Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szóval létezik, hogy terhes...

Szóval létezik, hogy terhes vagyok és a tünetek ilyen hamar jelentkeztek? A legutóbbi menzeszem előtt fogamzásgátlót szedtem évekig, szóval csak most hagytam abba! Zsó

Figyelt kérdés
A "problémám" a következő: menzeszem után rögtön nekiláttunk a férjemmel a babaprojektnek, ez pont két hete volt, azóta folyamatosan próbálkozunk! Pár napja azonban rendkívül fáradt vagyok, émelygek, hánytam is többször (nem reggel, hanem délután), a mellbimbómon pedig ilyen kis ici-pici fehéres dudorkák jelentek meg, de nem feszül és nem érzékeny, ja és a hasam is görcsöl és a derekam is majd leszakad, mint a mikor menzesz előtt vagyok! A menzeszemnek másfél hét múlva kell megjönnie, remélem nem fog), tehát még csak tesztet sem csinálhatok, mert még az is korai!
2011. nov. 10. 10:01
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/351 anonim ***** válasza:

Az jó! Előtte is utána is :)abból baj nem lehet.

(Nikovan)

2012. febr. 3. 16:48
 252/351 anonim ***** válasza:
hát remélem nikován!!amúgy mizus veled??netti!!
2012. febr. 3. 16:50
 253/351 anonim ***** válasza:

Nagyon rosszul érzem magam :(, alig bírok enni, közben meg éhenhalok...

(Nikovan)

2012. febr. 3. 17:15
 254/351 anonim ***** válasza:
az nem jó!!én meg kezdek álmos lenni!!na mindegy !!csak már megint várakozni kell és ezt utálom!!
2012. febr. 3. 17:17
 255/351 anonim ***** válasza:

Tökéletesen megértelk a várakozással kapcsolatban, az nekem sem az erősségem. Mikorra nem várod?

Zsó mi van a hematómával?

Szundika meg nem is tudom meg se kérdezzem??!

Nálatok nagy már a hó? Itt még orkános szél is van úgyhogy tuti nem megyünk ki a házból.

(Nikovan)

2012. febr. 4. 15:30
 256/351 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Én sztk-s rendelésre járok, de ugyanahhoz a dokihoz mindig! A hematoma eltűnt és képzeljétek a babó már a kis ujját szopizza, annyira édes!

Sajnálom, h rosszul vagy Nikovan, megértelek! :(

2012. febr. 4. 18:21
 257/351 anonim ***** válasza:

sziasztok csajok!!már nálunk akkora hó van,hogy csak szinte gyalog lehet járni!!és szombaton gyalog kellet újságot hordanom!!teljesen elfáradtam!!

zsó:örülök,hogy eltűnt a hematoma!!és tök aranyos lehet,hogy a pici szopizta az újját!!hát én február 17-re nem várom vagy esetleg 19-re!!

itt van a görbém:

[link]

de szerintem nem akkor volt ovum amikorra bejelölte!!netti!!

2012. febr. 5. 10:55
 258/351 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok!

Nálunk is akkora hó van, hogy tegnap "elszaladtam" boltba és ez kb mindjárt 1,5 órámba telt. A garázst mikor kinyitottam derekamig ért a hó, de csak féloldalt. Úgyhogy azt el kellett lapátolnom. Nagyon jó volt gondolhatjátok. Aztán az utca végében elakadtam. Végül csak hátrafele tudtam kijönni, aztán jött a szomszéd és meglökte a kocsit az út kifele és végre mehettm a boltba. Ismeritek azt, hogy minde napra egy mese? Na nekem minden napra 1 kaland.

Emlékszel Netti, hogy írtam én is hogy a ciklus.hu hülyeséget ír nekem? Ki is törltem és nem számoltam semmit és a kövtkező hónap már sikeres is volt. Persze ezt úgy írom, hogy nekünk az első 2 is hamar összejött, de akkor nagyon felbosszantott.

Szorítok érted 17-19 környékén :), remélem most a ti hónapotok lesz :):).

(Nikovan)

2012. febr. 6. 11:56
 259/351 anonim ***** válasza:

nikován::te miket csinálsz??nem szabad!!te milyen kalandokat élsz át!!na szombat nekem is jó volt!!gyalogolnom kellet!!úgy elfáradtam!!most is nem vagyok jól!!szerintem most se jött össze!!legalább is ebből gondolom!!

ilyen a mai görbém:

[link]

van valami vélemény??

2012. febr. 6. 12:04
 260/351 anonim ***** válasza:

Szerintem hülyeség ez a most sem jött össze. Vagy ez már valamilyen pszichológia nálad? Fnt van a hőd és fnt is kell maradnia :), remélem még utána is akkor nyert ügyetek van.

Muszáj volt ellapátolni a havat amúgy. Csak nem várhatom meg míg elolvad?! A kocsira meg szükségem van, mert a legközelebbi bolt is minden irányba 1,5 km az ovi is kb 2 km és akkor még vissza. Szóval tuti nem vállalom be 2 pici gyerekkel. Még nyáron el is megy, akkor volt, hogy babakocsival meg kismotorral mentünk, de hogy nyakamig ér a hó nem szivatom magam feleslegesen.

Remélem hamarosan a férjem is a környéken talál melót mert így annyira gáz :(.

Tegnap képzeljétek kivittem a gyerekeket szánkózni és a kicsi végig üvöltötte. Milyen gyerekem van... nem élvezi a havat??!! Ilyet!?

(Nikovan)

2012. febr. 6. 18:11
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!