Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szóval létezik, hogy terhes...

Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam abba! Zsó

Figyelt kérdés
A "problémám" a következő: menzeszem után rögtön nekiláttunk a férjemmel a babaprojektnek, ez pont két hete volt, azóta folyamatosan próbálkozunk! Pár napja azonban rendkívül fáradt vagyok, émelygek, hánytam is többször (nem reggel, hanem délután), a mellbimbómon pedig ilyen kis ici-pici fehéres dudorkák jelentek meg, de nem feszül és nem érzékeny, ja és a hasam is görcsöl és a derekam is majd leszakad, mint a mikor menzesz előtt vagyok! A menzeszemnek másfél hét múlva kell megjönnie, remélem nem fog), tehát még csak tesztet sem csinálhatok, mert még az is korai!
2011. nov. 10. 10:01
 311/351 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok! Örömmel látom, hogy írtatok.

Szundika még mindig semmi?! Gondolom akkor írtad volna...

Zsó sok pihenést neked. Kisfiatok lesz vagy aztán változtattak rajta? Nekem is volt ilyen az előző terheségéeknél, de aztán ahogy nőtt a baba elhúzódott onnan a méhlepény. Majd meglátod, de kíméld magad amúgyis.

Én ma vagyok 17 hetes, tegnap vették le az aafp-hez a vért úgyhogy ha megjön az eredmény mehetek uh-ra. Végre megtudom már mi lesz ebből a gyerekből :):).

A férjem mostmár itt dolgozik, úgyhogy nem vagyok egyedül. :) Készülök az államvizsgára, de közben valamelyik gyerekem állandóan beteg így alig haladok. 2 hétig a nagy volt himlős, aztán 2 hétig a kicsi, a 2. héten a nagy valami vírusfertőzést kapott, most meg köhög feltehetőlg a vírusból visszamaradva.

Hát röviden ennyi.

Jó pihenést nektek a hétvégére és szép napot még mára!

(Nikovan)

2012. ápr. 13. 14:54
 312/351 Szundika20 ***** válasza:
Sziasztok! Nem nekem még semmi de nem is próbálkozunk...
2012. ápr. 16. 09:44
 313/351 A kérdező kommentje:

Halihó csajok!

Mi újság? jól eltűntünk! Nikovan hogy vagy????

Netti, Szundika mizu, lesz baba?

Én /mi jól vagyunk, ma 30 hetes a kislegény.

2012. máj. 25. 11:34
 314/351 Szundika20 ***** válasza:
Szia kedves kérdező az igen gratulálok mesélj milyen érzés amikor mozog? mikor érezted először hogy mozog? minden ilyen érdekelne..:D Nálam hát vasárnap leszek 8 hetes úgy hogy ez van:))) ha van időd írj:)) nagyon várom ám...
2012. máj. 25. 19:05
 315/351 anonim ***** válasza:

sziasztok!!

mindenkinek gratulálok aki babás!!

sziasztok!!netti!!

2012. máj. 27. 14:17
 316/351 A kérdező kommentje:

Jaj Szundika GRATULÁLOK!!!!!!!!!:) De jó hír! :)

Milyen érzés, amikor mozog? Nagyon jó, olyan aranyos, úgy túr-fúr, mint egy kis vakond, rendesen látszik kívülről, ahogy hullámzik a hasam! És már egyre többet csuklik arany szívem, annyira édes!Bár van amikor zavaró a mozgása, mert a bordáimba nagyon bele tud rúgni, de akkor is imádom, amikor nem mozog, mert alszik, akkor már kifejezetten hiányzik, hogy érezzem! Meg az apukájával is beszélgetnek, kérdez tőle valamit és elkezd rúgkapálni, abszolút felismeri a hangját! Már a szobája is majdnem készen van, szóval nagyon várjuk a kis vakondunkat!

És te hogy viseled? Rosszullét?

2012. máj. 30. 15:52
 317/351 Szundika20 ***** válasza:
Hát én egyenlőre rosszul.. vérzek görcsölök... úgy hogy nehezen...depizek...:D de am jól vagyok:D
2012. máj. 31. 11:59
 318/351 Szundika20 ***** válasza:
Az én babám elment...
2012. jún. 3. 20:55
 319/351 A kérdező kommentje:
Oh istenem, annyira sajnálom, nem is tudom mit mondjak....fel a fejjel, kitartás és hidd el nemsokára anyuka leszel!!!!!
2012. jún. 5. 11:10
 320/351 anonim ***** válasza:

Szundika pihengetsz? Remélem nem fárasztod most magad.

Hogy vagy Zsó, neked mindjárt megszületik a kisfiad. Készülsz már a nagy napra?!

2012. jún. 5. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!