször (nem reggel, hanem délután), a mellbimbómon pedig ilyen kis ici-pici fehéres dudorkák jelentek meg, de nem feszül és nem érzékeny, ja és a hasam is görcsöl és a derekam is majd leszakad, mint a mikor menzesz előtt vagyok! A menzeszemnek másfél hét múlva kell megjönnie, remélem nem fog), tehát még csak tesztet sem csinálhatok, mert még az is korai!
2011. nov. 10. 10:01
 321/351 anonim ***** válasza:
bocsi (Nikovan)
2012. jún. 5. 16:58
 322/351 Szundika20 ***** válasza:
Már dolgozok kedd óta de h is pihenek... nem akarok gyerekről hallani egyáltalán úgy hogy hagyjuk ezt a témát...:D
2012. jún. 6. 10:17
 323/351 A kérdező kommentje:

Szia Nikovan!

Köszönöm jól vagyunk, bár kórházban vagyok most a méhlepényem miatt, és ha jövőhétig nem húzódik el a méhszájtól, akkor szülésig itt leszek! Szóval kicsit rossz, hogy még akár 2 hónapot is itt tölthetek, de szerencsére a Matyikával minden ok!

Veled mizu????

2012. jún. 6. 13:17
 324/351 anonim ***** válasza:

Hát az nem túl jó, hogy kórhában vagy. Még szerencse, hogy nincs otthon még egy gyerek. Pont azt beszéltük Szundikával. Én nem tudnám hova rakni őket...

Szóval akkor a neve is megvan a kissrácnak?! EZ apa neve vagy kitartottatok amellett, hogy mást választotok?

Velem úgy nagyjából semmi. Fáradt vagyok, de most jöttem be a kertből és nem éppen hédereztem gondolhatod.

Készülök az államvizsgára, ami jövő hét keddn lesz, de még vasárnapig meggondolom, hogy elmegyek e, mert nem alakul túl fényesen a tanulásom és nem akarok feleslegesen menni.

A gyerekeket is visszük magunkkal, mert nincs ki vigyázzon rájuk. Szóval felkészült vagyok nagyon...

2012. jún. 7. 21:00
 325/351 Szundika20 ***** válasza:
Szegény az elején is feküdtél végig meg most is...:( nem lehet túl jó...:( de lassan itt a vége és utána annyit mozoghatsz amennyit jól esik:)))
2012. jún. 10. 11:57
 326/351 anonim ***** válasza:

sziasztok!!mizus veletek??

hát sajnálom,hogy kórházba vagy!!ez nem jó!

netti!!

2012. jún. 10. 13:00
 327/351 Szundika20 ***** válasza:
Velem még mindig a szenvedés kedves kérdező??
2012. jún. 23. 21:43
 328/351 anonim ***** válasza:

sziasztok!!

mizus veletek??úgy eltüntetek!

hiába ment el a párom a dokihoz semmire se jutott!!és ezért ki vagyok akadva!!netti!!

2012. jún. 24. 13:26
 329/351 anonim ***** válasza:

Hogy vagytok?

Én nem bírom a meleget és nagyon várom a szeptembert. Az első alkalom, hogy nagyon túl szeretnék lenni a szülésen...

Netti! Mi volt a dokinál, hogy nem jutottatok semmire?

Zsó! Neked nemsoká itt az idő. Hogy vagy? Otthon vagy kórházban?!

(Nikovan)

2012. jún. 26. 15:08
 330/351 anonim ***** válasza:

nikován:

szia:azért nem jutottunk semmire mert az urológus doktornő nem szólt a laborba,hogy visszük a mintát!ja és különben is nem lett volna jó az eredmény mert régen voltunk együtt és 3-4 napnál régebbi mintát nem lehet vinni!tehát hétfőn voltunk együtt(vagyis máshogy lett megoldva)és legkésőbb pénteken vinni kell a mintát!de ez a hónap is üres járat!majd következő hónap talán!

netti!

2012. jún. 27. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!