Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam abba! Zsó
Hali! Néha én is ide nézegetek, de senki nem ír.
Mi van veled Szundika?!
(Nikovan)
sziasztok!mizus veletek?
Szundika:hol tartasz a ciklusba?
Netti!
Szerintem meg pont hogy jó, hogy nem foglalkoztok vele... Szurkolok csajok ;)
(Nikovan)
sziasztok!!mizus??
szundika:mizus veled?hát látszik nagyon le vagyok maradva!már mint arra értem,hogy te már ennyire elől tartasz(hogy a ciklus végénél)remélem nem jött meg!!drukkolok neked!netti!
sziasztok!
mizus veletek??
szundika:örülök,hogy még nem jött meg!!remélem azóta se jött meg és nem is fog!nekem elvileg 19-én kellene nem meg jönnie de tegnap furcsa volt mert görcsölt a hasam de csak pár percig tartott és utána el is múlt azóta sem volt!csak feszül a méhemnél és érzékeny a mellem!ma vagyok a ciklus 23 napjánál és még korán lenne,hogy megjöjjön!bár múlt ciklusba 29 napra jött meg!netti!
sziasztok csajok!
mizus veletek??
hát már 2 napja barnázok és nem tudom mi van!szerintetek?ma vagyok a ciklus 25-dik napjánál!
szundika:mizus veled?ugye nem jött meg??drukkolok neked!írjatok ha vagytok!netti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!