Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam abba! Zsó
SZia Zsó! Gratulálok :), igaz megleptél, hogy ilyen hamar jött, de hát ez benne van a pakliban. Hogy telnek a napjaitok?
Jujj most én következem... de azért én szeretném a végéig kihúzni.
Jó egészséget nektek! Nikovan
sziasztok!!
zsó:húúúúúú nagyon gratulálok!!szerintem nem gáz ha nem húztad ki 40 hétig!az a lényeg,hogy egészséges!!sok boldogságot kívánok nektek!!nagyon örülök!!kérek én is képet!!hogy repül az idő!
amúgy a többiekkel mizus??írjatok!!netti!!
Sziasztok!
Mizu veletek???? Mi jól vagyunk, szépen növöget a picurkám, annyira édes! :)
Írjatok!
Szia! Rád vártunk, hogy mesélj hogy bírod a mindennapokat. Én jövő hét szombatra vagyok kiírva, úgyhogy nemsokára nagy családosok leszünk :).
(Nikovan)
Jaj, de jó Nikovan! Az mindjárt itt van! :)
Én jól bírom a mindennapokat, mert a kisfiam egy angyal! Eszik, alszik, csak este a 7 órás etetés után van fenn, akkor játszunk, beszélgetünk és kb fél 10-kor fürdik, eszik és reggel 7-ig alszik! Szóval egy álom a kispasi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!