Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam abba! Zsó
Az jó! Előtte is utána is :)abból baj nem lehet.
(Nikovan)
Nagyon rosszul érzem magam :(, alig bírok enni, közben meg éhenhalok...
(Nikovan)
Tökéletesen megértelk a várakozással kapcsolatban, az nekem sem az erősségem. Mikorra nem várod?
Zsó mi van a hematómával?
Szundika meg nem is tudom meg se kérdezzem??!
Nálatok nagy már a hó? Itt még orkános szél is van úgyhogy tuti nem megyünk ki a házból.
(Nikovan)
Sziasztok!
Én sztk-s rendelésre járok, de ugyanahhoz a dokihoz mindig! A hematoma eltűnt és képzeljétek a babó már a kis ujját szopizza, annyira édes!
Sajnálom, h rosszul vagy Nikovan, megértelek! :(
sziasztok csajok!!már nálunk akkora hó van,hogy csak szinte gyalog lehet járni!!és szombaton gyalog kellet újságot hordanom!!teljesen elfáradtam!!
zsó:örülök,hogy eltűnt a hematoma!!és tök aranyos lehet,hogy a pici szopizta az újját!!hát én február 17-re nem várom vagy esetleg 19-re!!
itt van a görbém:
de szerintem nem akkor volt ovum amikorra bejelölte!!netti!!
Sziasztok csajok!
Nálunk is akkora hó van, hogy tegnap "elszaladtam" boltba és ez kb mindjárt 1,5 órámba telt. A garázst mikor kinyitottam derekamig ért a hó, de csak féloldalt. Úgyhogy azt el kellett lapátolnom. Nagyon jó volt gondolhatjátok. Aztán az utca végében elakadtam. Végül csak hátrafele tudtam kijönni, aztán jött a szomszéd és meglökte a kocsit az út kifele és végre mehettm a boltba. Ismeritek azt, hogy minde napra egy mese? Na nekem minden napra 1 kaland.
Emlékszel Netti, hogy írtam én is hogy a ciklus.hu hülyeséget ír nekem? Ki is törltem és nem számoltam semmit és a kövtkező hónap már sikeres is volt. Persze ezt úgy írom, hogy nekünk az első 2 is hamar összejött, de akkor nagyon felbosszantott.
Szorítok érted 17-19 környékén :), remélem most a ti hónapotok lesz :):).
(Nikovan)
nikován::te miket csinálsz??nem szabad!!te milyen kalandokat élsz át!!na szombat nekem is jó volt!!gyalogolnom kellet!!úgy elfáradtam!!most is nem vagyok jól!!szerintem most se jött össze!!legalább is ebből gondolom!!
ilyen a mai görbém:
van valami vélemény??
Szerintem hülyeség ez a most sem jött össze. Vagy ez már valamilyen pszichológia nálad? Fnt van a hőd és fnt is kell maradnia :), remélem még utána is akkor nyert ügyetek van.
Muszáj volt ellapátolni a havat amúgy. Csak nem várhatom meg míg elolvad?! A kocsira meg szükségem van, mert a legközelebbi bolt is minden irányba 1,5 km az ovi is kb 2 km és akkor még vissza. Szóval tuti nem vállalom be 2 pici gyerekkel. Még nyáron el is megy, akkor volt, hogy babakocsival meg kismotorral mentünk, de hogy nyakamig ér a hó nem szivatom magam feleslegesen.
Remélem hamarosan a férjem is a környéken talál melót mert így annyira gáz :(.
Tegnap képzeljétek kivittem a gyerekeket szánkózni és a kicsi végig üvöltötte. Milyen gyerekem van... nem élvezi a havat??!! Ilyet!?
(Nikovan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!