Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szóval létezik, hogy terhes...

Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam abba! Zsó

Figyelt kérdés
A "problémám" a következő: menzeszem után rögtön nekiláttunk a férjemmel a babaprojektnek, ez pont két hete volt, azóta folyamatosan próbálkozunk! Pár napja azonban rendkívül fáradt vagyok, émelygek, hánytam is többször (nem reggel, hanem délután), a mellbimbómon pedig ilyen kis ici-pici fehéres dudorkák jelentek meg, de nem feszül és nem érzékeny, ja és a hasam is görcsöl és a derekam is majd leszakad, mint a mikor menzesz előtt vagyok! A menzeszemnek másfél hét múlva kell megjönnie, remélem nem fog), tehát még csak tesztet sem csinálhatok, mert még az is korai!
2011. nov. 10. 10:01
 341/351 Szundika20 ***** válasza:
Jajj de jó gratulálunk:))) majd kérünk ám képet is:D
2012. júl. 13. 19:42
 342/351 anonim ***** válasza:

SZia Zsó! Gratulálok :), igaz megleptél, hogy ilyen hamar jött, de hát ez benne van a pakliban. Hogy telnek a napjaitok?

Jujj most én következem... de azért én szeretném a végéig kihúzni.

Jó egészséget nektek! Nikovan

2012. júl. 14. 15:58
 343/351 anonim ***** válasza:

sziasztok!!

zsó:húúúúúú nagyon gratulálok!!szerintem nem gáz ha nem húztad ki 40 hétig!az a lényeg,hogy egészséges!!sok boldogságot kívánok nektek!!nagyon örülök!!kérek én is képet!!hogy repül az idő!

amúgy a többiekkel mizus??írjatok!!netti!!

2012. júl. 15. 11:01
 344/351 Szundika20 ***** válasza:
Haho ne tűnjetek elllll
2012. aug. 2. 14:08
 345/351 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Mizu veletek???? Mi jól vagyunk, szépen növöget a picurkám, annyira édes! :)

Írjatok!

2012. szept. 11. 11:39
 346/351 anonim ***** válasza:

Szia! Rád vártunk, hogy mesélj hogy bírod a mindennapokat. Én jövő hét szombatra vagyok kiírva, úgyhogy nemsokára nagy családosok leszünk :).

(Nikovan)

2012. szept. 11. 20:40
 347/351 A kérdező kommentje:

Jaj, de jó Nikovan! Az mindjárt itt van! :)

Én jól bírom a mindennapokat, mert a kisfiam egy angyal! Eszik, alszik, csak este a 7 órás etetés után van fenn, akkor játszunk, beszélgetünk és kb fél 10-kor fürdik, eszik és reggel 7-ig alszik! Szóval egy álom a kispasi! :)

2012. szept. 20. 15:10
 348/351 Szundika20 ***** válasza:
Nikovan kisfia megszületett hétfőn:) 3350g és 51cm És irtó szép és édes!!:))) Remélem lassan jelentkezik:)
2012. szept. 21. 22:08
 349/351 A kérdező kommentje:
De jó! Gratulálunk neki nagyon! :) Várjuk a fejleményeket! :)
2012. szept. 26. 11:55
 350/351 anonim ***** válasza:
Jaja túl vagyok rajta én is :) szeptember 16.-án 16:45-kor megszültett a kicsi Attila. Ténylg zserencsés vagy hogy végig alussza az éjszakát tanulok majd tőld :). Én olyan 3 óránként kelek + a csajok... szép is a nagycsalád :):)
2012. szept. 29. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!