Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam abba! Zsó
Szia Nikovan!
Köszönöm jól vagyunk, bár kórházban vagyok most a méhlepényem miatt, és ha jövőhétig nem húzódik el a méhszájtól, akkor szülésig itt leszek! Szóval kicsit rossz, hogy még akár 2 hónapot is itt tölthetek, de szerencsére a Matyikával minden ok!
Veled mizu????
Hát az nem túl jó, hogy kórhában vagy. Még szerencse, hogy nincs otthon még egy gyerek. Pont azt beszéltük Szundikával. Én nem tudnám hova rakni őket...
Szóval akkor a neve is megvan a kissrácnak?! EZ apa neve vagy kitartottatok amellett, hogy mást választotok?
Velem úgy nagyjából semmi. Fáradt vagyok, de most jöttem be a kertből és nem éppen hédereztem gondolhatod.
Készülök az államvizsgára, ami jövő hét keddn lesz, de még vasárnapig meggondolom, hogy elmegyek e, mert nem alakul túl fényesen a tanulásom és nem akarok feleslegesen menni.
A gyerekeket is visszük magunkkal, mert nincs ki vigyázzon rájuk. Szóval felkészült vagyok nagyon...
sziasztok!!mizus veletek??
hát sajnálom,hogy kórházba vagy!!ez nem jó!
netti!!
sziasztok!!
mizus veletek??úgy eltüntetek!
hiába ment el a párom a dokihoz semmire se jutott!!és ezért ki vagyok akadva!!netti!!
Hogy vagytok?
Én nem bírom a meleget és nagyon várom a szeptembert. Az első alkalom, hogy nagyon túl szeretnék lenni a szülésen...
Netti! Mi volt a dokinál, hogy nem jutottatok semmire?
Zsó! Neked nemsoká itt az idő. Hogy vagy? Otthon vagy kórházban?!
(Nikovan)
nikován:
szia:azért nem jutottunk semmire mert az urológus doktornő nem szólt a laborba,hogy visszük a mintát!ja és különben is nem lett volna jó az eredmény mert régen voltunk együtt és 3-4 napnál régebbi mintát nem lehet vinni!tehát hétfőn voltunk együtt(vagyis máshogy lett megoldva)és legkésőbb pénteken vinni kell a mintát!de ez a hónap is üres járat!majd következő hónap talán!
netti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!